EU dá Turkům miliardy na podporu islámského terorismu

Premiér Bohuslav Sobotka na summitu EU a Turecka v Bruselu prohlásil, že ČR v příštím roce vyplatí 300 až 400 milionů Kč na podporu Turecka, které je jak známo spojencem Islámského státu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/summit-eu-sobotka-uprchlici-d1n-/zahranicni.aspx?c=A151129_155012_zahranicni_aba .

Evropská unie hodlá Turecku poskytnout tři miliardy eur (asi 81 miliard korun). Z unijního rozpočtu má jít 500 milionů eur, na zbytek se mají složit členské země EU. Na Česko by tak ze 2,5 miliardy eur za dva roky připadalo přibližně 25 miliony eur (tedy asi 675 milionů Kč). Kromě toho rozhodli, že si muslimské uprchlíky evropské země postupně u Turecka přepraví do jednotlivých států EU.

Jak všichni víme, z aféry se sestřelením ruského bombardéru tureckým letectvem nad územím Sýrie, kdy se provalilo, že Turecko místo boje s Islámským státem a ostatními islámskými teroristy v Sýrii, od nich ve skutečnosti nakupuje ropu a zásobuje je zbraněmi: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Turecko-a-Islamsky-stat-jsou-opravdu-dobri-pratele-Analyza-odhaluje-v-cem-vsem-si-pomahaji-410128

Turecko ÚMYSLNĚ sestřelilo ruský bombardér, aby dalo najevo, že jejich spojenci jsou islámští teroristé a ne opravdoví bojovníci proti IS, tedy ruští vojenští letci.

Evropská Unie, místo, aby si Turecké představitele pozvala na kobereček, obvinila je ze spáchání válečného zločinu a soudila pro podporu terorismu, tak jim nabízí miliardy na další financování islámského terorismu z peněz evropských daňových poplatníků.

Tímto se tedy nejen Turecko, ale celá EU včetně ČR stali koaličními partnery Islámského státu.

Turecko bude mít dostatek prostředků nejen na financování Islámského státu, ale též na financování převaděčů dalších milionů muslimských uprchlíků do Evropy. A též bude mít náhradu za vybombardovanou zásilku cisteren s ropou, kterou odebírá od IS.

Na Angelu Merkelovou stovky Německých občanů podaly žalobu pro vlastizradu za její podporu islamizace Evropy a Islámského terorismu.

Bohužel se k této nestydatosti přihlásil i náš premiér Bohuslav Sobotka.  

Z diskuse: František Pavelka: „A ČT z velkou slávou oznamuje, že konto paraple (nebo bariéra) včera vybralo na postižené asi 11 milionů... Ale tady 600 milionů do Turecka, které podporuje islamisty....Ale hlavně, že budeme stíhat a zavírat až na 3 roky za kritiku islámu. Je to hnus“

EU zřejmě dospěla k názoru, že je lepší podpora islámských teroristů a další imigrace muslimů do Evropy, než se postavit v boji proti terorismu na stranu Ruska.

Autor: Jaromír Petřík | pondělí 30.11.2015 12:10 | karma článku: 36,93 | přečteno: 1155x