Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když k tomu přičteme zhroucení vzdělanosti a přechod společnosti na množinu konzumujících jednotek, ocitáme se v králikárně typu obrovského paneláku, což se Václavu Havlovi jevilo tak absurdním.

0 0
možnosti
JV

Výborně pochopeno a dobře napsáno. Karma udělena.

5 0
možnosti
PV

Jo jo, pěkný článek, velmi pravdivý. Dík.R^ My, co něco pamatujeme, víme, o čem píšete. A je to opravdu šílené, že i v tomhle měli komanči pravdu. Před pár léty by to člověka nenapadlo... Pěkný den.

5 6
možnosti
PU

P88e52t28r 65U88h98e38r

17. 3. 2014 23:36

koukám, že podle vás měli komunisti pravdu ve všem...tak si v tom omylu žijte dál...

3 1
možnosti
PU

P40e57t13r 92U66h62e92r

17. 3. 2014 15:25

Tak dekuji petrikovi za reakci, je videt, jak je na tom s argumenty.

5 0
možnosti
Foto

Jako potvrzení pravdivosti mého článku již vychází štvavé články: http://zpravy.idnes.cz/komentar-teodora-marjanovice-ke-krymu-rusku-a-ukrajine-pig-/zahranicni.aspx?c=A140317_2045843_domaci_jw

Jsem zvědavý, kam až novináři ve svojí pokleslosti zajdou

5 6
možnosti
PU

P93e46t32r 86U12h43e75r

17. 3. 2014 13:35

Stvave clanky, petriku? Kde?

4 1
možnosti
PU

P21e92t64r 40U44h18e41r

17. 3. 2014 12:46

Ta tvoje adorace komunistu v kazdem prispevku je fakt dobra, petriku...:-P

11 2
možnosti
MK

Však´má za souseda dobrého katolíka, co je i dobrý komunista;-D

5 4
možnosti
JF

Nejhorší na tom je, že to lidi jak Petřík myslí vážně. Ďábel je krystalicky jasný, váleční štváči z Wall Streetu a tečka, bez diskuzí. Demokracii si strčte za klobouk! Určitě to byli tyhle krvežíznivé bestie, kdo nahnal rusáka do krvavé desetileté války v Afghánistánu. A jejich kostatné, bezmasé  pařáty čouhají i za vyhlazovací válkou v Čečně, kde se dodnes neví kolik tam vlastně rusák povraždil lidí - odhad je až 200000, zátěž v podobě teroristů si ponesou už navždy. A o takových drobnostech jako Gruzie, Jižní Osetie a Abcházie  a nejnovější přírustek Krym, ani není třeba hovořit....

10 3
možnosti
PU

P75e28t67r 41U45h74e97r

17. 3. 2014 12:53

To se ale preci vubec nestalo, proti Afghanistanu, Cecne atd. se chudaci Rusove jen branili a zapadni imperialiste jim hazeli klacky pod nohy ;-)

5 0
možnosti
MK

„Situace je tragická. Krym byl různorodý, všichni žili spokojeně, nikdo nikoho nepronásledoval. Dnes přijíždějí lidé ze zahraničí, našeptávají a provokují obyvatele Krymu. Na ulicích je strach. Jsou vidět ruská vojska. Stále více lidí utíká. Odjely už sestry františkánky, polský konzulát byl uzavřen. Utíkají dokonce i Tataři. Naděje už nikdo nemá, protože 16. března bude referendum. Víme, jak dopadne. Co Rusko vzalo, to už nevrátí. Nikdo se nebude zabývat hlasy lidí. Výsledky budou takové, jaké mají být. Lidé jsou zastrašeni. Berou jim ukrajinské pasy, pálí je a trhají. Všechno má být ruské. Dostat se do sporu je snadné, ale co potom? A nejde jen o Krym. totéž se děje v Oděse, Doněcku, Lugaňsku, v těchto východních oblastech. Proto prosím o modlitbu. Po lidské stránce těžko najít řešení, ale po Boží... nevíme, jak nás Pán Bůh povede.“

7 4
možnosti
MK

Po lidské stránce Krym už nemá šanci. Proto prosím věřící po celém světě o modlitbu,“ řekl Vatikánskému rozhlasu biskup Bronislaw Bernacki. Ordinář odesko-symferopolské diecéze zahrnující Krym vydal před několika dny dramatický apel, v němž vybízí k zastavení agresivních plánů ruské federace. „Jako biskup a občan Ukrajiny nemohu zůstat lhostejný k ruské invazi do naší země,“ napsal biskup Bernacki. V rozhovoru pro náš rozhlas popisuje, co se děje v posledních hodinách:

O zachování teritoriální integrity Ukrajiny usilují také pravoslavné církve. Simferopolský metropolita kyjevského patriarchátu Klemens varuje před důsledky odtržení Krymu od Ukrajiny. Obviňuje Západ z lhostejnosti, podobné té, s níž se Ukrajina setkala už v době Velkého hladomoru a vyhlazování židů.

http://radiovaticana.cz/clanek.php4?id=19785

6 4
možnosti
Foto

Jj, chtělo by to aby Ukrajina zatočila s Krymem jako Rusko s Čečnou.:-/

9 7
možnosti
VN

Goebels hadr. ;-D Nevite kdo zakazal v Kyjeve demonstrovat?

6 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik