Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KCFAC

Kill censor faggots and comunist

12. 8. 2010 9:26
Komunisty měli v 89. pozavírat a nahnat do dolů.

Aby pochopili i ti, co toho v hla vě moc nemají, že komusti byli špatní, protože vraždili, šikanovali a trestali jakékoliv projevy svobody.

Ovšem je psychology prokázáno, že asi 30% lidí s podprůměrným IQ nechápou pojem svoboda a je pro ně stejně prázdný a neuchopitelný jako nekonenečný vesmír. Takoví lidé jsou radši když jim je nařizová co mají dělat a co nesmějí.

-

Ovšem tito lidé jistě nepatří ke skupině lidí táhnoucí lidstvo kupředu, ale jsou to mentální brzdy, o to horší, že se aktivně brání pomoci. :-/

0 0
možnosti
E

escapada

13. 8. 2010 19:32
Re: Komunisty měli v 89. pozavírat a nahnat do dolů.

Ano , lidi s podprůměrným IQ si myslí , že to co je momentálnš u nás , je SVOBODA .

0 0
možnosti
S

Semper..

11. 8. 2010 22:57
A to já ne !

za Nečase se nejen nestydím, ale naopak jej považuji za nejpřijatelnějšího premira po r.89´. Rv

0 0
možnosti
H

hele77

11. 8. 2010 21:59
Jo tak autor je pravicový volič

ale zdá se že nějaký uprchlý z psychiatrické léčebny, že nějaký normalizační esenbák Huml, bývalý člen strany  má psychické problémy ze smrti dvouch svých kolegů před 60 ti léty to by člověk ještě rozumově pochopit mohl ale že má daleko horší psychické problémy i tady soudruh "pravicový"  volič který dokonce tvrdí že kdo souhlasí s tím co udělali Mašíni ten že se do´pouští prý trestného činu to už je nad rozsah lidského chápání.

Že si soudruh "pravicový" volič ani nevšimnul že s těmihle zcela extremistickými názory se dostává do jedné grupy k těm hlavním zločincům kteří nespáchali vraždy 3 a 2 loupeže  ale daleko horších vražd stovky a loupeží tísíce, tož to není trestný čin tohle schvalovat a sedět dokonce v parlamentu pod značkou těchle skutečných zločinců, "pravicový" soudruhu.

Já se snad budu muset dát někde k levici s takovýmito lidmi jako tento "pravicový" soudruh bych se grupoval opravdu nerad.  

0 0
možnosti
H

hele77

11. 8. 2010 21:43
Já se tedy zase stydím za naše zdravotnictví

Proboha to nikdo nevidí jak se psychicky trápí tento nemocný člověk co tady sází jeden nenávistný blog o těch "vrahounech" za druhým, vždyť se může třeba zadávit žlučí nebo může mít z toho depresi a vyskočit z okna, kde je proboha ta pověstná sanitka doktora Chocholouška. ?8-o

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 8. 2010 21:41
To je snad normální,

že ultrapravice podporuje lupiče a vrahy. Dnešní režim je přece založen na rozprivatizaci našeho národního majetku a na vraždění při humanitárních misích. 

0 0
možnosti
H

hele77

11. 8. 2010 22:02
Re: To je snad normální,

To je pravda tuhle psali že ultrapravice tedy skinhedi a nacisti podporují mohamedánské teroristy, ale tohle zdá se je mimo tohle téma. :-) 

0 0
možnosti
SH

Nemesiss

11. 8. 2010 21:15
...za Nečase se nestydím...Vumla si nevážím...!!!

...je jen živoucí potvrzení toho, že neexistuje nic jako "bývalý komunista"...RvRv

0 0
možnosti
PM

petrik1960

11. 8. 2010 20:57
a za sebe co ? to se nestydíš???

proč nejdeš k lékaři nebo si nedáš panáka, To chronický stud otupuje.........co se Humla týče......nomenklaturní bolševický policajt, to jinak cítit nemůže, komouš komoušem zůstane.

0 0
možnosti
E

escapada

11. 8. 2010 15:25
Každý , kdo se zastává , obdivuje

a oslavuje vrahy , v tomto případě dokonce bestiální , je potencionálním vrahem a zločincem . A to je neoddiskutovatelný fakt .

0 0
možnosti
PM

petrik1960

11. 8. 2010 20:59
Re: Každý , kdo se zastává , obdivuje

to je hodně lidí......ti co volí a podporují zločinné, masové, komunistické vrahy.

0 0
možnosti
C

chodovar

11. 8. 2010 14:42
!!

Zajímavé je, že nikdo se nezmiňuje o pravé a původní příčině útěku Mašínů a z toho plynoucí (nezbytné) násilnosti.

Původní příčina je přece v tom, že komunisté nenechali Mašíny (a další občany) svobodně a po dobrém odejít ze státu, kde se jim nelíbilo.

Kolik nevinných lidí na hranicích zavraždili komunisté?

0 0
možnosti
VJ

baribal

11. 8. 2010 14:50
Re: !!

ANo, komunisté vraždili nevinné lidi. Bratři Mašínové taky. Takže jsou hodni opovržení všichni. Howgh.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 8. 2010 13:32
Místo studu za jiné se zkuste zamyslet

proč se tolik lidí těch Mašínů zastává? Co si myslíte, že z toho mají? Nemůže to být přeci jen trochu jinak, než jak to znáte z Majora Zemana? :-P

-

Nečas neudělal nic špatného. Má svůj názor a nebál se ho dát najevo. Ten názor je diametrálně odlišný od vašeho. Myslíte, že je to tím, že by se chtěl Nečas zastávat vrahů? Nebo má prostě o událestech z 50. let úplně jiné informace než vy?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

11. 8. 2010 13:39
Re: Místo studu za jiné se zkuste zamyslet

Ale Edmunde, tohle není Dumas, ona ta většina to má z těch křesťanskejch kořenů a né ze Zemana.

Nečas nic špatnýho neudělal, to maj zatím pravdu. Akorát, že mlčel za Topolánka k tomu velkomyslnýmu Řebíčkovi, co po něm převzal žezlo ňákej Bárta a nestačí zastavovat všechno, co ten trotl Řebíčků všechno rozjel - von to i požehnával finencema ňákej kalous. Například.

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik