Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R31a36d67e77k 84J96a10r43o81š

26. 9. 2013 22:14

Jaromíre, s Vaším názorem na Zemanovce v podstatě souhlasím a předpokládám, že jejich chování se jim v konečném volebním součtu vymstí a "utřou hubu" se ziskem pod 5%.

Ovšem, z Jany Nagyové bych všemocnou dominu ála "Madame Pompadour" nedělal. Já jí učil (na VŠ) a jednou i "vyrazil" se seminární prací. Nic se mi nestalo a paní Nagyová jí poctivě předělala...;-) Myslím, že se trochu uměle mediálně démonizuje. Na mě jako "dračice" nikdy nepůsobila...

0 0
možnosti
Foto

Já samozřejmě osobně paní Nagyovou neznám.

Jen jsem mluvil s jedním známým, který má zase známého na úřadu vlády z okruhu Jany Nagyové a ten mi říkal, že hlavně tam byl pro legraci Petr Nečas, jak tam rozhodovala paní Nagyová. A též si myslím, že Karolína Pík byla odvolaná z funkce ministryně obrany z důvodu, že odvoláním generála Picka hrozilo provalení ostudy se sledováním ženy Petra Nečase již tehdy.

Co se týká Zemanovců, tak způsob jakým vyšoupli M. Šloufa si myslím, že se jim vrátí, protože M.Šlouf určitě rád poskytne rozhovory médiím, která to Zemanovcům "osladí." Netroufám si moc spekulovat o volebním výsledku, myslím si, že bude někde u těch 5%. Moc ještě bude záležet, jestli M. Zeman těsně před volbami oficiálně podpoří ČSSD, jak veřejně sliboval.

0 0
možnosti
VR

Původně jsem si myslel, že Vám dám karmu, ale nakonec mne odradil Váš názor na církevní restituce!

Církevními restitucemi tady mávají převážně levicově zaměření blogeři. Většinou řičí, jaký to je tunel do rozpočtu. Ale nikdo z nich si ani na chvíli nepřipustí to, že o povinnosti státu provést restituci církevního majetku rozhodl Ústavní soud už před téměř dvaceti roky! Všechny vlády kolem toho chodily jako kočka kolem horké kaše a až teprve Nečasova vláda se to konečně rozhodla řešit. O vrácení budov a pozemků by nemělo být pochyb! Nakonec podle zákona vždy o právoplatnosti nároku církve na konkrétní pozemky a objekty rozhodne soud!

Těm, kteří tady po bolševicku řičí o církví nakradeném majetku, bych doporučil studium historie!!! Ani po třicetileté válce nenabývala církev konfiskované majetky. Ty nabývala šlechta, která stála na té správné vítězné straně.

Jediné, co je poněkud problematické je finanční odškodnění církví! Kdo z nás ale má dostatečné informace na to, aby mohl posoudit, zda je ta částka příliš velká? Doporučuji jen pozornosti to, že stejnou čásku, jakou dostane církev za 15 let, dostanou solární baroni od státu za pouhé dva roky!!! A pro to hlasovali všichni levicoví poslanci!!!

Úplně největší chucpe je poukazování na to, že odškodnění dostanou i církve, které v té době neexistovaly! To není benevolence státu, ale katolické církve, která se rozhodla, že se o tu částku, kterou by měla dostat sama, podělí i s ostatními! 

A už vůbec tihle křiklouni nemyslí na to, že poté přestane mít stát povinnost financovat provoz církví!  Vědí vůbec o tom, že pokud by nedošlo k církevním restitucím, byl by náš stát povinen za pár let financovat i islámské duchovní???

1 1
možnosti
PU

P75e27t29r 80U91h26e79r

26. 9. 2013 16:57

Proc porad komolite jmeno pani Peake? To take pisete napr. Sejkspir?

2 1
možnosti
TH

Ne to melo byt plus...sorry..

0 0
možnosti
ZB

Nesdílím Váš optimismus o stádu hloupých ovčanů, podobná vylhaná stupidní hesla nakonec Zemanovce do parlamentu dostanou, v prezidenské volbě něco podobného slavilo velký úspěch...

2 2
možnosti
Foto

Do parlamentu se zřejmě dostanou, ale vzhledem k tomu, že se dostali do konfliktu s M. Šloufem, na čemž si pěkně smlsnou média je velmi poškodí.

Myslím si, že jejich volební výsledky nebudou o mnoho lepší než jejich volební preference.

2 0
možnosti
LZ

No jedině snad to, že to neměla dělat. Ale jinak, kdyby se nedostal na hrad Zeman, tak by to pokračovalo. Nikomu z koalice to nevadilo. O tom mluví pan Frolík takže mu dávám R^

1 1
možnosti
Foto

Nečasova vláda by zřejmě padla, i kdyby byl prezidentem Karel Schwarzenberg. Ono už toho bylo příliš a církevní restituce byly v kapse.

Jen je velmi pravděpodobné, že by Kalousek vládl dál, protože by z rukou Karla Schwarzenberga dostal pověření k sestavení nové vlády, která by možná důvěru v Parlamentu získala.

Za situace, kdy byl prezidentem Miloš Zeman "zastavila" Miroslava Kalouska skutečně Jana Nagyová, protože se nedalo předpokládat, že Miloš Zeman dá sestavení nové vlády do rukou Miroslava Kalouska (Miroslavy Němcové).

0 0
možnosti
JF

J71a82n 85F65r17o31l51í14k

26. 9. 2013 12:43

No autore a kdo si myslíte, že si najal sledovačku a odposlechy té Nagyové? Zastavíme Kalouska. Ještě chybí všemi prostředky. To Šloufovcům evidentně vyšlo. Je to pořád podle stejného scénáře vyučených estébáků. Jen si vzpomeňte na fotky nahého Topolánka v Itálii. Tímto se nezastávám dotčených osob a politiků. Jen bych rád uvedl věci do reálné podoby.

3 0
možnosti
Foto

No, určitě zásluhu mají.

Ale tu hlavní zásluhu Janě Nagyové nikdo upřít nemůže...

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik