Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zieglere, ten odkaz na výzkum veřejného mínění byl po vás požadován!

A abyste neřekl, tak prosím.

0 0
možnosti
Foto

Připomeňte, při tom spravedlivém nadšení, že je požadován od autora blogu důkaz o tom, kde já osobně volám po vraždění oponentů. :-P

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek, pod něj bych se neváhala podepsat.

R^

5 2
možnosti

ve vcerejsich Udalostech komentarich tlacil moderator velvyslance v USA Gandalovice taky k odpovedi na to, jestli bychom nemely mit na nasem uzemi vojska NATO, on odpovedel docela vtipne. Rekl, ze i nasi vojaci jsou vojskem NATO a ze aliance bude posilovat zejmena v zemich ktere sousedi s Ruskem.

3 0
možnosti
Foto

Gandaloviče jsem včera poslouchal. Kroutil se všelijak, pravdu samozřejmě říct nesměl, ale i tak to bylo docela zajímavé.

2 1
možnosti
Foto

Děkuji čtenářům za obsáhlou diskusi a vysokou karmu.

Na urážlivé příspěvky týkající se mojí osoby od nevychovaných jedinců a psychopatů nereaguji, ani je nemažu, protože je to jejich vizitka.

4 2
možnosti
Foto

Já bych prosil odcitovat, kde volám po vraždění oponentů, z čehož jsi mě v této diskusi obvinil.

2 1
možnosti
Foto

já jsem pro, ať je tu US army...aspoň sem s tankem nezavítají ruští turisté

9 0
možnosti

davate dohromady udalosti z dob bipolarniho usporadani sveta a dnesniho, coz je nesmysl, ktery si musite sam uvedomovat. Tehdy existovaly dva bloky a vite to dobre, pod sferu vlivu patrila i nase republika - proste se o nas takhle podelily mocnosti po valce, takze oni si hajili sve, at je to jakkoli pro nas neprijatelne a vzdycky bylo. Jenze dnes je uplne jina doba, dnes snad bychom ani nemuseli pod zadnou sferu vlivu patrit, jen lezeme zase do cizich velkych riti, nebot se citime temi malickymi, kteri potrebuji od nekoho ochranovat. Zel lidi s vlasteneckou hrdosti ubyva. Na diskusich se dohaduji priznivci USA s temi, kteri se snazi hledat pravdu mezi soucasnou propagandou a to, ze je v ni mnoho viditelnych nepresnosti proto i vybizi tu pravdu hledat. Jednodussi to maji ti, kteri reknou Rus muze za vsechno, at zije USA a NATO. Je jim v podstate jedno kde ta pravda je. Mate pravdu, na Ukrajine bojuji i Rusove, taky Spanele, Nemci, Slovaci, a dalsi proti nim UA a kolem ni jsou zase jini i z USA, ostatne o tom informovaly novinari v Nemecku.Neexistuje valka mezi Ruskem a Ukrajinou jak se snazi stale dokola opakovat Porosenko a Jacenuk. Kdyby existovala, uz by bylo po valce. Pro zamezeni zbytecnych obeti by to bylo mozna lepsi, je otazka, zda by to bylo lepsi pro EU, pro USA a dalsi - treba vedeni v Kyjeve.Pokud by to vsak zajistilo konec valky a svobodne volby pak si myslim ze by to bylo lepsi nezli tohle ostrelovani a valka ktera se muze tahnout hodne dlouho a zbytecne umirat spousty lidi, kdyz rikam lidi, myslim tim i vojaku UA, proste vsechno zainteresovane! Vy mate obavu aby sem opet neprijely Ruske tanky - je zvlastni jak jste si to vsechno nasmerovali jen na Rusko i kdyz tu tehdy byli i polaci, nemci, madari atd., ale na tom tak nezalezi.Jen bych rad vedel, proc si myslite, ze by Rusko melo zajem o nasi pidirepubliku. Kdyz si vsimnete, tak krom Afganistanu nedelalo zadne vypady do jinych zemi.Ze by najednou zmenilo strategii a zacalo to delat po vzoru USA a NATO?

4 1
možnosti

P71e69t58r 33U82h51e40r

28. 8. 2014 19:41

petříku, Rusové přiznali invazi na Ukrajinu, je to dle tebe v pořádku?

10 1
možnosti

vite Petre vy hovorite o nadpisu clanku, ja jsem nikde necetl oficiali prohlaseni ze by Rusko priznalo invazi. Tohle byl zase novinarsky trik. Jen si prectete jak to bylo, jakasi mluvci z prezidentskeho poradniho vyboru, na otazku reportera jako co povazuje kdyz se na cizim uzemi objevi spousta vojaku, tak ona odpovidala v tom smyslu, ze pokud se bude spousta lidi pohybovat v tancich a vojenske technice na uzemi ciziho statu, tak to je invaze. Nikde nebylo receno ze by se melo jednat o Rusy apod. Ostatne staci si porovnat invazi v Normandii a to co nazyvaji novinari invazi na Ukrajine. Jiste mate pravdu, kdyz reknete ze tam jsou rusti vojaci, jenze to nejsou jednotky pravidelne armady, ktere by tam byly poslany.

3 2
možnosti

Žijeme v dlouhé mírové době, jaká nikdy v Evropě, ani jinde tak dlouho netrvala.

Proč si to kazit?

5 1
možnosti
Foto

Právě proto nechápu, proč se EU nechává od USA tlačit do válečného konfliktu s Ruskem.

5 7
možnosti

Ano, s pobytem bratrských vojsk máme neblahé zkušenosti, to se nedá popřít. Když už jsme se jedněch po 25 letech zbavili, tak by to musel být čin velmi slabomyslného politika, který by sem zase někoho zval. Ale jak tu kdosi v diskuzi trefně podotkl, kolaborantů se najde v každé zemi.... hlavně jim nedat slechu.

Článek to shrnul vcelku trefně.R^

7 7
možnosti
Foto

Zajímavé ale, jak tito kolaboranti křičí po vstupu vojsk NATO na naše území.

3 6
možnosti

Jsem pro omezení volebního práva, protože když vidím kdo všechno může k volbám....

5 0
možnosti

S tím se dá souhlasit. :-) Takto si představujete demokracii, že? Nelíbí se mi tvůj názor, tak tě zbavíme....

4 3
možnosti
Foto

Takže válku rozpoutává EU a USA, Asi proto bylo zajato deset ruských výsadkářů a sama ruská média přiznávají, že padlo mnoho vojáků a sspojují to s krizí na Ukrajině ....

Jasný, ruští vojáci se ocitli na Ukrajině zcela omylem.

Dalším omylem asi separatisté zcela beze zbraní dokázali ukořistit z kasáren krajinské armády zbraně a zbraňové systémy.

A nejspíše i omylem Putin přiznal, že ruští vojáci se na Krymu pohybovali ještě před jeho anexí ....

To je jeden oml za druhým a my, mainstreamem ovlivnění hlupáci nechápeme, že to jsou jen drobné omyly a náhody ..... ;-O

10 3
možnosti
Foto

A rozpoutali snad válku východní Ukrajinci?

Co je špatného na pomoci z Ruska?

To se mají nechat vyvraždit a my jako demokraté máme jejich vyvraždění posvětit?

Pokud by se Putin a Rusko chovali stejně jako USA, tak už je dávno rozbombardovaný Kyjev a možná i Praha.

6 9
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik