Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V21á57c90l30a53v 77M85a10c37h

13. 10. 2015 21:24

mě ta diskuse připadá jako když se jehňátka baví jestli je jejich větším kámošem medvěd nebo orel ....  momentálně  víc bolí klovance od orla, medvěd není už dlouho v kondici, ale za pár let to může být naopak

0 0
možnosti
MN

Dodáním 50 tun munice Assadově opozici Američané de facto vyhlásili Rusku proxy válku.

4 1
možnosti
JZ

J69a67n 28Z66i27e18g62l76e12r

13. 10. 2015 13:09

Jak jsem to říkal, blogy pan Petříka jsou ztrátou času. Jemu nevadí diktátoři, jemu nevadí vraždění žen a děti, zvláště když to dělají jeho věrní jako Bašár Asad a Rusové v Čečně. Stalin sice nechal povraždit miliony Ukrajinců při hladomoru v třicátých letech, ale to je podle Petříka v pořádku.

11 6
možnosti
Foto

Pane Zieglere, mluvte prosím za sebe, nebo dejte odkazy, kde něco takového píši.

Jinak budete pokládaný za lháře.

5 5
možnosti
PT

P88e28t29r 30T23o80m16e25k

13. 10. 2015 13:06

Chtělo by to nového Reagana, který by rusáky zahnal tam, kam patří.

9 0
možnosti
OK

Nazvu-li pana Petříka teroristou, pak boj proti němu je mravní povinností každého služného člověka. V tom je to kouzlo.

8 0
možnosti
Foto

Pro to, abyste mne mohl nazvat teroristou, musíte mít důkazy.

V opačném případě byste potom byl pokládaný za lháře.

2 4
možnosti
MD

Vojensky zasah RF v Syrii muze vest k 'vystribreni' spousty veci. USA se zacinaji pomalu ale jiste svlekat do nedbalek a neni na ne zadny pekny pohled. RF jde samozrejme v prvni rade o ni samotnou a jeji zajmy. Ale par peknych a chutnych 'drobku' z jejiho stolu muze dopadnout i k nam. Na rozdil od momentalne plesnivych drobku z USA. Takze asi karma.

3 5
možnosti
VS

Jsem zvědav, kdy (pokud vůbec) si autor uvědomí, že Putin má celý IS u zadnice a v Sýrii se angažuje jen za účelem udržení Asada (a tím pádem své námořní základny v Tartúsu) u moci.

8 0
možnosti
JF

Podle pana Petříka je to jistě v pořádku vrazi a diktátoři musej držet pospolu:-)

6 0
možnosti

Už je zase možné na tomto blogu psát očividné lži? První výročí Fojtíkova vyhození z blogů idnesu se přiblížilo a nezdá se, že by soudruzi admini přistoupili ke čtení zdejších blogů jak loni v prosinci slibovali...

4 0
možnosti
JZ

J58a72n 78Z50i26e57g23l79e93r

13. 10. 2015 12:28

Rusko skutečné radikální islámské teroristy ze šíitských organizací Hamas a Hizballah naopak podporuje. Tím, že v Sýrii Rusové útočí na sunity podporují prezidenta Asada, který nechal zavraždit na 250 tisíc civilistů. Rusové podněcují islámské teroristy proti Izraeli, Rusko v RB OSN hlasuje pro každou protiizraelskou rezoluci, nedávno se Putin vyjádřil pro nezávislý palestinský stát.

A pokud vím, tak americká armáda rovněž letecky útočí na islámský stát.

Je ovšem zajímavé jak panu Petříku ruská vojska v Sýrii nevadí, ale americká, která jsou v Pobaltí na pozvání tamních zákonných vlád, prohlašuje za okupační. A dál není nutné se tímto člověkem zabývat.

12 3
možnosti
DB

Pokud vím, politické pozvání známe i my sami z naší minulosti před téměř 50 lety. Nebo jste již na to pozvání okupačních vojsk zapomněl?

5 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik