Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Někdo raději Bilaka, Rusko , autoritářství a totalitu, jiný zase svobodu a západní hodnoty. O tom je celý ukrajinský spor. Jalové diskuse na blogu nic neřeší, ale ukazují, na kterou stranu kdo patří. Pokud se proruští zaslepenci dovolávají i Bilaka, je to s nimi už moc špatné.

1 0
možnosti
ZM

Ale Jarunko, snad tomu nevěříte? Tito Rusové neexistují - to všechno psali Uher, Šurc, Nevečeřal, Kavka, atd.

A Ruské matky? To jsou hlavně Kostlánová a Smetánková-Kolářová.

Tož tak, cérko.

2 2
možnosti
Foto

Natahuji příspěvek možného příštího prezidentského kandidáta Tomáše Halíka:

Tomáš Halík, duchovní

Má-li Putina přejít chuť na další agresivní expanzi, musí nyní Západ odpovědět velmi tvrdými sankcemi. Pokud by Česká republika měla politiku sankcí zbaběle brzdit, styděl bych se za takovou vládu. Před tlakem různých „přátel Ruska“ - této páté kolony Putina v Česku - nelze ustupovat.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/anketa-mezi-osobnostmi-jsou-sankce-spravne-fkh-/domaci.aspx?c=A140901_124141_domaci_vlo

Po přečtení této zprávy jej považuji za agresivního náboženského extremistu, který Vasilu Bilakovi morálně nesahá ani po kotníky.

5 3
možnosti
LN

..co takhle mu to vaše stanovisko poslat...s ohledem na váš morální a společenský kredit si to nejspíš pan Halík uvědomí a od úmyslu kandidovat s hanbou odstoupí....:-/

4 0
možnosti
MP

Autore blogu dejte si hodně mokrý a hodně ledový obklad na hlavu !

4 3
možnosti
LN

..noo konečně jste se odkopal....vyzdvihovat rudého papaláše .... nedoučeného krejčíka, který neuměl ani šít saka...na úroveň...byť třeba ne úplně dokonalých..ale rozhodně demokratických a demokraticky zvolených politiků.....to je PRASEČINA...!!!!...jinak se to nazvat nedá.....

6 1
možnosti
Foto

Myslíte, že Schwarzenberg s Bělobrádekm jsou skutečně na vyšší morální úrovni než Vasil Bilak?

2 3
možnosti
MM

V Evropě se válčí, jedna země anektuje území druhé země, jedna země vysílá své vojáky(na dovolené) a zbraně do druhé země, vinou toho všeho umírají civilisté a tady nějaký bloger píše o morálce. Hnus!

6 1
možnosti
Foto

J83a97k36u42b 79R22o60t84h

1. 9. 2014 16:41

Hnus, člověče. Napsal jste skutečný morální paskvil. Inu, budete se s tím muset srovnat sám, ale to vy zasejc asi jo, že?:-/ Rv Chybí mi zde smajlík, který zvrací.

6 6
možnosti
Foto

Ale karma vypovídá o něčem jiném.

5 4
možnosti
LW

L40e70o 26W86o46l36f

1. 9. 2014 16:32

Nechce se mi rozebírat jednotlivosti, ale celkově váš článek považuji za hanebný!

5 5
možnosti
JK

J85a81n 91K40r43a36u42s

1. 9. 2014 17:17

Jasně - pravda je kolikrát hanebná. To jste napsal hezky.

5 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik