Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

V souvislosti s tím, co píšete, si musíme položit ještě jednu, velice zásadní otázku. Přijal by Putin takové břemeno, jaké představuje současná Ukrajina?

0 0
možnosti
Foto

To je skutečně otázka, která stojí za to.

Osobně si myslím, že tzv. Novorusko s ruským obyvatelstvem by přijal, ale západní Ukrajinu s jeho Banderovci a nácky by ponechal svému osudu.

1 2
možnosti
Foto

Diky za objektivni clanek, autore - velka karma :)R^

3 4
možnosti
SS
Foto

Tak pan Siska dává mínusy za pouhé odkazy.

To opravdu ukázka argumentačních "schopností".

5 5
možnosti
Foto

Máte pravdu, je však jen otázkou času, kdy se fašistický režim na Ukrajině hospodářsky položí. Karma R^

4 6
možnosti
Foto

Tak on už v podstatě tento režim hospodářsky položil, nebýt umělého zdržování hospodářského bankrotu ze strany EU a USA.

Tedy platí to zatím občané EU.

4 3
možnosti
VR

Ježišmarjá! To je zase blábol, soudruhu Petříku!

6 4
možnosti
JR

J10a38r65a 42R80a31n92k

9. 10. 2015 19:47

K nadpisu: NE8-oRv

7 1
možnosti
Foto

L96e24o78n 15T10o96m32e18v

9. 10. 2015 19:03

super blábol...

11 2
možnosti
SS

Standard od rudeho Petrika.

7 1
možnosti
KD

Ukrajina je trochu podobně vytvořený útvar jako jsou státy vytvořené na Blízkém východě podle pravítek kolonizátorů po rozpadu osmanské říše. Výsledky vidíme dnes tam i na Ukrajině. Z původně administrativního útvaru se udělal stát, který má být jednotný a ono to nejde. Co pohledával Krym na Ukrajině, když je obydlený z 95 % etnickými Rusy ? A pokud začal po převratu na Majdanu vražedný hon na etnické Rusy, tak jenom naivka nebo úplný sebevrah mohl předpokládat, že Rusko tomu bude jen přihlížet. To i Jelcin by se probral z alkoholového rauše a šel by do toho. A  Američané na místě Rusů už by Ukrajinu dávno humanitárně přeorali.;-(

5 12
možnosti
MK

Československo bylo vytvořeno stejně. 

Jinak k tomu Krymu. Většina Rusů tam žije od roku 1950, po čistkách, kdy původní obyvatelstvo bylo dílem vyvražděno, dílem vystěhováno do ruských stepí na východě. 

A z hlediska historické příslušnosti Krymu k Rusku. Krym dobyla Němka Kateřina Veliká za pomoci ukrajinských kozáků. Po jejím dobytí na Krymu zůstalo původní obyvatelstvo s autonomii s ruským gubernátorem, který byl národností Polák. Nicméně, to byla jedna z mála oblastí,která si v rámci Ruska podržela kulturní a náboženskou samostatnost. 

Rusové se tam dostali ve větší míře až za Stalina......co tam dělali, když většina byli Rusové? 

Jinak Krym v moderních dějinách byl k Rusku násilně připojen roku 1921

10 1
možnosti
SS

Vas zase za vase lzi smazou ...

7 2
možnosti
Foto

Nebyla by to škoda? Taková exotika se vidí dost zřídka.

8 1
možnosti
KD

Celá Ukrajina by se rozhodně nepřipojila, ale pro východní oblasti Ukrajiny by to bylo vysvobození a nakonec i pro druhou část Ukrajiny.

Rusko nemuže násilím připojit východní Ukrajinu a zase lidé z východu Ukrajiny nikdy nezapomenou na ty tisíce zavražděných dobrovolnickými prapory i ukrajinskou armádou.

2 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik