Zastánci skutečného nacismu chtějí soudit Tomáše Ortela

Přiznám se, ještě v sobotu dopoledne jsem netušil, že existuje nějaká skupina Ortel a zpěvák Tomáš Ortel. Jelikož se kolem něj strhl takový mediální poprask, začal jsem se zajímat, o co vlastně jde.  

Pustil jsem si píseň Mešita, kde zpěvák vyjadřuje obavy z islámských teroristů.

Na této skladbě jsem neshledal nic závadného, ale naopak jsem si připomněl Topolánka, Vondru, Schwarzenberga a další naše politiky, jak vyznamenávali bratry Mašíny, kteří též podřezali spoutaného zajatce...

Ale píseň, která mne opravdu „přibila“ k zemi je píseň „USrajinA“: https://www.youtube.com/watch?v=pUHqia_RUps

Píseň je bohužel tak pravdivá, až mne z její pravdivosti zamrazilo.

Vždyť, kde jsou větší projevy a podpora nacismu, než právě na současné Ukrajině?

Nacistická propaganda, Bandera, hořící pochodně, hajlování - což jsou pouze symboly nacismu, ale co ty strašlivé zločiny, které se skutečně udály?

  • Nelegitimní, násilný převrat, kdy byl svržený legitimně zvolený prezident Janukovyč
  • Diskriminace a pronásledování obyvatelstva ruského původu
  • Zavedení cenzury s pronásledováním a záhadnými úmrtími opozičních politiků a novinářů
  • Upálení desítek lidí ruského původu v Oděse
  • Rozpoutání války proti obyvatelstvu ruského původu, které odmítlo uznat legitimitu pučistů
  • Vyvraždění tisíců obyvatel ruského původu na Donbasu
  • Na milion uprchlíků obyvatel ruského původu
  • Zničení civilní infrastruktury obyvatel ruského původu na východě Ukrajiny
  • Zničení přívodu energie obyvatelům ruského původu na Krymu

Dalo by se vyjmenovat ještě hodně zločinů, které současný kyjevský režim napáchal. A většina z nich, které jsem vyjmenoval, jsou plně srovnatelné s nacistickými, protože tyto zločiny jsou páchány na občanech ruské národnosti – jsou to tedy zločiny rasové.

A katastrofou pro náš svět, který si říká „demokratický“ je, že se plně staví za tento totalitní kyjevský režim, nežene jej k zodpovědnosti a místo toho za nacisty označuje lidi, kteří si tyto prokazatelně nacistické zločiny dovolí kritizovat.

V našem mainstreamu o skupině Ortel napsal článek udavač Alex Švamberk: http://www.novinky.cz/komentare/387779-komentar-slavik-nad-nami-vynesl-smutny-ortel-alex-svamberk.html . Cituji: „Když však vyšlo album Braník Power, skončilo u soudu, byť můj první podnět prokuratura nepřijala, protože prý není zřejmé, že jde o masové šíření výzev k rasově motivovanému násilí.“

Tomuto udavači nepřijala jeho udání ani naše prokuratura a v uvedeném článku se též projevil jako naprostý "mimoň", což dokládá diskuse pod jeho článkem:

Nejvíce souhlasných hlasů v diskusi dostal příspěvek: „Ortelu jsem dal hlas právě kvůli lidem jako je Švamberk.“

Jako další "mimoň" se projevil poslanec ČSSD Jan Chvojka:  http://www.novinky.cz/domaci/387857-poslanec-chvojka-si-stezuje-na-ceskeho-slavika-nelibi-se-mu-oceneni-kapely-ortel.html#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=freshnews&utm_term=jan%20chvojka%20poslanec

Cituji: „Veřejné vystoupení skupiny Ortel, která se hlásí k Rudolfu Hessovi, Adolfu Hitlerovi a dalším zločincům a je v textech svých písní otevřeně antisemitská, antimuslimská a hlásí se jimi i k fašismu a (neo)nacismu, považuji za otřesné a odsouzeníhodné,“ napsal Chvojka ve své stížnosti.

Zajímavé, že skutečné nacistické činy, které páchá současný ukrajinský režim a které právě Tomáš Ortel ve své písni kritizuje, Janu Chvojkovi nevadí.

Dobře to vyjádřil diskutující Ivo Batelka, Mariánské lázně: Pondělí, 30. listopadu 2015, 12:59:36  | Souhlasím +286:

"A takhle v tichosti odchází ta proklamovaná demokracie a přichází demokratická totalita, kdy blbec zvolen lidem má náhle patent na rozum a začne ve všem rozhodovat proti názoru toho všeho lidu, který ho zvolil ....."

Já jen doufám, že tento čin poslance Chvojky přispěje k poklesu preferencí ČSSD a příští rok dám v Českém slavíkovi svůj hlas jak Tomáši Ortelovi, tak skupině Ortel.

Nesnáším totiž větší pokrytectví, než boj proti umělcům, kteří poukazují na zločiny nacismu a islámského terorismu, zatímco skutečný nacismus a terorismus na Ukrajině nejen Janu Chvojkovi, ale většině západních politiků nevadí.

 

Autor: Jaromír Petřík | úterý 1.12.2015 12:32 | karma článku: 42,35 | přečteno: 5536x