Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pane Petříku, budete vlastnit velký dům a v něm máte ubytované příbuzenstvo z druhého kolena. Část příbuzenstva osminu domu od této chvíle prohlásí za svou, Co učiníte? Nakopnete jim zadelu a vyhodíte je, že.

A ten velký dům je Ukrajina a příbuzenstvo ji chce trhat na kusy, po Putinovském vzoru. Jsou to teroristi, někteří prošli od Čečenska přes Kavkaz a skončili na Ukrajině. To jsou podle vás vzorní Putinovi šohajové a ti, co chtějí Ukrajinu celistvou jsou zločinci, kterým ještě pomáhá Červený kříž a OSN. Pochopil jsem to správně?

2 0
možnosti
Foto

Rozpad SSSR a Jugoslávie podporoval Západ, jak jen mohl.

Dokonce Bělehradu domluvil bombami.

Zastánci jednotné Jugoslávie potom byli odsouzeni v Haagu.

A ta Doněcká a Luhanská republika byla ještě nedávno součástí domu, o kterém mluvíte.

Co je na tom špatného, že chce zpět do toho domu?

Za to si zaslouží vyhlazení?

0 2
možnosti
PB

..... zde se dá těžko kontrovat, taková je situce, taková jsou fakta, - kecy o jakýchsi sbírkách napadají enem plačky, které neví, neumí a nechtějí chápat už z podstaty věci. Zde se nejedná o kampaň "pomozte financovat operaci dítěte",- zde se jedná v pravém slova smyslu o humanitární katastrofu (3/4 milionu běženců !) kde musí úřadovat OSN, EU a jiné mezinárodní organizace a instituce, což zpravidla spočívá v uvolnění mnohasetmilionových dotací na přímou humanitární pomoc. Pokud takto financují Palestinu, Africké státy, uprchlíky v jiných částech světa, oblasti po zemětřesení či po živelných katastrofách, pak by měli zvládnout i východní Ukrajinu   ..... pokud to záměrně či z jakéhokoliv jiného důvodu odmítají, pojem "humanismus" můžeme škrknout ze svého slovníku a nahradit jej "zkur..... politikou"  !    ........ináč za R^

4 2
možnosti
JP

Tak mě napadlo, co to jsou vlastně bývalé kolonie? Státy, které někdo vojensky i politicky ovládal? A co je dneska vlastně EU? Je to opravdu ještě unie svobodných států? Ve spoustě z nich je cizí armáda a dokonce nyní tyto státy jako jeden zavádí "dobrovolně" sankce proti vlastní ekonomice - vážně to člověku vrtá hlavou...

1 0
možnosti
JC

R^ Máte, žel, pravdu. Mezinárodní právo je právo, které určí USA a EU tomu sekunduje. Tohle nedopadne dobře. Občanská válka na Ukrajině bude eskalovat a doplatíme na to všichni. Představitelé USA jednají jako váleční zločinci.

3 7
možnosti
Foto

Díky za odkaz.

Myslím si, že ohledně zločinného chování EU a USA nás již nic nemůže překvapit.

2 6
možnosti
VR

Autore, uniká vám jeden takový, podle vás asi zanedbatelný detail: Kdo na té východní Ukrajině první vzal do ruky zbraně a začal je používat pro dosažení svých cílů!

7 0
možnosti
Foto

Není mi nic známo, že by východní Ukrajinci někoho vraždili.

Zbraně vzali do rukou na svoji obranu, když na ně Kyjev poslal vojska po vyhlášení Doněcké a Luhanské republiky.

V případě albánského Kosova NATO místo podpory Bělehradu jej zasypalo bombami.

Takže země NATO se navíc chovají neuvěřitelně podle.

Jak jsem napsal. Jejich chování je srovnatelné s chováním nacistického Německa.

2 7
možnosti
PV

Výborná práce.R^ Naprostý souhlas, je to ostré, je to pravdivé, není co dodat. Bude i vysoká karma a hekot přátel z malinového údolí.... už se šikují váleční štváči.

5 7
možnosti
PU

P18e56t10r 48U42h62e91r

6. 8. 2014 13:44

naordinujte petříkovi nějakou muzikoterapii, akutně ji potřebuje :-P

4 1
možnosti
MD

Neni to spatny clanek. Karma.

4 2
možnosti
AM

Petřík si do profilu napíše "velmi mi totiž vadí černobílá prezentace událostí některých našich i zahraničních médií." a pak sesmolí sprostou obžalobu Červeného kříže, organizace, která už léta pomáhá, navíc s každou druhou větou tučně vytištěnou, což jen dokládá totální duševní devastaci. Fuj tajbl.

9 1
možnosti
Foto

Právě organizace "Lékaři bez hranic", "Červenýkříž" a jim podobné jsou zcela prolezlé špiony a agenty, protožemají v podstatě ideální krytí. Co byste od nich mohl tak čekat? Užz principu nemusí nikomu nic hlásit - teda veřejnosti - protožejsou přece vázáni lékařským tajemstvím, a co hlásí na ústřednu, tose nikdy nedozvíme.

Kdyby to nebyla pravda, tak už tyto organizace dávno musely protestovat po celém světě proti humanitární katastrofě na Ukrajině.

3/4 milionu uprchlíků není dle Vás humanitární katastrofa?

1 1
možnosti