Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Vaše tvrzení, že rudé trenýrky na Hradě urazily všechny občany našeho státu není pravdivé. Mě rozhodně neurazily, ale pobavily, a ve svém okolí neznám nikoho, kdo by se cítil trenkami uražený.

Rozhodně mě víc uráží propastný rozdíl mezi tím, jakým prezidentem Zeman sliboval být před volbami a jakým ve skutečnosti je.

5 14
možnosti
Foto

Asi tak nějak úplně přesně :-)R^

3 8
možnosti
JH

J12a85n 17H72r42u87b76e29š

6. 4. 2017 10:18

Udělejme si v tom pořádek - prezidentská standarta NENÍ osobním majetkem Miloše Zemana, znak na ní není erbem jeho rodu. Je to státní symbol a smyslem jejího vyvěšení na Pražském hradu je informovat o tom, že hlava státu je přítomna v republice. Její užití je satnoveno zákonem.

Nikdo Ztohovnům nemůže mít za zlé, že mají k Miloši Zemanovi výhrady, ale výhrady bylo možno mít i třeba k Václavu Havlovi. V listopadu 1989 bylo jedno z hesel "nejsme jako oni" - nuže tito mládenci se projevili jako horší primitivové než přívrženci Biľaka a Jakeše, kteří Havlovi (ač ho taky upřímně nesnášeli a taky ho považovali za opilce) standartu neukradli a nerozstříhali. Pokud tedy nepovažujeme za takový rafinovaně skrytý protest neonové srdce Jiřího Davida, které z Hradu udělalo největší vykřičený dům v republice.

15 2
možnosti
Foto

Neonové srdce bylo projevem kýčovitého nevkusu.

5 3
možnosti
RS

Pan prezident Zeman by mel vedet, ze spatny priklad kazi dobre mravy. Nebyl virozou u nasich korunovacnich klenot jiz drive zneucten cely narod? Temi trenyrkami chteli chlapci jen upozornit na to, ze je neco zhnileho v state ceskem. Nebyl to cin k odsouzeni, ale k zamysleni. Tou diskuzi o umeni se jen nekdo snazi odvezt pozornost od jadra veci.

4 5
možnosti
Foto

A jak viróza může někoho zneuctít? Je to jenom nemoc.

1 3
možnosti
Foto

Nevím, proč píšete slovo umělci do uvozovek. Mně se třeba nelíbí obrazy Pabla Picassa a také ho nedávám do uvozovek.:-)

1 5
možnosti
VZ

Jenže Pablo Picasso byl skutečný umělec i když mne osobně jeho obrazy také moc neoslovují. Ale tihle "performeři" jsou skutečně akorát nuly, které hledají jak by na sebe upozornili a tak dělají "umění" typu jaderný výbuch ve zprávách a tak podobně.

8 1
možnosti
JN

"... abych tím urazil všechny občany našeho státu"

Mě neurazili.

Mě uráží chování MZ a jeho družiny věrných.

9 9
možnosti

Stát jsou občané. Pokud zneuctím symbol státu, zneucťuji i občany. Kdyby vyvěsili trenýrky, vyjádřili názor. Ničením státního symbolu vyjadřují úplně jiný názor. Trenýrkami vyjádřili pohrdání Zemanem. Zničením státního symbolu vyjádřili pohrdání Českou republikou.

14 2
možnosti
Foto

Pokud by nebyl na Hradě Miloše Zeman, nebyly by na Hradě červené trenýrky.

8 8
možnosti
JN

Jak jasně píše autor článku: pokud by si ty červené trenky vyvěsili na svém domě (třeba s nápisem pravda a láska vítězí), tak by proti tomu nikdo nic nenamítal a žádný soud by jim nehrozil.

1 2
možnosti
JS

Pokud by vylezli na strechu Bileho Domu, tak jsou tito prestarli vtipalkove po smrti. Takze vyvazli celkem, vzhledem ke svemu mentalnimu stavu, s mirnym trestem.

15 2
možnosti
JA

Myslím, že na Bílý Dům by nestihli vylézt...

1 0
možnosti
ZN

Mě Ztohoven neurazili. Mě uráží prasedent tohoto státu. I v demokratických volbách je možné zvolit nedemokrata. Hrad - státní symbol - uráží osoby, které jím prošly - Gottwald, Zápotocký, Novotný, Husák, Zeman.

8 13
možnosti
JN

Vždyť se ti naši prezidenti od r.89 neustále lepší, ne ? Nejdříve bombarďák Hejvl, strašlivá katastrofa .. potom Klaus .. to už byla jen hrůza .. a Zeman už je v pohodě. Doufejme že si ve zdraví užije i další volební období.

7 6
možnosti
VK

Ovšem svévolně se vydat na střechu Pražského hradu, jak to učinila tato skupina? Už jen za tento čin by měli být potrestáni

Zdroj: http://jaroslavandrysek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=597193

Mohu se zeptat, na základě čeho byste je trestal?8-o

3 3
možnosti
JA

Dobrý večer pane Kopřivo, máte snad pocit, že lézt na střechu, která vám nepatří, je normální? Kdyby lezli bez dovolení na vaši střechu tak byste také volal po potrestání (a to vaše střecha zřejmě nebude zdaleka tak významná a ochrany hodná jako střecha Pražského hradu).

14 0
možnosti