Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

Koľko boľševikov je tu. Všetci sa boja, že aj na nich sa vypátra ich boľševická minulosť, ktorú taja.

0 0
možnosti
TN

Pořád čekám, až mi odpoví kultivovaný diskutér Jan Chrástek.

0 0
možnosti
Foto

Já bych prosil příspěvky k tématu a ne osobní napadání.

A přitom moji názoroví odpůrci sami zjistili, že generál Pavel v KSČ skutečně byl.

1 1
možnosti
Foto

Pokud pan generál nebyl komunistou, tak to znamená, že v ČSSR panovala demokracie non plus ultra, že každý si mohl dělat, co uzná za vhodné, a přitom klidně dělat kariéru bez stranické knížky.

0 0
možnosti
Foto

Tak Jerry Daněk prokázal, že pan generál Pavel byl skutečně komunistou.

0 0
možnosti
VR

Chrástku, jste nemocnej člověk....Rv

2 1
možnosti
VR

Petřík samozřejmě taky, Sigmund Freud by měl k oběma těmto zvláštním personám  rozhodně co říctRv

2 1
možnosti
JD

Chrastek, Petrik, Voves a jim podobni. Konecne neco o vas pro vas. :-) :-) Vy snad tohle uzivate denodenne.https://www.facebook.com/alena.pavelkova.18/videos/1537469429802008/

P.s. Jo a nezapomente to otocit proti. :-D :-D tomu IQ by to odpovidalo.

1 0
možnosti
JD

Tak ještě jednou. Vzhledem k tomu, že místní rudí plivači jsou fakt neschopní a vrhat močůvku budou stejně i bez znalosti faktů, dal jsem si tu práci a vyhledával.

Ve jmenovaném rozhovoru historik Kosatík mluví o tom, že tvrzení o členství generála P.Pavla uvedl novinář Ondřej Kundra v článku Respektu.

Tak jsem si prošel články novináře Kundry v Respektu o Petru Pavlovi.

Ani v JEDNOM není ŽÁDNÁ zmínka o ČLENSTVÍ v KSČ!!!

A protože když něco tvrdím, tak to mám i dokázané, zde jsou odkazy. I když jsou tu tací co nic číst nemusí a stejně budou tvrdit opak, dám je sem:

http://respekt.ihned.cz/c1-63468360-pavel-se-zakousl-do-stropnickeho

http://respekt.ihned.cz/c1-62540960-general-pavel-tahne-na-brusel

http://respekt.ihned.cz/c1-62392380-pavel-v-srdci-nepritele

1 1
možnosti
JD

Tak ala "Pyšná Princezna" beru zpět.

Raději jsem si to přečetl ještě jednou. Je to tam. 

Cituji: "V polovině osmdesátých let byl před tuhle volbu postaven i výsadkářský aspirant Petr Pavel. „Podmínkou, abych mohl dělat, co jsem chtěl, byla červená knížka, bral jsem to jako realitu, která prorůstala všude. Alternativou bylo nebýt u výsadkářů a tím pro mě u armády, ale to jsem nechtěl. Jiné prostředí jsem neznal, vyrostl jsem v něm a byl jsem v něm vychováván,“ popisuje generál. Mezi svými kolegy se výsadkář Pavel přitom od začátku jednou věcí vymykal."

Takže moje chyba. Ovšem dávat si tu práci za vás.....:-/

1 1
možnosti
JD

Panove Voves, Chrastek ci Petrik sice neochvejne tvrdi, ze je preci vse jasne. Ovsem ani jeden z nich nepredlozil fakticky dukaz nebo odkaz na podporu sveho tvrzeni. Rikam fakticky.

To ze to nekdo tvrdil v nejake diskuzi nebo dokonce tvrzeni ze to tam bylo a zmizelo to, tak to fakt neberu.

1 1
možnosti
KV

Panove Vokoun, Danek, Tesinsky se biji za generala jako lvove a to je dobre, protoze pan soudruh general sve nazory nezmenil.

Pred rokem 1989 by bojoval spolecne s bolsevickym SSSR proti imperialisticke hydre NATO a nyni chce zase bojovat se socialistickou EU NATO proti kapitalisticke hydre Rusku.

A pokud pred rokem 1989 vystudoval nejen vysokou skolu pozemniho

vojska ve Vyskove ale i vojenskou Akademii Antonina Zapotockeho v Brne, tak k tomu mu jiste nestacilo jen clenstvi v mistni organizaci zahradkaru a protekce v ulicni organizaci KSC ci u domovni duvernice ;-)

2 0
možnosti
BT

jasně Voves,  vědí postavit se za člověka který pro tuto zemi už něco udělal proti vrhačům močůvky jako jste vy či Petřík je tak nějak přirozené, ale to voni nechápou, jim jde hlavně o to vrhání

2 2
možnosti
BT

tak jsem se trochu porozhlédl a zjistil jsem že členství pana generála v KSČ je výmysl, takže jako obyčejně Petřík hlásá bludy

1 1
možnosti
Foto

Generál Pavel někde svoje členství v KSČ dementuje?

Kromě mých odkazů je o tom několik diskusí a dříve to bylo i v jeho životopisu na webu, z něhož to potom nějak záhadně zmizelo.

2 0
možnosti
JD

No, zhodnoťme si fakta.

1) v diskuzi na PL zadny odkaz nebo dukaz o Clenstvi v KSC pana generala neni.

2) Ovsem v rozhovoru moderatorky CR 2 s panem Kosatikem zazni toto.

Pan Kosatik tvrdi, ze nasel clanek o clenstvi v 80tych letech - ovsem padlo pouze jmeno novinare, ale fakticky odkaz na ten clanek tam neni.

Co ale zaznelo dalsiho zajimaveho je, ze moderatorka prohlasila, ze se ke svemu clenstvi pan general nekolikrat vyjadril.

Sice tam opet neni jediny odkaz na to kdy a kde se vyjadril, nicmene asi bych to bral jako dost pravdepodobnou informaci.

3) ovsem vzhledem k tomu, ze panu generalovi bylo v roce 1983 20 let, ze byl na vojenske skole, ze zjevne touzil po vojenske kariere, tak se jeho clenstvi nedivim. Je to pro me karierni zalezitost. Nelibi se mi to, ale jak uz tu kdosi podoktl, hazet kamenem nebudu. Myslim si ze dalsimi 25 lety je mladicke poblouzneni vyrovnano.

1 1
možnosti
LN

..osobně by mě to...tak jak píšete...na vojenské škole nepřekvapilo....ale nikde jsem potvrzení nenašel...

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik