Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Na zaklade tohoto http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-sestrelene-drony-obse-d3c-/zahranicni.aspx?c=A160603_191735_zahranicni_mlb , by mohl s. Petrik napsat blog o tom jak separatiste masove vrazdi ukrajinskojazycne obyvatele ...

0 0
možnosti
SS

Nezmizel nahodou ten blog do soukromych?

1 0
možnosti
JZ

Pane Petříku, vy jste mnoho násobně usvědčený lhář. Dokažte své tvrzení zprávou expertů OSN, jinak lžete.

3 1
možnosti
Foto

Tvrzení pana Petříka se v podstatě opírá o otázku, proč by jinak ukrajinská vláda se bála vpustit experty OSN na své území, znáte jiný možný důvod, než ten, který si vydedukoval pan Petřík?

0 4
možnosti
KZ

Investigativní film o masakru v Oděse od německého novináře Ulricha Heydena: http://lauffeuer-film.de

0 0
možnosti
RM

uz jsem se obaval, ze by clanek byl bez odkazu na novou republiku a sputnik.... ufff... nastesti tam jsou... clanek je tak perfektni a kvalitnimi zdroji podporeny ;-D

5 0
možnosti
Foto

Kdo může rozhodnout, zda ten či onen zdroj je kvalitní a perfektní?

0 3
možnosti
VK

Diskuse se tedy dá shrnout asi takto:

Diskutéři: ve zprávě OSN se nic, co tvrdí Petřík, nepíše.

Petřík: Dokažte, že lžu.

Aby toho nebylo málo, tak akademik Řezník: Sice lže, ale pohnutky jsou bohulibé.

Tolik asi k tomuto blogu, který jen opisuje ruskou propagandu za tichého souhlasu redakce.:-P:-P:-P

8 0
možnosti
Foto

Obecné upozornění: pokud někdo říká vědomě nepravdu z bohulibých pohnutek, tak se nejedná o lež. A nebo říká nepravdu nevážně proto, aby si udělal legraci z těch, kdož mu sedli na lep. Jednoduše kanadský žertík.

0 4
možnosti

Co také čekat v zemi, kde policie nezasáhla, když nacionalisté pochodovali a provolávali hesla k likvidaci lidí ruské národnosti? Díky bohu aspoň za ten Krym, lidé tam byli nevýslovně šťastní, a stále jsou, že se dostali pod Rusko. Ale jinde na Ukrajině, nechci vůbec myslet na to, co bolesti a utrpení museli někteří zkusit, kolik jich přišlo o svoje nejbližší nebo o domovy; myslím že zpravodajství o těchto věcech je u nás téměř na nule, a nějaký dokument v ČT namísto věčně omílané druhé světové, to nehrozí vůbec. Panu Petříkovi dávám karmu, podle výše je vidět, že s ním souhlasí mnoho čtenářů...

3 8
možnosti
Foto

Máte pravdu.

Jen zírám na ty agresivní jedince v diskusi, kteří naprosto ignorují fakta a jen nadávají a napadají všechny, kteří s nimi nesouhlasí.

O jedince podobného smýšlení se opírá Porošenkův režim, od kterého už i experti OSN dávají ruce pryč.

A západní média včetně naší ČT totalitní Porošenkův režim podporují.

Když si vzpomenu na Husákův režim před rokem 1989, tak mi v porovnání s Porošenkovým režimem připadne oázou klidu a míru.

2 8
možnosti
PD

No tak nějaká facka možná padla - toho by se Rusové nikdy nedopustili.

1 0
možnosti
Foto

Podle jedovatých kritiků blogu pana Petříka experti OSN odmítli navštívit Ukrajinu, protože jim už připadalo zcela zbytečné nějaké to mučení vyšetřovat.

1 3
možnosti
VK

Kritici odhalili Petříkovu lež, kterou tady redakce z nepochopitelných důvodů toleruje. Poslouchejte Řezník, nevadí vám, že už vás nikdo nebere vážně?

8 1
možnosti