Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady je výčet nemyslících pravičáků, jako když naseje!Ani jeden nemáte pravdu.Pravdu má autor Petřík.Neumíte argumentovat, jenom urážet, a o tom NENÍ žádná diskuze!

2 2
možnosti
BT

no Petřík zase jen sbírka nesmyslů a pokud možno úderných přídavných jmen

4 2
možnosti
Foto

Podle Vaší reakce vím, že jsem napsal dobrý článek.

2 1
možnosti
PU

P34e27t56r 90U85h25e92r

1. 7. 2015 10:22

A taky ti byl smazán blog, petříku, tím se nepochlubíš, "chlape"?

2 1
možnosti
PU

P46e70t48r 59U91h27e54r

30. 6. 2015 23:27

petříku, byl ti smazán blog, už to konečně přiznáš?

2 1
možnosti
Foto

J37i71r74i 55B82i82l50i63n56a

30. 6. 2015 22:19

Keller, Foldyna, Doubrava, Beberova......

Je mezi temi vasimi hrdiny pane Petrik jediny clovek, ktery v dobe sovetske okupace nezradil vlast a nevstoupil kvuli korytu do KSC nebo nedalal udavace ? Rv

Mezi nami - nebyt pani Albright, na jihu Evropy by se jeste dodnes valcilo a etnicky cistilo. Pokud se dame nekdy budete omlouvat, tak jedine na kolenou.

4 2
možnosti
SS

Rudy lhar a omlouvat se? 8-o

4 2
možnosti
Foto

Tak se dívám, že článek má opět vysokou karmu a převzal jej člověk, kterého si vážím - Ivan David- Nová republika: http://www.novarepublika.cz/2015/06/o-m-albright-by-mel-pecovat-soud-v-haagu.html

2 4
možnosti
SS

;-D

.

Ted se sam obelhavate ... To jsou ty konce ...

3 2
možnosti
AK

Já bych šel v té myšlence prezidenta trochu dál, nechce se mi totiž věřit, že by šlo o pouhou chybnou politiku USA. Tak blbí zase být nemůžou.

1 1
možnosti
Foto

Ale jsou.

Je snad v něčím zájmu totálně rozvrácený svět?

Vždyť může semlít i svoje původce.

3 2
možnosti
VV

Tak jsem si precet snad zu cely klabol i diskusi k nemu a musim se ptat, kdo by mel pecovat o autora tohoto negativniho smyslu?

3 8
možnosti
VV

Asi by mel nekdo pecovat i o toho minusare zde.

3 4
možnosti
Foto

Mě zaujala ta hlavně ta sentence o moudrosti Putinově. Nebylo jí třeba, a přesto jste ji tam dal. Člověk na vás svým způsobem musí ocenit, že máte svůj vzor a důvěrou v něj vám nikdo a nic neotřese. Pro dospívající mysl je to rozhodně zdravé, chlapci v určitém věku potřebují takový ideál. Já měl třeba jako malej Dráčka Soptíka a byl jsem si skoro jist, že jednou budu hasič jako on. Nu, nevytrval jsem, nehasím. Ale kdo ví, Jaromíre, z vás třeba jednou bude ruský prezident! R^

9 4
možnosti
Foto

Já beru v úvahu hlavně fakt, že se Amíci všemožně snažili Putina zatáhnout do války na Ukrajině jelikož počítali, že Putin bude uvažovat stejně jako oni.

A že nemáme válku dále v Evropě je skutečně díky Putinově moudrosti, taková M. Albright by už dávno válčila.

Ale jinak se mi v jiné diskusi moc líbil Váš příspěvek, kde chválíte svého známého jako hasiče, že má 80% úspěšnost a dokázal uhasit plameny 3x vyšší než je on sám.

4 6
možnosti
Foto

Bez mandátu Rady bezpečnosti nemohou a nesmějí USA zaútočit na nikoho.

Úplně bezobsažný výrok.

1 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik