Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepodepsal vy jste také postokupační Antichartu? V tom textu se také hovořilo o "samozvancích". Pardón, vy teď vlastně v souladu s propagandou svých pánů říkáte, že to nebyla žádná okupace, ale boj proti fašismu.

1 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od Jiřího Bartošky jsem žádnou Antichartu nepodepsal.

1 1
možnosti
PT

P86e38t44r 35T81o74m44e35k

1. 11. 2016 13:41

Pane Petříku, vaše myšlení nejlépe prezentovala vaše nedávná profilová fotka s kalašnikovem. To bylo fakt výstižné.

2 0
možnosti
Foto

Dejte mi s panem Kavkou odkaz, nebo podejte jakýkoliv jiný důkaz.

V opačném případě jste oba za lháře.

1 1
možnosti
MK

A takhle to milé děti dopadne s každým komunistou.

Jak nemá vládostranu, tak blbne a nakonec skončí v náručí Cvalínově....:-P

4 2
možnosti
Foto

Pane Petříku ti minulostní lidé, co se zde stále pod každým článkem ohánějí jakousi proruskou propagandou a výrazy jako rudoch, bolševik, jsou již sami touto rétorikou natolik profláknutí, že od nich nic nového nečekejte. Jsou to myšlenkově prázdné nádoby, které umí jen štěknout nesmysl, který do dnešní změněné doby nepatří. Výrazy, že je text "jak z Rudého práva" je jejich nejvyšší stupeň myšlení. Jsou to lidé, kteří byli většinou v té minulosti nejvíc loajální s režimem, dnes prudí, aby si odstranili komplexy a mindráky..Proto tito nenávistní prudiči a posměváčci NEVIDÍ SKUTEČNOU REALITU! Patří do minulosti, zabývají se minulostí, jsou v ní na věky zabetonovaní, stejně tak jako ty fosílie na tribuně staromáku.

Posměváčci mdlého rozumu, hrající si na mluvčí národa

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=563117

Umět oslavit svátek v úctě a s nadhledem v každé situaci, dovede jen skutečný státník

Zdroj: http://milenapolakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=563374

[>-]

4 8
možnosti
Foto

Ano, myšlení těchto lidí jste vystihla skutečně perfektně R^

3 4
možnosti
Foto

Tak ještě jednou pro méně chápavého pana Petříka. Tedy polopaticky - ta karma, to jasně dělají jeho ruští přátelé nejen u nás v podobě agentů, ale i z moskevské centrály. Ono se stačí podívat na diskusi a dát si příspěvky seřadit podle "Doporučované" a najednou je vše úplně jinak. Ale totálně převrácené. Proč? Že by se ti karmovači styděli se i vyjádřit slovně? Nebo prostě třeba ani neumí česky?

8 3
možnosti
Foto

Dotaz Nejvyšší počet kladných hlasů získal diskusní příspěvek MM, že pan Petřík lže. Mám všechny považovat za ruské agenty? Na tomto tvrzení něco je.

0 4
možnosti

Tak jsem si myslel,

že místo hraní, budou v divadlech probíhat s diváky diskuze, že studenti začnou stávkovat a že uděláme nové Občanské fórum, dokud ten nenáviděný president neodstoupí.

A vono nic.

Asi už lidi té pražské kavárny, či smetánky mají dost.

Takže karma.

3 5
možnosti
JR

J13a36r17a 60R36a74n40k

31. 10. 2016 23:59

Kdepak, jeste neprisel Vas cas, pane Cumpeliku;-(

0 1
možnosti
Foto

Citát pana Petříka: "Sám zírám, jak vysokou karmu mám za tento článek R^

A to už článek přebírají další weby".

------------------

Dal jsem to do vyhledávače a tady jsou ty weby: nwoo.org, novarepublika.cz, pravdive.eu. A další jistě přibudou. A teď k těm webům - to jsou weby oficiální ruské rozvracečské propagandy. Jejich seznam se dá krásně dohledat. Odtud už jasně pramení ta vysoká karma. Zdůrazňuji pravidelně vysoká karma u pana Petříka. Ale především ten, kdo je pyšný, že ho na takovýchto webech citují, je na úrovni těch, co sem naše ruské přátele pozvali v roce 1968.

15 2
možnosti
MD

Ja bych se te oficialni ruske rozvracecske propagandy nebal. Kdyz tady mame tu neoficialni americkou sjednocujici propagandu. A to zatim jen neoficialni.

4 6
možnosti
Foto

R^ Slyšela jsem mluvit na ČT24 docenta Juraje Jakubiska. Jako mladík mejdany měl rád, ale majdany odmítá! R^

2 6
možnosti
MD

Skoda jen, ze nasi mili herci nenabadali k obcanskemu neklidu nebo alespon k bdelosti v jinych pripadech. A ze by se pripadu dotykajicich se kazdeho v tomto state naslo. 70-ti lety programator a pokryvac, znehodnoceni prace devalvaci koruny, prodani se EU za cyklostezky, Cesko jako levna montovna, islamska nekultura a dalsi a dalsi.

4 3
možnosti
BJ

Výborně napsáno, mám stejný názor , ode mě velká karmaR^

4 5
možnosti