Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také jsem si pane Petříku všimla toho chladu, který nastal na ČT. Zřejmě si moc dobře uvědomují, že to, co se stalo, není voda na jejich mlýn, ale že to je velká voda do rukou paní Le Pen a nejen jí. Toho se oni bojí, hlavně se právem bojí ti, co postupně ztrácejí svou moc, tj. politici hájící pouze svůj prospěch, nehledíce na prospěch celé evropské společnosti. Zde Vám posílám odkaz, kde je zřejmé, jak paní Le Pen pomalu a jistě bude mít možnost tuto společnost opět postavit na vlastní nohy, za pomoci stejně smýšlejících lidí. A že tito lidé tvoří již probuzené národy napříč Evropou, to je už hodně patrné. Za mě karma a dík za to, že umíte věci pojmenovat tak, jaké skutečně jsou a to nejen v článcích, ale i v diskuzích.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zavrit-hranice-vyzbrojit-Francii-zavirat-mesity-Vystoupila-Marine-Le-Penova-Mame-to-cele-cesky-408251

1 0
možnosti
Foto

Ano, tento projev Marine Le Pen jsem včera četl a dával na něj odkazy do diskusí.

Uvidíme, zda se Francouzi a nejen oni proberou.

Politikové jako Hollande či Merkelová musí odejít, jinak Evropa bude muslimy zničena.

Někde jsem četl, že nikdo neví, kolik muslimských uprchlíků se již za tento rok dostalo do Evropy, ale údajně jich je téměř 1,5 milionu. A stačí jen, když si do Evropy přivedou svoje rodiny a je to hned nějakých 10 milionů dalších muslimů.

K odpovědnosti za atentáty by v první řadě měli být voláni právě politikové jako Hollande a Merkelová.

2 0
možnosti
PU

P95e64t96r 43U55h69e13r

14. 11. 2015 22:52

Francouzský prezident se jmenuje Hollande (dvě L), když už o někom píšeš, piš to správně.

1 0
možnosti
Foto

Pokud vám toto připadá pane Uher jako důležité v této situaci, kdy jsou zde skutečně důležité události, jak je zde pan Petřík popisuje, tak pojďte ke mně na můj blog, tam se opravdu vyřádíte v mých textech s opravami. Dost totiž plavu v čárkách, které mají rozdělovat věty ;-) Pro mě, je důležitá myšlenka a hodnota psaného textu, nad drobnými chybami prostě přimhouřím obě oči a nekomentuji je. Je to hloupé, nejsme ve škole a nepíšeme zde diktát, který nám má být oznámkován. Když už chcete známkovat, tak mě osobně záleží na vašem názoru k věci, k tématu napsaného.

Panu Petříkovi se omlouvám, že jsem odpověděla za něj, zkrátka mi to nedalo ;-)

2 0
možnosti
PU

P40e93t17r 15U71h15e46r

14. 11. 2015 22:45

Jenže oni útočí i muslimové, kteří v Evropě žijí delší dobu, vystudovali zde, mají dobré pracovní pozice. Co s těmi, petříku? Jak je chceš rozeznat od těch "hodných"?

1 0
možnosti
PU

P36e62t31r 64U33h23e93r

15. 11. 2015 9:43

Tak tímto argumentem jsem mistra petříka tak překvapil, že ani není schopen odpovědi. No, škoda, mohli jsme si tentokrát opravdu regulérně podiskutovat nad problémem.

0 0
možnosti
PK

P66e89t77r 92K78o13l87á65ř

14. 11. 2015 16:50

Upřímně řečeno, nedokážu si tu deportaci představit i když by to bylo velmi potřebné. V Paříži jsem tak 2-3 x do roka a jen souhrou okolností tam nejsem právě teď. A jelikož jsem párkrát projížděl přes ty muslimácké čtvrti, zdá se mi ten nápad velmi nereálný. Věřte tomu že by muslimáci dříve celou Paříž zapálil a i Eifelka vy lehla popelem.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě nemyslím všechny francouzské muslimy.

To je skutečně nereálné a nevhodné, protože je ve Francii určitě většina muslimů, kteří ctí francouzské zákony.

Ale při jakémkoliv nerespektování francouzských zákonů jako trest - deportace. To znamená např. i výtržnictví, neuposlechnutí výzev policie atd.

Když před několika lety hořela Francie, tak muslimští výtržníci nijak potrestaní nebyli. Pokud by byli deportováni s celými rodinami, tak by to pro ně byla skutečná výstraha.

2 0
možnosti

Místo naší deformované demokracie jsme přinesli do Afriky a na Střední východ, destrukci, teror, zabíjení a války.

Místo květin a vítání osvoboditelů jsme získali odpor a nenávist. Rozpoutaný teror se vrací do Evropy spolu s uprchlíky. Místo nadutých a hloupých politiků to dnes odnáší slušní lidé. Slzy bolí a tou bolestí to zlo nekončí! 

Karma!

6 1
možnosti
Foto

Tak mainstream už začal.

Luboš Palata zde tvrdí, že islámští běženci jsou na naší straně proti muslimům: http://zpravy.idnes.cz/komentar-lubose-palaty-k-utokum-v-parizi-fpg-/zahranicni.aspx?c=A151114_095028_zahranicni_neh

A zřejmě mainstream přitvrdí, protože pro USA je výhodnější naprosto rozvrácená Evropa než spolupráce s Ruskem v boji proti terorismu.

A Luboš Palata byl ocenění Američany.

Správně jej měli vyhodit ze zaměstnání pro šíření lží.

5 1
možnosti
BT

no a vás deportujeme do Ruska

4 4
možnosti
Foto

Nevím proč, to si chcete vzít radikální muslimy k sobě domů?

4 0
možnosti
MS

A jakpak se ten váš milovaný Puťka vypořádal s teroristy, kteří vraždí nevinné civilisty na moskevských letištích, v divadlech a já nevím kde ještě ? A co udělal proti nedávnému bombovému útoku na ruské civilní letadlo ? Prd. :-/

4 4
možnosti
Foto

Jan Ziegler napsal, že letadlo spadlo kvůli špatnému technickému stavu, protože Putin s Medveděvem nedbali na dobrý technický stav ruských letadel http://ziegler.blog.idnes.cz/c/482288/pad-ruskeho-letadla-je-tragedii-ale-nikoliv-nahodnou.html

A Jan Ziegler je přece pro lidi Vašeho smýšlení zárukou pravdivosti.

3 2
možnosti

P29a66v36e11l 26Č98e63r53n92ý

14. 11. 2015 12:21

Ještě bych k těm dvěma přidal nějakého jiného Hitlera, aby byli tři...:-)

9 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik