Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pane Petříku, budete vlastnit velký dům a v něm máte ubytované příbuzenstvo z druhého kolena. Část příbuzenstva osminu domu od této chvíle prohlásí za svou, Co učiníte? Nakopnete jim zadelu a vyhodíte je, že.

A ten velký dům je Ukrajina a příbuzenstvo ji chce trhat na kusy, po Putinovském vzoru. Jsou to teroristi, někteří prošli od Čečenska přes Kavkaz a skončili na Ukrajině. To jsou podle vás vzorní Putinovi šohajové a ti, co chtějí Ukrajinu celistvou jsou zločinci, kterým ještě pomáhá Červený kříž a OSN. Pochopil jsem to správně?

2 0
možnosti
Foto

Rozpad SSSR a Jugoslávie podporoval Západ, jak jen mohl.

Dokonce Bělehradu domluvil bombami.

Zastánci jednotné Jugoslávie potom byli odsouzeni v Haagu.

A ta Doněcká a Luhanská republika byla ještě nedávno součástí domu, o kterém mluvíte.

Co je na tom špatného, že chce zpět do toho domu?

Za to si zaslouží vyhlazení?

0 2
možnosti
PB

..... zde se dá těžko kontrovat, taková je situce, taková jsou fakta, - kecy o jakýchsi sbírkách napadají enem plačky, které neví, neumí a nechtějí chápat už z podstaty věci. Zde se nejedná o kampaň "pomozte financovat operaci dítěte",- zde se jedná v pravém slova smyslu o humanitární katastrofu (3/4 milionu běženců !) kde musí úřadovat OSN, EU a jiné mezinárodní organizace a instituce, což zpravidla spočívá v uvolnění mnohasetmilionových dotací na přímou humanitární pomoc. Pokud takto financují Palestinu, Africké státy, uprchlíky v jiných částech světa, oblasti po zemětřesení či po živelných katastrofách, pak by měli zvládnout i východní Ukrajinu   ..... pokud to záměrně či z jakéhokoliv jiného důvodu odmítají, pojem "humanismus" můžeme škrknout ze svého slovníku a nahradit jej "zkur..... politikou"  !    ........ináč za R^

4 2
možnosti
JP

Tak mě napadlo, co to jsou vlastně bývalé kolonie? Státy, které někdo vojensky i politicky ovládal? A co je dneska vlastně EU? Je to opravdu ještě unie svobodných států? Ve spoustě z nich je cizí armáda a dokonce nyní tyto státy jako jeden zavádí "dobrovolně" sankce proti vlastní ekonomice - vážně to člověku vrtá hlavou...

1 0
možnosti
JC

R^ Máte, žel, pravdu. Mezinárodní právo je právo, které určí USA a EU tomu sekunduje. Tohle nedopadne dobře. Občanská válka na Ukrajině bude eskalovat a doplatíme na to všichni. Představitelé USA jednají jako váleční zločinci.

3 7
možnosti
Foto

Díky za odkaz.

Myslím si, že ohledně zločinného chování EU a USA nás již nic nemůže překvapit.

2 6
možnosti
VR

Autore, uniká vám jeden takový, podle vás asi zanedbatelný detail: Kdo na té východní Ukrajině první vzal do ruky zbraně a začal je používat pro dosažení svých cílů!

7 0
možnosti
Foto

Není mi nic známo, že by východní Ukrajinci někoho vraždili.

Zbraně vzali do rukou na svoji obranu, když na ně Kyjev poslal vojska po vyhlášení Doněcké a Luhanské republiky.

V případě albánského Kosova NATO místo podpory Bělehradu jej zasypalo bombami.

Takže země NATO se navíc chovají neuvěřitelně podle.

Jak jsem napsal. Jejich chování je srovnatelné s chováním nacistického Německa.

2 7
možnosti
PV

Výborná práce.R^ Naprostý souhlas, je to ostré, je to pravdivé, není co dodat. Bude i vysoká karma a hekot přátel z malinového údolí.... už se šikují váleční štváči.

5 7
možnosti
PU

P23e28t81r 66U29h38e31r

6. 8. 2014 13:44

naordinujte petříkovi nějakou muzikoterapii, akutně ji potřebuje :-P

4 1
možnosti
MD

Neni to spatny clanek. Karma.

4 2
možnosti
AM

Petřík si do profilu napíše "velmi mi totiž vadí černobílá prezentace událostí některých našich i zahraničních médií." a pak sesmolí sprostou obžalobu Červeného kříže, organizace, která už léta pomáhá, navíc s každou druhou větou tučně vytištěnou, což jen dokládá totální duševní devastaci. Fuj tajbl.

9 1
možnosti
Foto

Právě organizace "Lékaři bez hranic", "Červenýkříž" a jim podobné jsou zcela prolezlé špiony a agenty, protožemají v podstatě ideální krytí. Co byste od nich mohl tak čekat? Užz principu nemusí nikomu nic hlásit - teda veřejnosti - protožejsou přece vázáni lékařským tajemstvím, a co hlásí na ústřednu, tose nikdy nedozvíme.

Kdyby to nebyla pravda, tak už tyto organizace dávno musely protestovat po celém světě proti humanitární katastrofě na Ukrajině.

3/4 milionu uprchlíků není dle Vás humanitární katastrofa?

1 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik