Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J52a49r42a 68R85a17n35k

8. 2. 2017 1:52

Pane Petriku to vite, ze Putin vypustil do sveta, ze Polsko obsazuje Belorusko?

Trump's Amateurish White House Thinks Poland Invaded Belarus

http://www.politicususa.com/2017/.../trumps-white-house-thinks-poland-invaded-belarus.ht...

3 days ago - Trump's Amateurish White House Thinks Poland Invaded Belarus ... Belarus is not a NATO member state but Putin worried it may become too ...

You visited this page on 07/02/17.

0 2
možnosti
Foto

Vy neumíte anglicky, paní Jaro? Napsala jste tu asi 20 komentářů na jedno téma že Putin něco tvrdí, přitom ty odkazy říkají, že je to názor White house.

3 0
možnosti

J68a18r89a 41R15a71n41k

8. 2. 2017 1:04

Ja to nenapsala, ale mate pravduR^

Vladimir Putin's fifth column in the West - The Globe and Mail

http://www.theglobeandmail.com › Opinion

Jun 7, 2014 - When Russian President Vladimir Putin uses military force to menace Ukraine's ... “Now, we know better – the EU stands for war-mongering.”.

Does Russia Pose a Threat to the US? – The Fifth Column

thefifthcolumnnews.com/2017/01/does-russia-pose-a-threat-to-the-us/

Jan 22, 2017 - The legally educated Rubio scornfully addressed Rex Tillerson (Trump's choice for Secretary of State) for refusing to call Putin a «war criminal» ...

Putin's European fifth column | The Japan Times

http://www.japantimes.co.jp/opinion/2015/02/17/.../world.../putins-european-fifth-column/

Feb 17, 2015 - A battle of values is looming in Europe. In one corner is the EU, standing for democracy, freedom, the rule of law and institutionalized ...

The Vineyard of the Saker | Russian 5th column thesaker.is/tag/russian-5th-column/ Is there a 5th column in the Russian media? Hell yeah! It is literally all over the place! Like during the latest Q&A with President Putin. I don't know if anybody ...

0 0
možnosti

Ten samý vývar pro kremelské propagandy autor dnes uvedl na svém oblíbeném webu Nová republika! ;-D;-D

5 0
možnosti

J22a39r41a 28R16a31n54k

8. 2. 2017 1:13

Historie se neda nasvindlovat uz ani v CR a RF, nemuzete zaprit, ze jim to McArthur spolu s temer celym svetem nandal, zucastnili se Aussies, Kiwis, Kanada desitky dalsich zemi, jen hledejte:-)

1 0
možnosti

Karma.

Jeste bych pripomel Koreu. Tam se to taky dalo resit jinak nez milionama mrtvech. Jenze Harry S. Truman si potreboval dokazat ze ho ma vetsiho.

1 9
možnosti
Foto

Zkuste si nastudovat něco o válce v Koreji. Možná pak nebudete za nevzdělance. Doporučuju informace kdo ji začal a hlavně kdo se jí zůčastnil a s jakým mandátem.

11 0
možnosti

a já bych zase dal antikarmu. Jen škoda, že to nejde. To by se autor divil :-)

4 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu.

10 2
možnosti

Tak Rusák zase porodil Pol Pota a tak trochu i Mao c tunga. Co vy na to Petříku? A co Nikaragua? A další. Jděte s tímhle srovnáváním už někam hodně daleko.

Jinak vy musíte mít za sebou školení u Zdeňka Hořeního, co? To co plodíte je fakt demagogie non plus ultra.

8 8
možnosti
Foto

Zapomněl jste, Šrejbře, dodat, že "Rusák" hlavně dosadil amerického prezidenta a bude to teď dělat neustále.

7 2
možnosti
Foto

Pan Petřík a s ním i někteří další velice často lkají nad nelítostným osudem Kaddafiho, Hussaina a dalších. Pan Petřík a s ním i někteří další už zapoměli, kdo byl Kaddafi. Že to byl on, kdo byl přímo zodpovědný za podporu teroristů, kdo se přihlásil k zodpovědnosti za atentát na letadlo v Lockerbee, kdo kromě toho tvrdil, že Shakespeare byl původem z Libye a že Ježíš byl černoch z Libye a že to byl Kaddafi kdo vyzýval k likvidaci západu. Pánové Petřík a ti co chrochtají blahem nad jeho výtvory zapomínají jakou zrudou byl Saddam, který systematicky vraždil své vlastní obyvatele a stal se asi vzorem pro presidenta Syrie, který dělá totéž, jen ve větším měřítku. Pánové Petřík a jeho nohsledi a nohsledky mají plné huby míru ale bohužel jen toho, který přicházi z Kremlu. Jenže zapomínají, že z Kremlu přichází už sto let mráz a mír ruského střihu mi připomíná Hitlera, který říkal po Mnichovu, že teď už bude mír a že žádné další požadavky nemá.

12 8
možnosti
Foto

Napsal jste to procítěně, ale nevím, proč by nám, v dnešní době, měla vadit myšlenka, že Ježíš byl "Afroameričan".

3 3
možnosti

.... se mi líbilo, jak vona ta Clinton to "woow" emočně prožívala!,- šak po tem masakru jeho excelence - US ambasadora v Tripolisu sa zmohla jen na takový méně voduševnělý "jejda"(?!),- ... zkrátka mi tam scházelo to pravý nadšení pro věc!

3 2
možnosti

J93a53r98a 57R29a71n64k

8. 2. 2017 1:27

To ted asi Donik v Yemenu jasal, ze Peto? 900 diplomatu mu poslalo dopis, ze ohrozuje jejich zivot, nebut labut, jsi byval vtipnejsiRv

0 0
možnosti

Co dělá Rusko v Gruzii, na Ukrajině - Krym a Donbas, tedy Putin ? Jste mimo. škoda.

7 5
možnosti
Foto

To, co je schopno a co mu dovoluje Dohoda čtyř států o obecné bezpečnosti z Moskvy z 30. listopadu 1943.

3 5
možnosti