Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diskuse, kde měsíc a půl nikdo nebyl. Najednou přispěje pan Chudáček a já odpovím a za slabou půl hodinu už tu je minusující Chrástek ....buď má na to čuch, kde jsem, nebo Chrástek a Chudáček jedno jsou :-P

0 0
možnosti
Foto

Pane Oulický, omlouvám se Vám, že jsem si níže udělal legraci z Vašeho překlepu. Bylo to ode mne škodolibé a skutečně mě to mrzí.

Nevím, proč pan Chrástek po Vaší odpovědi rychle koukl do této diskuse a Váš příspěvek omínusoval. Mohla to být náhoda. Nejspíše však sleduje tzv. "seznam všech diskusí", viz link na této stránce vpravo nahoře. Když na něj kliknete, tak uvidíte, že na stránce, na kterou se dostanete, nahoře jsou uvedeny diskuse, do nichž byl naposledy vložen příspěvek.

Nelíbí se mi Vaše napadení mne, že já a pan Chrástek jedno jsme. Píši, diskutuji, plusuji a mínusuji pouze pod svým jménem.

0 0
možnosti
PU

P58e40t82r 80U11h28e14r

8. 4. 2014 12:18

ano, ale jen podle ČSSD, ty "petříku"...ne podle nezávislých odborníků nebo soudu...takže tvoje informace má, jako vždy, nulovou vypovídající hodnotu...jdi si zakuňkat...

3 2
možnosti
TV

podobné téma bych čekal ve 4. cenové o půlnoci ... ačkoliv je pravdou, že v posledních letech diskuze na idnesu toto prostředí připomínají čím dál tím více ....

1 0
možnosti
JR

J52a58r87a 26R92a70n64k

31. 3. 2014 5:23

O cem byste psal, pokud by neexistovala katolicka cirkev8-o Rv

5 2
možnosti
Foto

Jako Vždy.

K vlastnímu tématu v článku vůbec nic.

2 4
možnosti
PU

P80e44t41r 46U14h28e54r

30. 3. 2014 11:07

petriku, jsi dusevne zaostaly a nemocny...uz ti neni pomoci, takze akorat lituji lidi, kteri musi zit ve tve blizkosti, a kterym delas ze zivota peklo...ty se svoji nemoci nic neudelas, neb jsi presvedcen, jako vsichni dusevne chori, ze jsi uplne zdrav...ti tvoji blizci to taky asi neudelaji, zrejme maji z tebe strach...tak si to v te sve chorobe uzivej a dozivej...

5 3
možnosti
JH

Naše země je navštěvovaná i díky duchovnímu odkazu Karla IV. Řekla bych, že jeho víra v Boha zanechala výrazné stopy. A nadčasové a umělecky hodnotné. Že by působení nadpřirozené bytosti?

Restituce nemíchejte s vírou. To je zavádějící.

2 0
možnosti
Foto

S Vaším názorem nemám problém. Souhlasím R^

0 3
možnosti
JS

Nechápu, proč někdo něco vytýká něco panu Dukovi. Ten pán pouze hájí zájmy organizace, kterou zastupuje. - církví. Viník je ČSSD, která pouze žvaní a nechce nic konkretního udělat. Každý zákon, který byl většinou jednoho hlasu přijat lze většinou jednoho hlasu změnit. Všechno ostatní jsou řeči o ničem.

6 2
možnosti
Foto

Zákon můžou změnit, ale smlouvy byly sepsány v době platnosti zákona-ty v demokracii jednostranně měnit nelze-naštěstí

8 1
možnosti
PH

Aaach jo, to je ale clanek jako referat do seminare marx-leninismu za stareho rezimu. Koukam ze autor nema ani poneti o uceni katolicke cirkve, natoz tak o ruznych formach samanismu a jeho fungovani. No, samanismu existuje i dnes a rozhodne to nejsou lide touzici po moci, to snad neni mozne. Jak nekdo muze tak zakrnet a hlasat do sveta poucky z totalitni obcanske nauky, to se snad neda ani pochopit. Autor musi byt hodne zaslepeny clovek, kdyz dokaze na verejnosti pysne prezentovat svoji nedovzdelanost.

17 2
možnosti

Tohoto pomatence Petrika jiz nectu. Vzdy pouze diskuse a jsem potesen, ze jsou negativni. Pochopil jsem ale, ze podobnym slepym zabeednencum, neni mozne oponovat, ci vysvetlovat, ze je mimo. Z bytecne plytvani s casem.

16 2
možnosti
JR

J77a14r44a 70R79a97n65k

31. 3. 2014 5:36

Pan Smejkal R^

1 0
možnosti
DK

Píštete - po úvodní části - že jste odbočil.

Odbočil. Až k branám marxismu - leninismu. Tato filozofie vysvětluje existenci Boha stejným způsobem jako vy (ale spíše je to naopak).

17 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik