Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

diskutovat s rusy, to chce silny zaludek, pouze vodka, IQ 0. Kazdy slusny rus jiz s tohoto zaostaleho imperia plneho korupce davno emigroval, nebo o tom uvazuje.

S rusy ze zadna diplomaticka ostuda udelat neda, tak hluboko klesnout nelze, ani takovi jak je Zeman nebo Babis nedokazi klesnout na uroven ruska

0 0
možnosti
KN

Nenávidím vše ruské. V roce 1968 mi bylo 17 let.

0 0
možnosti
ZS

Čajkovskij, Puškin, Lermontov, Čechov, Tolstoj, Prokofjev, Rachmaninov, Šostakovič ...

0 0
možnosti
MK

Jsem si na 100% jistý, že ta ruská státní televize pozvala Novotného záměrně, aby v Rusku svým stylem projevu diskreditoval všechny západní kritiky Ruska.

Ruská propaganda zkrátka chtěla na něm ukázat, že západní kritici Ruska jsou všichni šašci plní nenávisti k Rusku, jako je Novotný. U nás mu však bohužel za to „pražská kavárna“ tleská. A „rozčílit Rusy“ je dle nich pozitivní program.

p.s. Kdyby v naší televizi vystoupil nějaký cizinec - a mluvil o nás tak jako Novotný v Rusku o Rusech, tak by taky dokázal jen to, že by se proti němu většina Čechů sjednotila. Skoro nikdo nemá totiž rád, když jeho stát kritizují cizinci (s výjimkou fans pražské kavárny, která to miluje).

2 0
možnosti
Foto

Smutné je, že musí Rusku říci o tom, že si své věci chceme rozhodovat my sami, největší kašpar, jakého máme...

3 0
možnosti
MK

Tak si prý věci chceme rozhodovat sami, jo?

A asi proto přádáváme suverenitu do Bruselu. A asi proto Novotný chodí do ruské televize nadávat Rusům, kteří naši suverenitu v ničem neomezují, viďte? :-)

2 0
možnosti
JS

J19a60n 79S72o16u78č78e29k

2. 12. 2019 8:42

Karma. Diskusní pořad Novotného s ruskou stranou jsem sice neviděl, ale dovedu si představit, jak se tento komik choval. Pravda, u části společnosti je dneska oblíbené, kopnout si do Ruska a to z jakéhokoli důvodu. Je to ale stejně slepá ideologie, jako když byl tím Satanem před 30 lety americký imperializmus. Myslím si, že Novotnému nejde apriory o pomník nějakým Vlasovcům, možná, že ani přesně neví, o koho skutečně šlo, ale jde mu jen o svoji komedii, o to, aby se o něm psalo. Jako bulvární novinář totiž dobře ví, že o kom se nepíše, ten jako by neexistoval. Takže tahle akce jistě není jeho poslední.

3 0
možnosti
JU

J94o18s56e97f 15U20l21m55a40n

1. 12. 2019 12:14

Společného mají to, že oba dokázali za dlouhé hodiny zabrat místo hlavní zprávy na titulní stránce.

4 0
možnosti
JN

tavaryšč si zřejmě neuvědomil, že není na Sputniku nabo Aeronetu

4 10
možnosti