Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když se začnete ohánět manipulátorem a profesionálním provokatérem Hasanem, jste v jeho zástupu a stejný zoufalec.

1 0
možnosti
Foto

Pane Kulhavý, i vám přeji Veselé Velikonoce.;-)

1 0
možnosti

P97e34t43r 51T36o49m37e64k

5. 4. 2015 22:18

Karma jako blázen. Kde jste ale kremrole byly, když projížděl Americký konvoj ? Anonymně klikat je lehčí a míň nebezpečné, že srábci. Svého kámoše Vyvadila jste v tom nechali vymáchat samotného.

2 1
možnosti

Plné noviny konvoje nebyl mainstream. To byla je odezva na stream nás, kdo považují za samozřejmé, že spojenecká armáda spořádaně projede naším územím, má-li ho na cestě. Stream proti blbosti.

1 2
možnosti

Slováci vypískali svého prezidenta?.Takhle to začíná a Majdanem končí.A ten jak víme byl špatný,áno.A jak se stavíte k tomu,že by nikým nevolený dav lidí měl co mluvit do politiky a urážet(nebo nedejbože chtít jeho odstoupení) demokraticky zvoleného prezidenta?.

0 1
možnosti
Foto

Právník Andrej Poleščuk Vám odpoví, že je to přesně podle ústavy: http://polescuk.blog.idnes.cz/ . Dokázal zdůvodnit, že Janukovyč byl násilně svržený v souladu s ukrajinskou ústavou.

5 4
možnosti

ÚÚJ, to je nářez......dneska jsem byl v hospodě a kurňa, když na to přišla řeč, všichni zúčastnění se "odpůrcům" smáli......že by všichni infiltrovaní agenti? Dejte už pokoj.....proboha.

3 0
možnosti

V článku se nelze orientovat - něco tučně, něco podtrženě - hrozný cirkus. Jediné co autorovi, ale předpokládám, že jen nedopatřením, vypadlo, je použití minimálně pěti vykřičníků za nějakým "vzkazem".

4 2
možnosti

Zadny div, kdyz prijde zadani v cizi reci, muze to tak dopadnout. Tentokrat SE to zde dost podoba clankum agenta Dvoraka.

2 3
možnosti
Foto

Tak to už se léčit nedá.

5 2
možnosti

Jasně. Konvoj přivítalo nějakých zanedbatelných 30.000 lidí.

Můžete nám prosím prozradit, kam se teda poděly ty statisíce a miliony protestujících? 

Víte, pokud přehnaně věříte karmě u článků místních putinomilců, Hejslovanů a US-haterů, mohl byste dopadnout jako velitel Vyvadil, který byl tak zpit úspěchem u svých facebookových souvěrců, že opravdu uvěřil počtu svých podporovatelů a ve výsledku potom dopadl tak, jak dopadl...

10 2
možnosti
Foto

Na mé doporučení tam ti odpůrci nešli. Jejich přítomnost by znamenala podporu porušení zákazu použití vlastní armády na jiném než vlastním území sedmi státy,.

Ti odpůrci by dělali toliko křoví Stropnickému divadlu.

4 6
možnosti
Foto

Doporučuji shlédnout toto video, jak Slováci vypískali Kisku s voláním "nechceme Kisku, nechceme NATO" a jak přivítali Lavrova.

4 9
možnosti

Slováci?To myslíte těch sto komoušů svezených autobusy z celého Slovenska?To opravdu nejsou všichni slováci....;-)

12 2
možnosti

Tak čeho se to vlastně ta vaše "mainstreamová propaganda" dopustila.

Necelé dvě hodiny před vámi tady jeden odkazoval na "nezávislý aeronet", který si stěžuje ve smyslu "Občané nesouhlasící s průjezdem amerického konvoje se báli vyjít na ulici!" 

A teď si zase vy s kolegou Hassanem stěžujete na to, že odpůrců prý bylo víc a příznivců bylo trapně málo.

8 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik