Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P77e71t39r 68U75h40e64r

4. 3. 2014 22:30

Stydim se za Petrika a za dalsi, jemu podobne, lidi, kteri ziji v teto zemi, a kteri nechapou demokraticke principy.

0 0
možnosti
JP

Ve stínu Ukrajiny se stydím za některé naše blogery. Neskutečná demagogie. To propagandistické video by byl docela dobrý vtip (kdyby to nebylo spíše smutné)

Doporučuji:

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=802131

0 0
možnosti
PZ

Nikdy jsem si nemyslel, že tolik let od sametového havlofilního puče plného estébáku a rádoby demokratů, kteřítady jen kradly se dočkám takové ubohosti ducha našich představitelů.

Já doufám, že jste zaznamenali na Čt24 rozhovor s ukrajinskou pozorovatelkou, která panu Veselovskému sdělila, že ti kteří tak stříleli na demonstranty byly všechno ukrainští židé vycvičení v Israeli.

Prostě zase z nás dělá USA a EU uplný blbce !!

Myslím, že bychom měli zůstat slušnými lidmi a nenechat se vézt jako ovce na porážku.

0 0
možnosti
AK

Pane Petříku, víte, kam si můžete strčit tu vaši Gloria.tv, i s tím podivným fousatým Liborem Halíkem, kde se, mj., lživě argumentuje s Hitlerem nad Kyjevskou radnicí? Vždyť se jedná o podvrh, fotomontáž! :-))

http://cs.gloria.tv/?user=416

Podivný web (údajně stránky TV- Pravoslavné církve), kdoví odkud a kým řízený, nejspíše přímo KGB. Petříka by utáhli i na nudli.

3 0
možnosti
Foto

Jinak doporučuji přečíst si tohle: http://czech.ruvr.ru/2014_03_01/Rumunsko-odsoudilo-jazykovou-politiku-Kyjeva-6369/

I Rumuni mají trochu svojí hrdosti a dovolí si nesouhlasit s činy nových samozvaných vládců Ukrajiny, které tolik podporuje Lubomír Zaorálek.

Znovu opakuji, že se stydím za takového člověka v naší politice.

0 0
možnosti
Foto

R^ Souhlas, pane Petříku. Na mě však je výraz "stydět se" příliš silný, nahradila bych ho slovem "nesouhlasit". Je to však Váš článek a Váš pocit, karma.

2 1
možnosti
Foto

Já popisuji, jak asi musíme být vnímáni ve světě, to  znamená jak u EU a USA, tak třeba Číny či Ruska.

Vždyť tyto země musí naší devótností a lokajstvím pohrdat. Nejdříve jsme slepě dělali hlásnou troubu bývalému SSSR a nyní jsme otočili o 360 stupňů a děláme to samé ve jménu EU a NATO.

Podívejte se třeba na propagandu u Slováků. Ti se zdrželi podlézavých výrazů jako Zaorálek, pokud vím, tak albánské Kosovo doposud neuznali a jde to.

Prostě mají aspoň trochu národní hrdosti a ne pouze slepé podlézavosti a lokajství.

2 2
možnosti
BT

pokud se stydí Petřík tak je to jen a jen dobře

6 1
možnosti
Foto

Pokud Vy se nestydíte za to, co jsem popsal v příspěvku výše, tak si myslím, že to moc dobře není.

0 0
možnosti
JP

Vám prostě chybí ten jasný a nezpochybnitelný názor Rudého práva, Váš výraz "samozvanců" mi to připomněl. Janukovič byl sice zvolen, ale svou roli naprosto nezvládl, v zemi byl chaos, bída, korupce a rozkrádání už delší dobu, demonstrace trvaly také dlouho a on s žádným obecně respektovatelným řešením nepřicházel.

3 2
možnosti
ZM

Nu uvidíme, s jakým řešením přijdou "povstalci". Ukrajina je na huntě a z Moskvy v dohledné době žádné další miliardy asi nepřitečou. Pomůže EU?

2 0
možnosti
PK

To video už jsem shlédl na popud pana Chrástka. Stěžovat si na jednostrannost a zaujatost českých médií a pak sám postovat takovou sra.ku? Ale běžte.

8 3
možnosti
JC

Běžte si sám, kam chcete. Nehodící se nazvete pejorativně, až sprostě. To Vám jako křesťanovi vůbec nevadí, že verbež uřezává hlavy policajtům, kteří si jenom plní své povinnosti? Tolik zla a nenávisti, co je ve Vás, to se tak hned nevidíRv

2 6
možnosti
ZM

No vida, najednou jsou kritikům pana Petříka dobré i názory "uřvaného" Zaorálka, že?

5 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik