Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

1. 9. 2010 14:29
vůbec netuším, kdo to je

....to bude asi tím, že podobné kráwoviny nečtu;-D

0 0
možnosti
PP

kusvola

1. 9. 2010 13:30
Čas Partyšové se pomalu naplnil

Za pár dní totiž porodí pseudocelebrita Kateřina Kristelová a to teprve uvidíte tu mediální masáž!;-D

0 0
možnosti
PA

Pallas Athena

1. 9. 2010 14:31
Re: Čas Partyšové se pomalu naplnil

hmmm, viz muj prispevek nize. Dalsi takova...

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

1. 9. 2010 13:15
Není se proč divit

Divíte se ? Není proč ? Nabídka informací přesně kopíruje poptávku. Pokud by většinu obyvatelstva zajímala třeba astronomie nebo jaderná fyzika tak toho budou časopisy plné. Média pouze potřebují čtenáře a diváky na ostatním nezáleží. A diváky vyprodukují právě tímto obsahem, navíc poměrně levně. Takoví lidé prostě jsou. Přízemní, povrchní, snadno ovlivnitelní. To, že takových lidí třeba moc neznáte Vás svádí k doměnce, že jich moc není. Ale to je jenom klam. Je jich většina.

0 0
možnosti
MN

boruvka

1. 9. 2010 14:14
Re: Není se proč divit

Souhlasím s Vámi.  Je to smutné, ale pravdivé.

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

1. 9. 2010 12:58
Příspěvek autora

Jako autor tohoto příspěvku nic osobního proti Gábině Partyšové nemám. Jen mi vadí naše média, která nám jako celebrity a VIP vnucují lidí, kteří podle mne nic nedokázali. Tedy nuly.

Máme tolik významných a šikovných lidí, kteří se prosadili v kultuře, ve vědě, sportu, prokázali osobní hrdinství a o těch média mlčí.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

1. 9. 2010 12:35
Má je...

...má je velký...a imho...hezký;-);-D

0 0
možnosti
JP

johnpeters

1. 9. 2010 12:28
Gábina Partyšová-

lidský tvor(?),rod ženský,orgány pohlavní uzpůsobené k plození potomků-vagína,vaječníky,mlečné žlázy-,mozek-neschopný k vychování potomků.Celková charakteristika-celkem zbytečný tvor,odmyslíte-li si zatímní vyumělkovanou sexuální přitažlivost. Leoš Mareš?-nepochopitelné..!!8-o[>-]

0 0
možnosti
EB

ebamb

1. 9. 2010 12:21
Ještě k ní patří

Iveta Bartošová a "modelka" Dominika Mesárošová - asi si tyto dámy předplatili nějakou soukromou inzerci, aby se o nich psalo a nezapomnělo se na ně 8-o

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

1. 9. 2010 12:13
národ idiotů -je mi z toho na zvracení

;-D;-Da Agáta Hanychová taky nemá chybu, proč jsme tak hloupý národ, že ty bulvární škváry se kupují, ach jo.

Ale napsal jste to krásně ;-D

0 0
možnosti
JP

johnpeters

1. 9. 2010 12:29
Re: národ idiotů -je mi z toho na zvracení

R^R^R^

0 0
možnosti
K

kabourka

1. 9. 2010 12:06
Partyšová

Partyšová je mi ukradená a mnoho jiných také. Co si však myslím, že měl autor blogu na mysli je to, že "svět" zhloupnul a oslavuje fakt nýmandy a krasavice s poprsím. Nejlepší asi je kdo kde s kým. Moje matka chtěla koupit nějaký časopis, stála jsem bezradně u stánku, protože to bylo opravdu jen kdo s kým a případně co na sebe navléct a napatlat nebo čeho ukážu víc. Já si kupuju v poslední době tak akorát něco o zahradě atd. Což mojí mámu nezajímá. Stála jsem a stála a marně hledala něco normálního, aby to zas nebylo něco super ivážného. Kde jsou ty doby, kdy si člověk mohl něco vybrat ke čtení. A v TV to samé - bulvár, bulvár a zas bulvár. V neděli večer "talenty" hned na dvou programech a pokleslé šou, fuj. Nevím, z čeho jsou lidi tak odvaření, a jásají před marešem jak magoři. Nechápu. Nedávno opakovali starý film Běžící muž. Hezky tam popsali nemyslící televizní dav. Až to mrazí.

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

1. 9. 2010 12:14
Re: Partyšová

nejlepší je časopis Lidé a země.

0 0
možnosti
G

Gašpo

1. 9. 2010 12:04
Nemyslím si že sa uzatváram pred svetom

ale bulvár jednoducho nečítam. Ak sa mi náhodou dostane do rúk ( partnerkina mama to kupuje ), tak sa nestačím diviť koľko je VIP osobností o ktorých existencii nemám ani tušenie. Napríklad vobec ani netuším kto je tá Gábina a ako vyzerá. Možno som v médiách na zmienku o nej narazil, ale hlava to vyhodnotila ako nepotrebnú informáciu, takže sa neuložilo nič.

A predstavte si, že z toho nemám žiadny komplex ani necítim potrebu si túto dieru vo "vzdelaní" doplniť.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik