Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Budu reagovat jen na nadpis. To co řekl Kalousek je pravda. Nikdy by mě nenapadlo, že se budou vyznamenávat komunisté, kteří pronásledovali lidí pro jejich názor, omezovali svobodu, nechali střílet do lidí, vraždili lidi. 

Je to nejen výsměch těm tisícům mrtvých, ať zavražděných, umučených anebo zemřelích v komunistických lágrech, ale i lidem, kterým soudruh Toman zničil život ať už ve funkci tajemníka ONV anebo později ministra zemědělství.

2 0
možnosti
Foto

Katolický křesťan nemá právo jakkoliv kritizovat komunisty, neb katolíci nemají svoji minulost o nic lepší než komunisté.

A mimochodem, Kalousek se jako předseda KDU-ČSL ucházel o přízeň komunistů.

1 0
možnosti
JB

Hlavně Kalousek jako jedinej politik zval bolševika do vlády,tak ať raději mlčí;-O!!

2 0
možnosti
Foto

Je zvláštní, že soudruzi mají neustále plná ústa údajné korupce, ale přímá korupce, odehrávající se zcela veřejně - jmenování Rusnokovi vlády, FIŠERA, úplatky voličům, vyznamenání kamarádům, přihrávání si miliard z rozpočtu, jim nikterak nevadí. Co to je za schýzu? Je vidět, že se ani za čtvrt století nic v jejich myslích neodehrálo. :-/

5 0
možnosti
Foto

oprava: soudruzi, jejich přívrženci a pohrobci, jejich slouhové ... neb vskutku nevím, do které kategorie kdo patří;-)Rv

2 0
možnosti
PU

P35e52t91r 80U55h33e25r

30. 10. 2015 10:30

A petříku, otevři si se spisovatelkou flašku, jsi v zaujálech. Nedávno sis tu poplakal, jak tě tam nedávají a šup, jsi tam. Musíš asi plakat víc ;-D

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 4
možnosti
ZM

Vesměs voliči Karla, advokáti sudeťáků, rusofobové a antikomunisté, pro které je komunista každý, kdo neskřehotá s nimi.

4 5
možnosti
VH

Včera na Hradě se mi stýskalo po loňském ceremoniálu včetně fleecové bundičky nekonvenčního režiséra, to byla ještě buranská legrace. Ze včerejších orgií bolševické nestoudnosti, které vyvrcholily státním vyznamenáním pro soudruha Miroslava Tomana, z těch už šel mráz po zádech.

Koho Miloš Zeman vyznamená příště? Lubomíra Štrougala? Generála Lorence?

  To jsou fakty - bez ohledu na to, kdo je uvádí.

6 1
možnosti
BT

on by Kalousek měl kandidovat na presidenta, ty orgie co by se zde strhly by byly skvělým materiálem ;-D

1 1
možnosti
VV
Foto

Pokud to říká zastánce podřezávání spoutaných zajatců, tak si to přeberte jak chcete...

7 5
možnosti
MS

S titulkem absolutní souhlas. Dál jsem to nečetl. :-P

3 0
možnosti
ZJ

Píšete: jeho jméno je spojováno s korupcí.

Nikde ale nepíšete, zda byl obžalován a odsouzen.

Takže kecáte a raději se dalších třicet let zabývejte třeba nesmrtelnosti komárů.

13 0
možnosti
ZM

Nekecá. Jeho jméno je spojováno s korupcí.

4 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik