Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P61e36t50r 52U43h67e67r

16. 9. 2014 15:41

Tak petříku, dočkám se toho TO, nebo to byl jen jeden z tvých hysterických výkřiků?

Znovu veřejně opakuji, jsem zastáncem činů bratří Mašínů!

A znovu říkám, svým smýšlením jsi ještě horší než nejhorší komunista!

6 1
možnosti
Foto

Pak ale musíte řicí B. Jsem zastáncem činnosti severoirských teroristů, Al-Kajdy atd.

2 2
možnosti

Je poučné číst některé příspěvky v této diskuzi, neboťse člověk dozví věci předtím neslýchane. Například, jak fundovaně nám pan Oulický sdělil,mezi hlavní agresory a viníky 2. světové války patřil Sovětský svaz. Já až dosud myslela, že to byly Německo, Itálie a Japonsko.

Je mi záhadou, jak za takovýto příspěvek, mohl pan Oulický dostat tolik kladných ohodnocení. Ale oni lidé jako Jara Rank, Jiří Řezník, Pavel Dvořák aspol. jsou asi na stejné úrovni. Poznáte je hned, mají nejvíce plusů.

4 7
možnosti
Foto

Pan Oulický a jemu podobní mají svůj výklad historie.

Možná se za pár let budeme učit, že válku rozpoutal Sovětský Svaz proti Německu a celému světu.

Z agresorů uděláme oběti a naopak.

A pana Oulického plusují hlavně katoličtí křesťané, protože ti jsou největšími zastánci zločinů ze strany zemí NATO. Schwarzenberg či Kalousek přece schválili  války NATO proti Iráku či Libyi a nyní podporují likvidaci východních Ukrajinců jako teroristů.

4 5
možnosti
Foto

Umění propagandy. Už opět, nevím pokolikáté, běží v televizi dokumentární filmy z druhé světové války. Kdepak ale jsou filmy o amerických intervencích (včetně nepřímých - vyzbrojování) do mnoha zemí, o bombardování například Laosu, Vietnamu, Kambodži, při kterých byly zabity statisíce lidí? Agresor svoji agresi vždy svede na někoho jiného. Dříve se USA zaštiťovalo "bojem proti komunismu", dnes se NATO obhajuje "bojem proti teroristům" - hlavně, že si je vyzbrojuje. Kolikrát nám v TV ukazují tabulky, kolik která země kdy vynaložila na zbrojení a kam ty zbraně šly?

2 13
možnosti

P95e87t56r 38U33h65e30r

15. 9. 2014 22:21

Jaruno, dokumentů o různých válkách je v televizi přehršel. Jen je nedávají na ŠLÁGR TV :-D

12 1
možnosti
Foto

Pro soudruha Kindla ohledně Srbska a Kosova:

A co si tak představujete pod tzv. "diplomatickým jednáním"? Nebyla Mnichovská dohoda výsledkem "diplomatického jednání"? Byla, takže kdybychom ji nepřijali (jako Srbové nepřijali mnohem horší smlouvu z Rambouilettu), tak by bylo naprosto v pořádku, že by nás Němci vybombardovali (a Západ by jim ještě pomohl) - vždyť diplomatická jednání s Čechy přece selhala, že? Takže Vy vlastně s Mnichovskou dohodou souhlasíte - tak to aspoň vyplývá z logiky Vašich příspěvků.Viděl jste někdy text smlouvy, kterou se Západ snažil vnutit Srbsku (ne žádné kolonii v africkém pralese, ale suverénnímu státu v Evropě)?

Skutečně jste ji viděl?  

Genocida Albánců či tzv. etnické čistky v Kosovu se odehrávaly toliko v mainstreamovém západním tisku. Ve skutečnosti vyháněli (a také zabíjeli) Albánce teroristé z UCK, aby západní štáby mohly natáčet, jak jsou ti ubozí Albánci terorizováni. Nějak přitom zapomněli ukázat účast srbské armády. Stejně jako zabíjení a vyhánění Srbů z Kosova. Náš film Uloupené Kosovo ČT vysílala až na velký nátlak diváků a i ten doprovodila údajně "vyváženým" dokumentem z opačné strany. Škoda, že se toho nedrží dodnes a nepřidává "vyvážené" dokumenty k těm svým dnešním lžím.

Co se Srebrenice týče, dnes už je dávno prokázáno, že jde o lež západních médií a naší Madly, co si potřebovala vydělat pár ušmudlaných dolárků v Kosovu. Srbové jednak přistavili autobusy pro ženy a děti, které jednoduše nepostříleli - to na rozdíl od Oričových vrahů - jednak nepopravili 8 tisíc muslimů (kde jsou jejich mrtvoly? Nikdy se nenašli, za to jména mnohých zastřelených se objevila v jakýchsi volebních seznamech v BaH). Ale i kdyby je postříleli, pak by to udělali právem za zločiny, které napáchali v okolních srbských vesnicích. Kolik přitom zabili, mnohdy velice trýznivým způsobem, srbských sedláků a jejich žen a dětí, nám mainstream nesdělil. Nebylo jich náhodou mnohem víc, než 8 tisíc?

4 14
možnosti

Tak Srebrenica bola lož, vyháňanie albáncov tiež. Už len napíšte, že Miloševič bol slušný človek a bude vymalováno. Komunista každým coulem.

11 2
možnosti
Foto

Tato věta: "během válečných konfliktů, které se odehrály ve 20. století, zemřelo celkem 160 milionů lidí. Drtivá většina z nich však s islámem neměla nic společného – celkem 135 milionů (tedy 84 procent) mrtvých patřilo Američanům, Číňanům, Angličanům, Francouzům a Rusům." je prokazatelná lež !!!!!!

Druhou světovou válku, která proběhla též ve 20. století, vyprovokovalo nacistické Německo spolu se Stalinským Ruskem. Během této války zahynulo na 50 milionů lidí a hlavními agresory byli Německo, Sovětský Svaz a Japonsko. Nejméně na dvě z těchto zemí autor poněkud pozapomně. Když pak ještě vezmu v potaz první světovou válku, kde se hovoří o cca 10 milionech mrtvých a opět hlavním agresorem je Německo, najednou z toho čela ti američané vypadávají.

To se však komunistickým demagogům nehodí do krámu, tak o tom taktně pomlčí, protože najednou by se ukázalo, že USA za první i druhé světové války, ač nebylo jejich území přímo ohroženo (s vyjímkou útoku na Pearl Harbor), tedy evropskými agresory určitě ne, do války se proti osám zla zapojily a jejich občané umírali za svobodu zemí, které neměly s USA vůbec nic společného. Ale to furt jenom USA jsou zločinci, USA jsou teroristi, USA mohou za to i ono .... za chvilku asi USA budou moci i za to, že autor má zácpu, nebo průjem ....

Ne, nehodlám tu hájit "světového četníka" a osobně mi některé kroky Spojených států jsou nesympatické. Přesto považuji USA za jedinou zemi, která náš stát NIKDY (a to slovo NIKDY zdůrazňuji) nezradila, na rozdíl od celé řady jiných spojenců, včetně autorem opěvovaného Ruska.

10 0
možnosti
Foto

Pane Oulický doporučuji Vám dovzdělat se v dějepise, neb ve svém příspěvku píšete nesmysly a zapomínáte na podíl křesťanů na těchto krveprolitích.

Co se týká první světové války, tak téměř všichni představitelé válčících stran byli křesťané (až na Turky). Počet obětí I. světové války je uváděný 16 milionů mrtvých a 21 milionů zraněných http://www.davidmikolas.cz/dejepis/pracovni_listy/devitka/pl_15-ww1-obeti.pdf .

Co se týká II. světové války, tam též podíl křesťanů, kteří kolaborovali s Hitlerem nebyl zanedbatelný a chorvatší katolíci páchali horší zvěrstva než němečtí nacisté.

Takže se uklidněte a za výroky o komunistických demagozích se omluvte.

0 10
možnosti
Foto

Ono je to úplně jednoduché, kdyby neexistoval kapitalismus,  Západ (jako geopolitický pojem) a NATO nebylo jeho ztělesněním, tak by Al Kajda nikdy nevznikla.

1 8
možnosti
Foto

Pan autor by si měl shlédnout film Andrzeje Wajdy Katyň, šel nedávno v TV, je ke stažení na netu.

A za domácí úkol provést rozbor a napsat referát.

7 1
možnosti

Ono by stačilo rusky film "Zítra vyjde slunce" o dětech v Rusku a stalinských čistkách.Ovšem podle nového ruského zákona tento film znevazuje ruskou historii a tak je na indexu.stejně jako "Děti ze stanice Zoo"  o současné Rusku a dětských bezdomovcich

7 0
možnosti

Co vás vede k sesmolení takového článku? Nenávist? Rv

13 2
možnosti

P95e31t43r 78U43h34e11r

15. 9. 2014 16:56

nečisté svědomí, hloupost atd.

10 2
možnosti

P76a70v14e71l 64K59r12á84l

15. 9. 2014 15:07

Ano,minulý týden jsem si dělal podobnou statistiku,a vyšlo mi 100 000 000 mrtvých vinou komunismu,převážně vlastního obyvatelstva.A teď si představte,že se komunismus a nacismus v kremlu pod putlerem spojují,tak to máme 100 000 000+55 000 000=obrovský průšvih vinou dvou zvrácených režimů,nyní ztělesněných jediným člověkem a jeho diktaturou.Bohužel jeho strategie je geniální a podle toho co se posledních několik měsíců děje,tak se snaží rozložit jedinou naději na obranu,NATO,rozložit ze vnitř pomocí pátých kolon po celé evropě

15 2
možnosti
Foto

Další Stalinovou obětí jste Vy.  Tentokrát jeho schopnosti kamuflovat.

2 5
možnosti

Jistě, kdyby se nebojovalo proti Hitlerovi, splnily by se všechny jeho požadavky, ustoupilo se ve všem, co žádal, také by těch obětí  bylo daleko méně... Prostě by v klidu nahnal všechny Židy do plynových komor a  bylo by to méně, než když se těmhle zrůdám někdo postaví... To dá rozum.Rv

10 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik