Západ se stal přisluhovačem teroristů Islámského státu

Že se po atentátech spáchaných islámskými radikály v Paříži cokoliv změní, jsem nečekal. Ale že se Západ přímo stane přisluhovačem Islámského státu a bude na jeho straně bojovat, mne šokovalo.

Západ se doposud mediálně předváděl, jak "účinně bojuje" proti Islámskému státu.

Skutečnost byla taková, že dobu údajných "účinných" bojů proti IS, se Islámský stát nebývale rozšířil a zesílil.

Jen co do těchto bojů zasáhli Rusové, situace se obrátila. Radikální islamisté ustupují a stíhá je porážka za porážkou.

Co to ve skutečnosti znamená?

Že Západ bojoval ne proti Islámskému státu, ale proti Assadovi, to znamená proti Rusku.

Nyní, když Assad začal vyhrávat, Západ zjistil, že je to pro něj větší pohroma než Islámský stát a islámský terorismus v Evropě, protože za největšího nepřítele má Rusko a nemůže připustit ruskou kontrolu této oblasti.

Tak nastoupil Západ vůči Rusku už přímo a natvrdo.

Nejdříve nechali na Ukrajině odpálit sloupy vysokého napětí, aby odstřihli od zdroje elektřiny Krym. Poté vyhlásili i dopravní blokádu Krymu. http://zpravy.idnes.cz/krym-bez-elektriny-0a4-/zahranicni.aspx?c=A151122_074952_zahranicni_jw

http://cz.sputniknews.com/svet/20151123/1745408/ukrajina-zakazala-nakladni-spojeni-krym.html

Jenže to je pořád málo.

Potřebovali přímý vojenský konflikt, tak zasáhl člen NATO Turecko, kdy Turci sestřelili ruskou stíhačku bojující proti radikálním islamistům v Sýrii.

Ruský prezident Vladimir Putin označil sestřelení Su-24 nad Sýrií za ránu do zad zasazenou Rusku přisluhovači teroristů.

„Tato událost přesahuje rámec obyčejného boje s terorismem. Naši vojáci samozřejmě hrdinně bojují s terorem, nelitují sebe, nelitují svých životů. Dnešní ztráta je ale spojena s ranou, kterou nám zasadili do zad přisluhovači teroristů. Jinak prostě nemohu kvalifikovat to, co se dnes stalo", řekl Putin v průběhu schůzky s jordánským králem Abdalláhem II. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151124/1753451/putin-turecko-syrie-incident-su-24.html#ixzz3sPlV9ESB

Turecko již předtím bojovalo proti Kurdům, kteří jako jediní byli schopni teroristům z Islámského státu odolávat a vítězit nad nimi. http://zpravy.idnes.cz/ankara-si-chvali-nalety-proti-kurdum-a-islamskemu-statu-pj5-/zahranicni.aspx?c=A150727_093114_zahranicni_mlb

Takže jen tak dále.

Mějme stále více otevřené dveře do Evropy pro muslimské uprchlíky, kteří odmítají proti radikálním muslimům bojovat. Přijímejme miliony muslimských uprchlíků a bojujme na straně Islámského státu proti Rusku.

A jsem zvědavý, jak se nám frustrovaní muslimští uprchlíci odvděčí, až zjistí, že nejsou občany Evropy vítáni.

Abychom potom stejně radikální Islámský stát neměli přímo v Evropě, když nyní po boku islámských teroristů bojujeme za jeho budoucnost.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Petřík | úterý 24.11.2015 14:36 | karma článku: 37,14 | přečteno: 1293x