Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Petříkovy bláboly jako vystřižené z Rudého práva před rokem 1989 nemá cenu část.a nemá číst.;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak to jsem si zase početl! Vážení, kteří máte v hlavě alespoň částečně fungující mozek, uvědomte si, že reagovat na soudruhy Petříka a Chrástka je úplně zbytečné. O těch dvou platí poučka z minulého režimu, že komunisti už lžou tak, že ani pravý opak není pravdou.

Např.:

"No, je v tom je ten jemný rozdíl od umístění spojeneckých vojsk u nás v roce 1968. Tehdy jsme také měli spojeneckou smlouvu o  ochraně socialismu. Nyní zde musíme cizí vojska na našem území dobrovolně sami chtít. Proti jakému nepříteli nyní potřebujeme na našem území vojska NATO?"

Vlastně je to pravda, v r. 68 jsme je tu museli chtít nedobrovolně. Dodnes se tu po nich musí uklízet. A proč potřebujeme na našem území vojska NATO (krom toho, že tu jistou část máme - tu naši)?

Proto, aby soudruhům jako výše jmenovaným a dalším a dalším zabránili vítat Putinovy demokratizující žoldáky vodkou a věncem buřtů.

2 4
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, uvědomte si, že zbraněmi v Evropě řinčí a vyhrožují pouze USA a NATO a ne Rusko.

Putin reaguje na nastálou situaci. USA s NATO porušili všechny možné sliby dané Rusku, když se za aktivní účasti USA rozpadal SSSR.

Američanům nejde o naše zájmy, ale o jejich zájmy. Vyvolat nepřátelství EU vůči Rusku je naprostou prioritou USA, protože tím oslabí jak EU, tak Rusko a z toho chce USA těžit.

5 0
možnosti
Foto

Tak zde je vidět, jak občanská válka na Ukrajině nabírá na síle: http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-slavjansk-bombardovani-do6-/zahranicni.aspx?c=A140603_165422_zahranicni_aha#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

USA zoufale potřebují pro svoje problémové hospodářství veliký válečný konflikt, proto zase tolik nabírá na síle protiruská propaganda.

USA se snaží rozštěpit Evropu, kdy si vybírá polského extremistu Sikorského, který by nejraději okamžitě proti Rusku rozpoutal válku a vyžaduje americká vojska na polském území.

5 2
možnosti
ZM

Proč myslíte, že se USA snaží rozštěpit Evropu? Vždyť EU poslušně "zobe z ruky".

0 0
možnosti
PK

petřík ... ;-D;-D;-D;-D;-D;-D dlouho jsem tady nebyl a nic se nezměnilo ...

3 0
možnosti
MK

Je zajímavé, že na jednu stranu očerňujete česká media a na druhou stranu z jiných než českých medii nečerpáte. Tomu se říká schizofrenie. Prošel jsem si dnes Moskovskoje novosti a Izvestia a přesto, že to jsou proputinovská media, tak takhle zjednodušený pohled na události na Ukrajině nemají a Janukovyče berou jako prezidenta co nezvládl svojí funkci. Na rozdíl od Vás nepíší o puči na Ukrajině, ale o tom, že lidem došla trpělivost s Janukovyčem. Že oslavují připojení Krymu je logické, ale rozhodně neoslavují povstalce na východní Ukrajině, protože angažovanost ruských občanů v tom co se tam děje škodí Rusku a Putinově politice. 

Co se týče lidovců, nevím, kde jste vzal, že jsou fundamentální katolíci. Pokud už si někdo zaslouží toto pojmenování, tak jsou to lidé kolem FSSPX a Michala Semína a ti jsou na straně Ruska a Putina. Měl byste si udělat jasno v tom, co slovo fundamentální znamená. A co se týče vztahu pravoslaví a katolíků, tak o tom nevíte zhola nic. Jen produkujete vlastní představy. Mimochodem kolik pravoslavných kněží bylo zabito na Západě katolíky ? Zatím v  Moskvě bylo zavražděno několik katolických kněží a to za Putinovi vlády. Jinak Vám prozradím sladké tajemství. Pravoslavní si sami říkají katolíci a za katolíky se považují. Jistě, že jsou třecí plochy mezi východním a západním křesťanství, ale ty pramení  nejen z nauky, ale chápání pojmů. Západní křesťanská nauka je založena na latinské logice. Východní křesťanství je založeno na řecké abstrakci. Typický příkladem nepochopení je spor o Filioque. Jinak asi Vám to není známo, ale pravoslavní uznávají římského biskupa (papeže) jako prvního mezi prvními. V čem je rozpor, že neuznávají jeho absolutní autoritu v náboženských otázkách. Ale proč Vám to vlastně vysvětluji?

6 3
možnosti
Foto

Pokud byste si odpustil tu schizofrenii, tak by se s tímto Vaším příspěvkem dalo polemizovat, neb je tam řada názorů, se kterými nemám větší problém.

Naše katolíky kritizuji proto, že když jsem sledoval diskusi před volbami do Europarlamentu, tak jediný Josef Svoboda za KDU-ČSL tvrdil, že s Ruskem se musí jednat pouze z pozice síly. Jenže Putinovo Rusko je nyní tak silné, že s ním nikdo z pozice síly nic nesvede. 

S Janukovyčem došla Ukrajincům trpělivost, jsem zvědavý jak si polepší s Porošenkem. Kdyby nebylo západních médií, tak se Porošenko nikdy prezidentem Ukrajiny nestal. Však jej celý východ Ukrajiny bojkotoval.

To je podobný případ jako se Schwarzenbergem, kterého vlastníci našich médií  a jimi zaplacení redaktoři nechali vykreslit jako českého vlastence. Přitom Schwarzenberga nezajímalo nic jiného než jeho vlastní prospěch a výsměch nám hloupým českým voličům.

6 5
možnosti
LN

...skara..něco mi možná uniklo...ale ..račte prominout při vašem vzdělání...kolik je vlstaně na té ukrajině povstalců co chtějí aby se ukrajoina stala dalším státem USA...a kolik jich bojuje za připojení ukrajiny k ojrosojuzu...???...

5 0
možnosti
Foto

Stačí, když Ukrajina bude plnit americké příkazy. Ukrajina je spojovacím článkem mezi EU a Ruskem.

Podívejte se na demokracii ze strany EU, když Bulhaři chtějí ruský plyn: http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_03/Bulharsko-odpovedelo-na-vytky-vuci-Jiznimu-proudu-5021/

Myslíte, že je to všechno jen z hlav politiků EU?

Putin jen reaguje na vydírání a vyhrožování ze strany USA a EU?

Vám nestačí, jak jsme řvali jako pominutí, že Janukovyč nesmí proti demonstrantům na Majdanu jakkoliv zasáhnout a nyní podporujeme samozvanou vládu v Kyjevě, aby vraždila východní Ukrajince (Rusy) ve velkém?

4 5
možnosti

J79a37n 76Š43u11s53t37e10k

3. 6. 2014 16:40

Rád dávám karmu! R^

6 4
možnosti
MK

R^R^Já si myslím, že takové to blogy je nutno psát, i když to všechny rusofóby nepřesvědčí. Krizi na Úkáčku nevyvolal Putin, ale užitečný idiot USA a tím  je hloupá, Nobelovou cenou poctěnáEU EUEU. Že  EU ve své tuposti nebo naivitě hají zde zájmy USA nikoliv své, musí snad dojit  i orangutanovi s průměrnou inteligencí, jen rusofobům neRv  Očekávám, že v diskuzi bude blog hodně demagogicky  očerněn

4 5
možnosti
Foto

Tak třeba našemu premiéru Sobotkovi to došlo a stále více si jej začínám vážit, jak je v podstatě osamocený proti vlastníkům našich médií, mediálním žoldákům všeho druhu a páté koloně ve svojí straně reprezentované Zaorálkem.

V koalici jsou fundamentalističtí lidovci, kteří by na Ukrajinu hned poslali západní vojska, aby pomohli kyjevským pučistům likvidaci východní Ukrajiny a alibistický Babiš, který se na téma Ukrajiny raději vůbec nevyjadřuje.

Odkaz na Sobotku jsem dal níže do svého příspěvku.

3 5
možnosti
PR

Mám dotaz na soudruhy Chrástka a Petříka ,jak vypadá takový pravicový podnikatel o kterém tu melete;-D vy jste fakt komici ale zaplat bůh vás houfně ubývá;-Dčest

9 1
možnosti
JC

Moc se netěšte a víc se informujte nebo se rovnou zeptejte rodičů. Pravicově zaměřených podnikatelů s věkem 30+ s tímto názorem je hodně dost. Možná je nepoznáte, protože se pohybujete v podstatně jiné společnost., že ano.

2 2
možnosti
MM

Ty brďo a co na to Kolumbus, taky připlaval vodovodem?;-D

3 1
možnosti
Foto

Co má Váš příspěvek společného s tématem článku?

4 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik