Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... nóóó, vona poslední biskupská synoda ve Vatikánu vomilostnila rozvedený, však v případě "katolický buzny" zvostala nemilosrdná, - homosexuální věřící církev nadále neuznává !,- ..... osobně já, katolickej heterosexuál, se ani nedivím ! R^

2 0
možnosti
PU

P34e73t18r 79U32h57e79r

21. 11. 2015 23:17

Ty se, petříku, stydíš za oba a oba je nenávidíš. Tak co se montuješ do jejich sporu? Trdluj si s Ovarem a katolíky a jejich případné rozepře nech jen a jen na nich. Ty nejsi křesťan, nevyznáváš křesťanské hodnoty, demokracie je pro tebe neznámý pojem.

2 5
možnosti
MO

Zvláště Vaše poslední věta sedí. Chápu zhrzenost M.C. Putny vůči Zemanovi (poté co jej MZ nechtěl jmenovat Profesorem). Nechápu proč člověk jeho názorů a orientace chce být v katolické církvi. 

Inu, Putna je podivín a myslím že jeho názory nelze brát příliš vážně.

3 0
možnosti
Foto

Když si přečtete níže v diskusi příspěvky některých katolíků, tak též nepochopím, proč jsou členy katolické církve, když jí dělají jen ostudu.

Zřejmě je to Putnovské křídlo, jenže toto Putnovské křídlo reprezentují i špičky KDU-ČSL a TOP09.

2 4
možnosti
Foto

Modlit se za nemocné a pomýlené jdoucí po cestě zla je jedna z pozitivních, krásných lidských činností. Toto by Putna mohl ocenit. Minimálně do doby, než se ateističtí neomarxisté opět naučí kroutit krkama.

12 2
možnosti
Foto

Tak zatím nám kroutí krkama muslimští věřící a ne ateisté.

6 6
možnosti
MD

Uz jmeno toho pana, ktery svymi, o co vic prazdnymi o to vic halasnejsimi vystoupenimi, vytvarejiciho jakousi pseudopotrebu venovat mu vice prostoru, by nam melo byt napovedou. Mel by nam byt putna. Jinak, dobry clanek,

12 4
možnosti
Foto

Díky za příspěvek R^

5 4
možnosti
JV

J32i81r10i 48V85r30a67b27e76c

21. 11. 2015 16:09

Ja se taky stydim  - za Zemana a Duky !!!!

10 10
možnosti
MD

Byt vami, zkusim to nekde v koutku. Kdyz uz, tak uz. Bude to stylovejsi.

7 6
možnosti
JC

Tak to si pospíšil, Putna. Je to už až legrační. Oni někteří budou hystericky "nemluvit" pomalu s nikým, kdo podá ruku panu prezidentovi anebo se mihne normálně kolem něj. Neuvěřitelné, jako ta Šojbrová ...

8 7
možnosti
RN

to je svanda, bolsevika a dobre slovo pro duku - kde je vase obvykla nenavist vuci nam vericim, to si myslite, ze vam na to skocime;-D;-D;-D

10 3
možnosti
Foto

Jestli se pokládáte za bolševika, je to Váš problém a ne můj.

Já měřím všem stejně.

Ať věřícím, tak ateistům.

5 12
možnosti
Foto

Ať se klidně stydí. To je jeho věc. Duka je náhodou frajer.

11 0
možnosti
Foto

a opět zlotřilé TOP09 a KDU-ČSL

7 0
možnosti
Foto

Souhlasíte tedy s kritikou kardinála Duky?

2 7
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik