Referenda na Ukrajině-kamufláž pro vraždy?

Takto se údajně vyjádřil nelegitimní „prezident“ Ukrajiny Olexandr Turčynov, kterého do jeho funkce dosadili politikové EU a USA. Odsoudil nedělní referenda v Doněcké a Luhanské oblasti jako frašku, která má jen maskovat vraždy.

„Tato fraška, kterou teroristé nazývají referendem, není ničím jiným, než propagandistickou kamufláží mající zamaskovat zabíjení, únosy lidí, násilí a další vážné zločiny,“ řekl Turčynov podle Ukrajinske pravdy. Podle něj nebude mít referendum žádný právní dopad: „Hlasování pod hlavněmi samopalů nebude právně závazné. Tato fraška nebude mít žádné právní dopady kromě trestního stíhání jeho organizátorů.“

Zdroj: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/335922-turcynov-odsoudil-referenda-na-vychode-ukrajiny-jako-kamuflaz-pro-vrazdy.html

Já tedy nevím. Vraždit na Ukrajině se začalo, když maskovaní ozbrojenci v Kyjevě stříleli z budov obsazenými právě Turčinovými lidmi.

Jakmile byl legitimní prezident Janukovyč násilně svržený, tak právě pod hlavněmi samopalů byli „přesvědčeni“ ukrajinští poslanci, aby hlasovali pro Turčinova a Jaceňukovu „vládu“, kterou vybrala EU a USA.

Podle mezinárodního práva jsou to přece nelegitimní pučisté a tím pádem i teroristé. Jenže mezinárodní právo je pro EU i USA cárem papíru, po kterém šlapou podle svojí momentální potřeby a proto tyto Kyjevské teroristy uznali za legitimní.

Dá se říct, že v podání EU a USA má mezinárodní právo menší hodnotu než toaletní papír, protože i toaletní papír se používá pro určité účely a má svůj význam. Že je mezinárodní právo méně než toaletním papírem EU a USA prokázali v případě vojenského napadení Srbska a opakovaně stvrdili napadením Iráku či Lybie.

Jenže záměry EU a USA o vyšachování Ruska z vlivu na Ukrajinu se nedaří, východ Ukrajiny teroristům z Kyjeva vyhlásil neposlušnost a nyní dokonce provedl referenda o odtržení od Kyjeva. Ironií je, že právě tito teroristé z Kyjeva, kteří nasadili vojsko a samopaly proti vlasnímu národu mají drzost nazývat teroristy obyvatele východní Ukrajiny, kteří se nechtějí nechat těmito teroristy šikanovat.

Dá se říct, že celá záležitost se referendem na východní Ukrajině kompletně vymkla z rukou hlavním strůjcům tohoto stavu, tedy USA a EU. Referendum totiž není tak jednoduché ignorovat, protože v něm je vyjádřena vůle lidu. EU a USA samozřejmě toto referendum neuznají, protože si nemohou přiznat totální porážku. Neuznáním tohoto referenda se budou snažit vehnat celou Ukrajinu do občanské války.

Pro Západ je totiž přijatelnější i sebevětší krveprolití než ruský vliv na Ukrajině.

Že země EU a USA postrádají jakoukoliv absenci morálky je všeobecně známé, když opakovaně dokázali z obranné aliance NATO udělat alianci zločinnou, ale v případě Ukrajiny projevují i nepředstavitelnou dávku hlouposti.

Místo, aby připustili rozdělení Ukrajiny na východní a západní s tím, že východní se přimkne k Rusku a tu západní už bude muset nějak uživit EU (tedy jejich oligarchy), tak vyvolávají otevřenou konfrontaci s Ruskem, kterému stále více vyhrožují.

Samozřejmě, že Rusko sankce pocítí. Jenže sankce pocítí podstatně více běžní občané zemí EU, kde si musíme připomenout slova švýcarského občana a bývalého ministra zahraniční věcí Karla Schwarzenberga, že boj za demokracii něco stojí. Jen zapomněl dodat, že lidí jako je on se žádné sankce nedotknou, jelikož je zaplatí daňoví poplatníci a lidé v jeho postavení si potom „zprivatizují“ do vlastní kapsy majetek, který tito daňoví poplatníci vytvořili.

Ale to jsem trošku odbočil.

Ten projev nepopsatelné hlouposti ze strany EU a USA je, že vytvořením Ruska jako svého nepřítele, nažene Rusko do náruče Číně. Výsledky jsou zde ostatně již vidět, kdy Čína s Ruskem zakládá Euroasijskou unii.

A právě z tohoto by měly mít státy EU a USA smrtelný strach.

Aroganci Číny jsme ostatně viděli, když Lubomír Zaorálek v televizi zdůvodňoval, že každý stát, který chce s Čínou obchodovat musí podepsat, že Tibet je součástí Číny, ať jsou lidská práva jakkoliv nelidská. Jen se neodvážil dodat, že stejné pokořující podmínky již podepsali představitelé Německa a Velké Británie.

A Čínský nacionalismus? Podle toho jak již před řadou roků čínská komunita zametla se svými odpůrci v Itálii v demonstraci při zranění Číňana italskými policisty, nebo jejich stále větší diktát v čínských komunitách: http://euro.e15.cz/archiv/velke-dusno-v-male-cine-1050099 se dá očekávat, že svět nečeká ze strany Číny nic dobrého.

Troufám si dokonce říct, že čínský nacionalismus je horší než ten japonský za II. světové války. Čína je přece jen kolébkou civilizace a pokud se z ní jednou stane supervelmoc, dá to světu patřičně pocítit. Číňané budou daleko tvrdší páni, než jakými by kdy byli Rusové a kterými nás Západ nyní tolik straší.

Podporou Turčinovových slov, že hlasování na Ukrajině nebude právně závazné, vyhlašujeme otevřené nepřátelství nejen mezinárodnímu právu, ale hlavně Rusku, místo toho, abychom získali Rusko jako spojence.

Tímto usilovně pracujeme na tom, aby se Čína stala vedoucí supervelmocí ve světě co nejdříve.

Ne Rusko, ale Čína v pozici světové supervelmoci bude ohrožením míru a naší civilizace.

 

Autor: Jaromír Petřík | pondělí 12.5.2014 11:54 | karma článku: 31,68 | přečteno: 1167x