Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protoze primitiv znamenite reaguje na starch, nastrojem k ovladani a manipulace primitiva byl od nepameti strasak...

Nekdo zkratka prisel na to, ze kdyz maji tito lide starch, prestanou racionalne uvazovat, vypnou kriticke mysleni a prestanou rozebirat detaily....staci tedy prezentovat strasaka (Putina) a tito lide zacnou hystericky jecet, pokazde kdyz slysi jeho jmeno.

Bububu Putin…bububu Rusko….

Jen proto, ze nekdo odmita mit iracionalni starch z Putina a dovoli si mit na situaci jiny nazor nez ten, ktery se nam snazi vnutit tendencni lziva propaganda medii typu IDnes, jeste neznamena, ze je “Rusofil” ci "vlastizradce".

Ti, kteri zazili rok 68 si musi uvedomit, ze svet se od te doby hodne zmenil a ze Varsavska smlouva uz neexistuje….to je dulezite, protoze tenkrat Vojska Varsavske smlouvy prijela hlavne proto, aby si nas udrzeli v jejich sfere influence....

Dnes v jejich sfere influence davno nejsme a Rusko nema potrebu prepadavat sve Evropske obchodni partnery, protoze by tim nic neziskali a naopak by tim poskodili sami sebe...clovek ani nemusi byt nejak obvzlast inteligentni aby videl ze to je uplna blbost... Dnes by se nam naopak spise dostalo “bratrske pomoci” od Americke vlady, kdyby jsme se chteli trhnout od NATO… Tato “pomoc” by nejspise nebyla vojenska, protoze v dnesni dobe staci jen pouzit ruzne diplomaticke a ekonomicke paky k tomu, aby si neco takoveho CR seredne odskakala…jak uz to jednou prohlasil George Bush mladsi: “Bud jste s nami, nebo jste s teroristy”: https://www.youtube.com/watch?v=cpPABLW6F_A

5 1
možnosti
JC

R^Článek se Vám moc povedl, o čemž svědčí karma přes 47 a přes dvacet tisíc přečtení!

Je vidět že jste trefil do černého.

6 1
možnosti
AJ

No, je vidět, kolik ruských agentů, rusofilů, kremlobootů a vůbec podvratných živlů sem chodí! ;-D;-D

Nemělo by se s tím něco udělat, jako třebas to zakázat nebo tak něco?;-) Oni si tu klidně dávají karmu, píší komentáře.. jak k tomu přijdou Majdanisti s PL? A co na to kulturní pražská kavárna a umělci? Ha!:-)

3 0
možnosti
OV

Je srandovní, jak se někteří stále ohánějí jakousi demagogií a manipulací ze strany médií. Mám pocit, že se tím ohánějí především ti, kteří fandí "separatistům" a jakoukoliv, doslova jakoukoliv zprávu, která nezapadá do jejich vidění světa šmahem označí za manipulaci, lež nebo demagogii8-o Já mám spíše pocit, že zpravodajství nikomu nijak vážně nenadržuje a že je celkem dost zdrojů, ze kterých si můžeme udělat obrázek o situaci stejně jako to může udělat tady ten autor blogu. Tohle přesvědčení, že ten kdo nezastává jejich názor je zmanipulovaná ovce a jen oni znají tu pořádnou pravdu. Tak odkud čerpáte vy? Když tedy nejste zmanipulovaní naším prohnilým a proukrajinským tiskem a médii obecně? Vždyť je to úplně směšné.

Nemusím být génius, abych věděl, že několik krajů a měst na Ukrajině otravuje sebranka kdejakých existencí bůh ví odkud. Kde se vzali, kdo je podporuje? Kde berou legitimitu? 

Apropo, když jsme u propagandy, viděli jste ruské zprávy? Haha;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Problém je vaše sebereflexe, myslím že většina lidí, kteří si uvědomují tu mediální manipulaci nikomu nefandí. Možná ta naše média platí Putin, protože mě ta štvavá protiruská propaganda (místo faktů subjektivní komentáře případně přímo lži) přinutila o věci se více zajímat. Takže teď z jistotou vím, že je to celé vyprovokované z USA a cílem je narušení rozvíjející se spolupráce mezi EU a Ruskem, případně rozpoutání třetí světové.

5 1
možnosti
IC

Petřík ještě nezaregistroval, že Martin veselovský už řadu týdnů není redaktorem ČT?;-) Co k takové neinformovanosti říci?

5 0
možnosti
JC

A Vy jste nějak nezaregistroval, že tu cenu dostal hlavně za moderování na ČT24. Co k takové zásadní nevědomosti říct?

2 0
možnosti
JK

Pane Petříku... pokud by mělo platit to, co tvrdíte, 

tj.  "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej." .. 

pak Vás musí platit v hotovosti přímo na ruku  Vladimír Vladimírovič Putin.

Ale já myslím, že jen tak účelově kecáte a toto přísloví jen demagogicky zneužíváte. 

Ti, kteří po obsazení Krymu neskáčou jak Putin píská nemusí být nutně placeny "imperialisty z Wall Streetu".. prostě mají jiný názor na spravedlnost, legálnost a užitečnost anexe Krymu. 

Ale vím, že to neuznáte... prostě jsem taky placenej Američanama, že? Jen vy tady píšete křišťálově čisté pravdy ... a zcela zdarma! .. ;-D;-D

16 4
možnosti
Foto

Že by všichni redaktoři ČT měli jednotný názor, ale přitom jiný než většina našich občanů?

A že by většina našich občanů byla placena Putinem?

Proč mají např. redaktoři slovenské TA3 jiné názory než je jednotný názor redaktorů ČT?

Názorová jednota pracovníků ČT tady byla naposledy před rokem 1989.

6 6
možnosti
Foto

Všichni lžou, jen komunisté mají pravdu. To znám. To jsem zažíval celé mládí a teď se to vrací. Naštěstí stále ještě máme meziobdobí, kdy je možno slyšet různé pravdy.

8 3
možnosti
JC

Ono něco takové autor napsal? Vy jste to v článku někde četl?

Samozřejmě že ne, protože to tam není. Nejlepší je něco si vymyslet a pak to rozporovat. Klasická zásada demagogů a manipulátorů.

2 8
možnosti
Foto

Napsal jsem pravdivá fakta.

3 13
možnosti
AJ

Kluci a děvčata, trollové i diskutéři,

ať křičíte jak chcete, autor má karmu 46..;-)

No, jasně, je to spiknutí komunistů, rusofilů, putlerů... vynechala jsem něco? Jó, a ruských agentů!;-D;-D

10 8
možnosti
Foto

A nebo jsem to způsobila já;-O!!

2 0
možnosti
JS

J45a47n 71S10e64m48i40k

26. 5. 2014 20:06

"Až panu Vyvadilovi se podařilo televizním divákům sdělit fakt, že ruští vojáci byli na Krymu naprosto legálně na základě smluv a byl jich dokonce menší počet, než smlouvy připouštěly."

Pane autore, problem je v tom ze ty pocty se vztahovaly na vojaky NA ZAKLADNACH.

Rusti vojaci obsadili strategicka mista po celem Krymu. Napriklad mezinarodni letiste a radnici v hlavnim meste Simferopolu a dalsi.

Tedy NE, mimo vymezene zakladny rusti vojaci nebyli na Krymu legalne. A ANO, obsazeni uzemi Kymu MIMO zakladen bylo vojenskou agresi Ruska proti Ukrajine

11 0
možnosti
JS

J62a33n 57S46e20m37i19k

26. 5. 2014 20:15

P.S. pane Petriku. Je fascinujici ze cely Vas blog je prospikovan vyrazy jako manipulace, histerie, prekrucovani faktu "oficialnimi medii", ale na takovou zakladni manipulaci a prekrouceni pojmu  jako vyslovil Vyvadil s "legalitou ruskych vojaku na Krymu" skocite jako ryba na navnadu a jeste ji citujete8-o?!

8 1
možnosti
LJ

Rozhovor se Sarapatkou jsem videl, a prislo mi, ze Sarapatka se chova jak dusevne zaostaly. Vubec nechapu, jak se lide jako Sarapatka mohou dostat do PS.

3 1
možnosti
LN

..protože je tam někdo zvolí....

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik