Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K diskuzi: Označení banderovci pro určitý politický smě není nutné vnímat jako něco dehonestujícího stejně tak jako používáme označení peronisté, gaullisté.

1 0
možnosti
MV

Porošenko a spol si nevidí do h...,nyní odhlasovali spolu Polským sejmem rezoluci že Rusko může za zahájení II SV, jako by zapoměli ,že je polsko v 18 roce okupovalo a díky ruské armádě je Ukrajina,jako by zapoměli ,že banderovci povraždili na 100 tisíc poláků,jako by zapoměli ,že pakt Ribentrop-Molotov byl vyústěním ignorance západních států vůči navrhovaným dohodám Ruska s Polskem,Británií a Francií.

Na Ukrajině soudobá klika jen tahá peníze ze západu a západ jim na to skáče jak pes na kost .

4 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Washington nepřipustil rozdělení Ukrajiny a posvětil válku, tak předpokládám, že chtěl mít celé ukrajinské území pod kontrolou s cílem vybudovat na hranicích s Ruskem vojenskou základnu podobně jako to bylo v případě albánského Kosova.

Ale vymklo se jim to z rukou, protože nečekali, že obyvatelé Donbasu tak úspěšně budou bránit se zbraní v ruce svoje životy i životy svých žen a dětí.

Proto nyní Washington tak vyvádí, že ztratil sympatie většiny světa zbyly už mu jen poslední poslušné satelity Kanada a Brusel.

Tak Washington vyhrožuje a vydírá tak nevybírabě, že ztrácí i podporu řady politiků zemí EU a stále většího počtu obyvatel zemí EU.

Současná polská katolická vláda je jedním z mála skutečných podporovatelů zločinů Washingtonu, protože pravoslavné Rusko je pro polské katolíky tím největším nepřítelem. Raději se spojí s banderovci, neonacisty, prostě s kýmkoliv, kdo bude dostatečně protiruský.

1 2
možnosti
JD

Oni už jini nebudou a ve volbách se ukáže ,ale pokud lidé zvednou zadek.Samozřejmě se nevypláci lhat a vnucovat lidém co není pravda a co lidé nechtěji

0 0
možnosti
BJ

Pokud budou Sobotka a Zaorálek pokračovat tímto způsobem , tak to poznají i při parlamentních volbách, nějaká nová strategie jim nepomůže

3 0
možnosti
Foto

Při současných volbách to již pocítili hlavně neúčastí voličů.

1 0
možnosti

Proti jakým lidem je vlastně vedena protiteroistická akce na Donbase bylo dobře vidět nedávno, při úmrtí jednoho z jejich velitelů Arsena Pavlova, přezdívaného "Motorola"...

Rodilý rus, doma stíhaný za krádeže a opilství. Pavlov se přidal k oddílúm monarchisty a nacionalisty Igora Girkina, který v dubnu 2014 obsadil město Slovjansk a de facto tak zahájili válku na Donbasu.

V zásadě ho stvořila ruská média. A byl také jednou z posledních ruských známých tváří, které rozpoutaly válku na Donbasu. Pavlovovi kolegové z té doby už byli buď vyhnáni zpátky do Ruska, nebo pozabíjeni...

10 1
možnosti
Foto

Ne protiteroristická akce na Donbasu je vedena proti takovým sídlům, jakým je Černuchino.

1 1
možnosti
Foto

J16i25ř80í 42K66i51n97d17l

21. 10. 2016 19:48

Proti blbosti i bohové bojují marně;-DRvRvRv

5 1
možnosti
SS

Koho chce Buh potrestat - toho pripravi o rozum.

3 0
možnosti
RH

No vidíte, a v Rusku dokonce hlava státu velebí komunisty a Stalina. To jste asi nevěděl...

8 1
možnosti
Foto

Napsal jsem to níže.

Stalina z hlediska historie nelze posuzovat pouze jako zločince.

Nezapomeňte, kolik zločinů mají na svědomí někteří západní politikové.

A přímo hrozně by musel dopadnout belgický král Leopold II. za snad 10 milionů mrtvých domorodců v Belgickém Kongu.

2 6
možnosti
Foto

Hmm v Rusku taky kazdorocne oslavuji zlocince Stalina a prece byste je nenazval stalinistIckym. Nebo ano?

6 1
možnosti
MK

Obraz Stalina má v síni slávy

4 1
možnosti
Foto

Otázka: Kolikrát jste byl na Ukrajině za poslední dva roky?

8 1
možnosti
MK

Řekl bych, že Petřík ani neví kde Ukrajina leží a jakou má historii. ;-)

8 2
možnosti