Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli srovnáváte diplomaticky podaný názor velvyslance USA s loutkovodiči našich komunistických "špiček", pak bych si vás s ohledem na inteligenci blbů nedovolil nazvat blbem.

3 0
možnosti

S blbem a fanatikem není možné diskutovat, jedině dát rovnou jednu do zubů. Taková spodina a verbež tu řádila a vyvlastňovala a zavírala po roce 1948. Nyní vzhlíží ke zbraněmi řinčícímu a vyhrožujícímu Putinovi. Snad se historie nebude opakovat.

5 4
možnosti
Foto

Dovolím si nejprve otázku k závěru perexu.

Je pravdou, že na východě Ukrajiny probíhají násilnosti a do nedávné doby regulerní válka. V té válce byly dvě strany konfliktu. Během této války, která trvala prakticky 12 měsíců, zahynulo přes 6 tisíc lidí. A já se autora ptám, co si představuje pod pojmem "vyhlazovací válka", kterým tak rád operuje pro důraznost svých slov? Je to válka, kde zahyne denně cca 20 - 25 lidí? Ptám se nikoli proto, že bych tento konflikt zpochybňoval. Dokonce tvrdím, že zločinů, které lze označit za válečné zločiny, se dopouštějí obě strany konfliktu (aby mě autor neosočoval, že něco popírám). Ale ptám se, zda konflikt, kde denně zahyne cca 25 osob, včetně ozbrojenců, lze označit za vyhlazovací válku.

Předem děkuji za odpověď.

4 1
možnosti

Možná, když tápete, by jste lecos pochopil, z historie vyvážení svobody.O církevních pohnutkách bych ztrácel čas....

0 1
možnosti

Ruské vedení bude z úspěchu ve 2WW žít ještě dalších 1000 let a nyní by nejraději osvobozovali (a zůstali) znovu - proto nazývají fašisty celý západ, aby to bylo pro ruskou veřejnost černobíle jasné. Ruští motorkáři by nejlépe znovu na Reichstagu vyvěsili ruskou vlajku. Kde je vítězný Sovětský svaz a kde je poražené Německo? Kdyby Rusové raději více pracovali a méně vyhrožovali, jenže to by je bolely ruce.

5 1
možnosti
Foto

Dokud bude v platnosti Deklarace čtyř států o obecné bezpečnosti z říjná 1943, tak nutně může žít Rusko z úspěchů ve WWII ještě hodně dlouho, neboť podle této deklarace mu patří dosud celá východní Evropa.

3 3
možnosti
Foto

pane Petříku, dovedete někoho nebo něco, co nezapadá do vašeho schématu myšlení, označit jinak, než jako nacistu, nebo nacistické???

To už u vás není názor, to je paranoia.

P.S. mimochodem, víte vůbec, co to nacizmus je???

6 1
možnosti

Proč komunisti postupovali podle nacistického vzoru například vytvořením LM na způsob SA a SS nebo vytvářením pracovních táborů na způsob koncentráků, které nacisti budovali podle vzoru sovětských gulagů?

5 0
možnosti
Foto

Lidové milice byly budovány podle vzoru USA z r. 1776 a nacistické koncentrační tábory podle bulharských. Viz Konrád Heiden: Jeden muž proti Evropě. Praha: Fr. Borový 1938.

3 2
možnosti

Proč socialistické Československo a NDR "osvobozené" Rudou armádou ekonomicky tolik zaostalo za západní Evropou osvobozenou USA? Nota bene když československé továrny zůstaly oproti těm německým prakticky neporušené.

Za první republiky se naše ekonomika řadila do první desítky ekonomicky nejvyspělejších států světa, za 40 roků loutkové komunistické vlády se propadla na 47. místo. Proč?

6 1
možnosti

Protože nám vládli komunisti z Moskvy a moskevští pohůnci z Prahy.

3 0
možnosti

Rusofilové rádi tvrdí, že současné Rusko není SSSR.

Proč tedy motorkáři ze současného údajně demokratického Ruska jedou přes cizí území do cizí země oslavovat vítězství stalinistického Sovětského svazu, který byl v roce 1939 při okupaci Polska de facto spojencem hitlerovského Německa?

5 0
možnosti
Foto

Vážený kolego, to jste, jak by řekl VK, položil "špatně položené otázky". Takhle přece nemůžete s. autora zlobit! :-)

3 0
možnosti

:-) Pane autore, plivou po Vás fest, ale to se dalo čekat, Žádné argumenty,jen urážky! Když si dovolí takový fracek Poleščuk Vás nazvat hloupým starcem, tak to svědčí o jeho tuposti a nevychovanosti. 

      S velkou chutí musím konstatovat, že podle výše karmy podstatná část čtenářů Vašeho článku, zůstala soudná a nepodléhá vymývání mozků, které běží v médiích s nebývalou důsledností. Ba i p. Kroupa se na Vás rozčilil, vypadá to že mu může praskout žilka a Vás by do  smrti hryzlo svědomí. Vynikající článek !    R^R^R^

3 6
možnosti
Foto

Odpověď jste napsal za mne.

Díky R^

1 4
možnosti

Máte pravdu v jednom - takhle se naši papaláši netřásli ani z těch moskevských šéfů za dob totality. Co to asi znamená?

3 4
možnosti
Foto

Amíci jsou zřejmě ještě horší páni, než bývalí moskevští šéfové.

V nich byla alespoň trocha lidskosti, na rozdíl od politiků typu G. Bushe jr., T. Blaira, M.C. Caina, Shapira a spol.

2 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik