Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Ano, vystihl jste to dobře.

1 4
možnosti
JK

Zdroje ze kterých čerpáte hovoří za vše.;-D

5 1
možnosti
VV

Jo ty zdroje se mi take moc libi. Hlavne kdyz nekdo pise o cizojazycnych zdrojich a neumi tou reci zblebtnout. A tak musi vychazet z Kremelske propagandy.

On vetsinou ani preklad originalu byva jaksi mimo. Prokladem bud Termans book ktery se k nam Dostal nejdriv prelozen z anglictiny do nemciny, pak rustiny a konecne do cestiny.

2 0
možnosti
MD

Neni to spatny clanek. Ma sice svoje jakoby k Rusku naklonena mista, ale jeho zakladni sdeleni je jasne a maloco se da rozporovat. Jen v diskusi vase zminka o Cine se mi zda byt mimo. Cina nema kam neuvazliveve spechat. Prazdnych vyroku uz zaznelo dost po celem svete dost. Myslim, ze svoje investice, a nejen v USA, dokaze v pravy cas co nejlepe zhodnotit a sehraje dulezitou roli pri prebirani otezi z rukou USA.

2 4
možnosti
Foto

Obavy mám zatím ze skrytého čínského nacionalismu.

A nacionalismus dokáže naprosto zastřít zdravý rozum.

To ostatně vidíme na Ukrajině.

0 3
možnosti
FS

Čéče, Jaromile, vy jste většinu svého "článku" akorát vobšlehl z netu. To už ani neumíte sám psát? 8-o

5 0
možnosti
VS

Není sám... A jak říkal nebožtík "pan Chrástek" - tímto stylem tvoří všichni kvalitní novináři.:-)

5 0
možnosti
MZ

M13i84r25e19k 16Z76i65k89a

23. 3. 2015 11:46

Dva blogoví exoti v řadě za sebou. 

Velký Petr a malý Petr, to je snad karma. ;-D

3 0
možnosti
KV

K97a91r81e88l 15V73a46l51i78š

23. 3. 2015 11:10

Zaveďte už tu antikarmu. !!

7 0
možnosti
Foto

Vážený autore, poněkud si neuvědomujte, že kdyby to bylo vše tak jednoduché k vysvětlení, jak píšete, tak by asi nebylo o čem diskutovat. Jediné s čím lze souhlasit, že se skutečně jedná o boj dvou ideologií, kde se obě strany bohužel nejen mediálně předvádějí, ale pořádají i ukázky vojenské moci. Obě strany také nechtějí připustit nestrannost zbytku světa. Nutí každého, aby se rozhodl být na jedné či druhé straně. Za úvahu by ale třeba stálo, že Čína ke všemu vlastně mlčí. Proč asi?

4 0
možnosti
Foto

Osobně mám z čínského mlčení velké obavy.

Čína čeká, že se nejen EU a Rusko vzájemně oslabí (zatím hloupými sankcemi ze strany EU na nátlak USA), ale i USA, které potom budou čínské hrozbě čelit samy.

Takto se USA připraví o spojence, které mohli mít v Rusku proti Číně.

Čína je největší hrozbou nejen pro východní, ale i západní svět.

3 5
možnosti
PU

P18e31t34r 94U50h97e34r

23. 3. 2015 10:52

petříku, ty napadáš mainstreamová média ze zaujatosti a podívej se, z čeho cituješ ty, samá ruská a proruská média...tak se nad sebou zamysli, protože to, co ty tady pácháš, je naprosto šílený...

11 1
možnosti
OK

Riziko ozbrojených konfliktů přibližně koreluje s procentem výskytu Petříků ve vzorku populace.

7 1
možnosti
Foto

Vzhledem k "argumentům" podobné úrovně v protiruské propagandě se potom divíte docílení pravého opaku.

4 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik