Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pravdou zůstává, že na problém sociologové, demografové a mnozí jiní odborníci upozorňují léta. Ovšem jsou taktně posíláni na okraj zpráv a veřejného zájmu, podobně jako ekologové.

0 0
možnosti
Foto

Politici jsou jak malé děti, které si hrály se sirkami a nyní pozorují, jak plameny pomalu zachvacují první kupky sena. Zatím si myslí, že to mají pod kontrolou, neboť je to jejich první opravdový požár, až dosud jen seděli ve Sněmovně a brali tantiémy. Až se to rozhoří, prchnou Rv

1 0
možnosti
JR

J73a40r73a 12R86a58n43k

14. 8. 2015 19:50

Ze Vy si berete zrovna Rezu Pahlaviho do svych ust a ten vyrok jste si urcite amenil k obrazu svemu:-/ Zkuste si precist biografii Shirin Ebadi, nositelky Nobelovy ceny, ona ta migrace nezacala vcera....

0 0
možnosti
MT

Já s autorem naprosto souhlasím ! R^

1 0
možnosti
VV

O cem byste pod tomto chtel diskutovat?

Vse o Cem by se diskutovat dalo je jednoznacne mimo tema.

2 0
možnosti
Foto

asi diskusní okurková sezona.:-)

1 0
možnosti
VV

To patrilo pod pana Sisu.

2 0
možnosti
RM

No s něčím se souhlasit dá, ale obviňovat Západ za chudobu v Africe? To je opravdu absurdní. Všude kde běloši (Západ) odešli se situace prudce zhoršila. Já vím většinou je to dávno - ale z poslední doby mrkněte třeba na JAR.

3 0
možnosti
Foto

Co Vám k tomu mám napsat?

JAR v Africe tvořila spíše výjimku, ale třeba v takovém Belgickém Kongu řádili kolonizátoři tak, že za neplnění pracovních norem sekali černochům ruce. Některé zdroje uvádějí až 10 milionů mrtvých.

Ale, když se v JAR vrátíme do období Búrských válek, tak tam též britští kolonizátoři měli na svědomí pár set tisíc mrtvých a založili koncentrační tábory.

1 4
možnosti
FM

Pane Petříku, naprosto s Vámi souhlasím. Politiky nepotřebujeme. Jen nevím, jak by měl fungovat stát bez nich. Máte nějaké řešení, nápad?

0 0
možnosti
VJ

Opevněné vesnice, no to máte pravdu, ale radnice mají okna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik