Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Petříku, já si pamatuji na jeden blog, kde Honza Cígler rozebíral události u duchcovského viaduktu, kde prvorepubliková policie (či četnictvo) zastřelilo několik protestujících. Zastával se četníků, protože je demonstranti hrubě uráželi a házeli po nich kamení. Četníci tedy jednali podle něj v sebeobraně a bylo to v pořádku.

Nu a nyní zásah policie, která zpočátku jednala velice zdrženlivě, v pořádku není.

A to se nechci Janukovyče nijak zastávat. Jen mi vadí to pokrytecké a falešné moralizování a to se netýká jen Zieglera.

Předčasné volby by možná byly řešením. Ale pokud vyhraje zase Janukovyč a spol., tak co?

2 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Co se týká demagogických lží, tak zastánci Ukrajinských výtržníků ztratili jakoukoliv soudnost. Jen nechápu naše levicové politiky Zaorálka a Sobotku, kteří se též postavili na stranu rabujících výtržníků zabíjejících policisty. Zřejmě to dostali příkazem od Němců, kteří mají největší zájem dostat Ukrajinu pod svůj vliv.

Rabující dav provádí násilný převrat demokraticky zvolené vlády a demokraticky zvoleného pretidenta za podpory Západu.

Vždyť otevřeně podporujeme zločin.

Líbí se mi ale bývalý německý kancléř Schroder, který prohlásil, že Evropa udělala chybu, že se postavila pouze na jednu stranu konfliktu a přitom je potřeba mluvit s oběma stranami.

0 1
možnosti
Foto

R^  Na zdejší "elitu" nehleďte, protože máte pravdu. Já se vžívám do pocitů lidí, kteří tam poblíž bojů bydlí - vláda už dávno měla zajistit pořádek, a ne aby ti lidé žili den co den a noc co noc jen v obavách, kdy jim teroristé zapálí auto nebo střechu nad hlavou.

2 4
možnosti

tím vyjednáváním a ukliodnováním situace myslíte poslání policejních mlátiček na tehdy ještě pokojné demonstrace ? Nebo veřejně nazývání lidí kteří s ním nesouhlasí teroristy ? nebo iniciaci zákonů  "Lex Maidan" legalizující tvrdé postihy za účasti na protestech , Ne Janukovič se chová jako diktátor a využívá k tomu diktátorské prostředky.  IMHO JE TO ZLOČINNEC

2 3
možnosti

J66a65r66a 17R62a21n92k

19. 2. 2014 21:06

Staci si o nem neco precist:

BBC News - Ukraine country profile

news.bbc.co.uk/2/hi/europe/country_profiles/1102303.stm

1 0
možnosti

J77a42r73a 77R90a47n86k

19. 2. 2014 18:32

Skutecne objektivni a situaci nejlepe popisuje Vas kolega zde, doktor Tomas Lajkep.

lajkep.blog.idnes.cz/c/397117/Konflikt mezi Eu a RuskemR^

2 0
možnosti

P96e26t80r 54U69h44e64r

19. 2. 2014 19:45

To neni objektivni, s tim totiz Petrik nesouhlasi ;-)

2 0
možnosti

P96e50t14r 91S11k91á23l28a

19. 2. 2014 16:52

Nejen švédský ministr zahraničí ale i náš premiér Sobotka obvinil Janukoviče, že "Nese silnou odpovědnost za to, co se dnes na Ukrajině děje,"  Že by také pod vlivem desinformační kampaně neobjektivních sdělovacích prostředků?

3 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem prohlášení jak Sobotky, tak Zaorálka a přiznám se, že jim vůbec nerozumím.

Janukovyč nese odpovědnost maximálně za to, že již dávno proti výtržníkům zapalujícím policisty a střílející ostatní policisty či demonstranty dávno tvrdě nezasáhl.

Vždyť byl přece většinou Ukrajinců demokraticky zvolený, což potvrdila i západní média a západní politikové.

3 0
možnosti

Ukrajině pomáhej Pánbůh, až mocipáni z EU dosadí za prezidenta boxera a ministerstvo vnitra budou mít pod palcem Banderovci. Jo ještě bude v Evropě veselo.

4 1
možnosti

ukrajině pomáhej pánbůh at ji putinova   anální sonda - janukovič  neokoupe v krvi genocidy a politických represí.

1 1
možnosti

Sadám Husajn a Muhamar Kaddáfí podle Vás nebyli krvaví diktátoři??? Sadám nechal vyvraždit celá města a Kaddáfí podporoval mezinárodní terorismus......

Faktem však je že intervence nic nevyřešila, právě naopak... Nyní je to horší nežli to bylo.

A co se týká Ukrajiny, to je jejich problém, neboť to má historické kořeny. Rozdíll mezi pravobřežní(původně součást Rzecz Pospolita Polska) a levobřežní Ukrajinou(Ruské samoděržaví)... A k tomu ještě původně tatarský  Krym....

6 0
možnosti
Foto

Nevím jak Saddám Husajn, ale takový Kaddáfí rozhodně neměl na svědomí tolik lidských životů jako třeba G. Bush jr. A pokud bychom chtěli Saddámovi přišít všechny mrtvé i ve válce Iráku proti Íránu, tak tuto válku Saddám rozpoutal s podporou USA.

Co se týká Ukrajiny, je to jejich problém, který má historické kořeny, s tím souhlasím. Já ale píši o naprosto jednostranných informacích z našich i světových médií.

3 5
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Na zítra mám napsaného něco podobnéhoR^

5 3
možnosti
Foto

Díky. Rád si přečtu.

1 0
možnosti

Že vás ty konspirace pořád baví, na homeopatii taky věříte?

8 3
možnosti
Foto

Co má společného homeopatie se zapálenými policisty a kameny metanými na ně z praků?

To jsou totiž fakta.

4 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik