Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J87a67r67a 82R47a65n86k

19. 6. 2016 7:06

Citoval jste dva verohodne zdroje?? Aeronet a pozorovatelku?? Pane Petrik, pozadejte nektere z Vasich vnoucat, aby Vam prelozilo, co ve Wall Street Journal bylo skutecne napsano a vyctete svym verohodnym zdrojum, ze si s Vami hraji neslusne hricky.

http://www.wsj.com/articles/u-s-state-department-officials-call-for-strikes-against-syrias-assad-1466121933

2 0
možnosti
Foto

Vy si prosím nechejte přeložit a vysvětlit můj článek.

Citoval jsem 2 nejvěrohodnější zdroje jako jsou iDnes a Lidové noviny.

1 1
možnosti
JR

J82a38r15a 40R84a22n92k

19. 6. 2016 5:22

Pokud by byl B. Assad.....

....dal jsem nemohla, on totiz ten Vas Assad zmasakroval v 2011 demonstranty, ignoroval je tak jako Putin v temer stejnou dobu ty na Ukrajine....no a pak to slo.

2012 jste meli prvni utopene u brehu jizni Evropy a stale jeste se vetovalo v OSN:-/

1 1
možnosti
Foto

Asad udělal chybu, že proti tzv. "demonstrantům" zasáhl příliš pozdě. Tato tzv. "umírněná opozice" vyvolala v Sýrii krvavý chaos a občanskou válku. Teprve poté proti ní Asad zasáhl, ale to již bylo pozdě.

1 1
možnosti
BJ

Jsem přesvědčen, že to Vladimir Putin nepřipustí

1 0
možnosti
Foto

Oni si to USA ani netroufnou. Bylo by to moc blízko konfrontaci a není dobré dráždit hada bosou nohou.

0 0
možnosti
Foto

Diky Asadovi je na tom Syrie daleko hure uz ted

6 9
možnosti
Foto

Mýlíte se.

Je to kvůli USA, které podporují islámské teroristy a nazývají je umírněnou opozicí.

5 8
možnosti
Foto

Padl tady názor o Krymu. A sice, že USA neměly s obsazením Krymu nic společného.

Samozřejmě, že ne. Nestihly to.

6 10
možnosti
SS

A oni planovali Krym jako 51. stat Unie? Skutekne??

9 3
možnosti
MB

A ́t žijí války !! A ́t má naše pravice radost.

1 1
možnosti
SS

Vetsinu valek ve 20. stoleti rozpoutala levice ...

7 3
možnosti
MK

Petříku, já ti nevím, ale to, že někdo něco žádá neznamená, že to je názor americké vlády. Víš na demokracii je úžasná jedna věc a to, že lidé mohou žít jak chtějí a říkat si co chtějí a ostatní to buď akceptují anebo ignorují. Osobně jsem také pro zachování Asada, ale z jiných důvodů než ty a to proto, že Asada znamená bezpečí pro křesťany. Co se týče Iráku a Libye , tak bych tě rád upozornil na jednu věc a to, že pro útok na Irák se Američané rozhodli i na základě zpráv ruských tajných služeb, kdy Irák po 9/11 plánoval útoky v USA, tuto informaci předal Putin tehdejšímu americkému prezidentovi Bushovi. Mimochodem do té doby Irák vyvalal válku s Iránem, napadl Kuvajt a povraždil několik set tisíc vlastních občanů.

Co se týče Libye , tak si myslím, že odstranění Kaddáfího bylo chybou, nicméně to je můj pohled vzhledem k současné situaci a nezlob se, ale USA s tím neměly nic společného. Zapomínáš na jednu věc, že v prvé řadě šlo o ochranu civilistů před jednotkami libyjského režimu po té, co lidé začali (arabské jaro) protestovat proti diktatuře a chtěli demokracii a USA se do tohoto konfliktu, kdy státy EU selhaly, vložily až jako poslední a ne moc ochotně. Víš, politická rozhodnutí mnohdy budí kontroverze, ale po čase se ukáže, že mnohdy krvavé odstranění někoho vedlo k prosperitě a míru. Ukázalo se to v Chile, Španělsku, kde generálové Pinochet a Franco zabránili komunistům a jejich odnožím nastolit teror, nebo v Portugalsku, kde pan profesor Salazar odstranil komunisty politickým rozhodnutím. A vidíš, dodnes jsou tito lidé velebeni a patří mezi nejpopulárnější politiky všech dob ve svých zemích. Ano, částečně nastolili diktaturu, protože neměli jinou možnost, ale svoje země pozvedli. Komu se to nelibí jsou lidé jako ty.

A teď si vem , že po Kaddáfím v Libyi nikdo netruchlí, stejně jako po Sadámovi. To že se tam mlátí není vina nikoho, ale toho, že ta společnost se nikdy nemohla nijak přirozeně vyprofilovat.

7 1
možnosti
SS

Uz jste dolozil vasi lez o prohlaseni expert OSN o muceni ze stranek OSN?

5 1
možnosti
Foto

Doložily to Novinky.

Takže se obraťte na Novinky.cz, že lhaly a též, že lhal britský list The Times, na který se Novinky odvolávaly.

2 6
možnosti
Foto

Aristotelés : Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými.

2 0
možnosti
MK

Asi znal předky Petříka. Což je docela možné, při výpravách Alexandra Makedonského na Blízký a Dálný východ. Dokonce mám pocit, že jeden z Petříkových předků byl poradcem Dareiose III.

3 0
možnosti
PU

P12e90t21r 18U67h50e50r

17. 6. 2016 17:44

Petříku, USA mluvili o odstranění Asada dávno před tím, než se o nějaké ruské základně vůbec začalo jen spekulovat. Takže zase lež.

7 0
možnosti
Foto

Dokažte to, nevychovanče.

0 5
možnosti