Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

ErikS78

11. 8. 2010 23:55
souhlasím s autorem

Vražda není obhajitelná v žádném režimu a že šlo o chladnokrené vraždy o tom není pochyb ani dnes po více jak půl století, nicméně uznávám že pro mnoho lidí jsou Mašínové a jeich čin proti tehdejšímu totalitnímu režimu hrdinský, názor nikomu neberu, ale učast na pohřbu zločince a extremisty ať už levicevého či pravicového je pro demokraticky zvolenou vládní garnituru v demokratické společnosti minimálně známkou rozporuplnosti. Že se postavil proti tomutu záměru jeden člen VV je jeho věcí a jsem rád že to udělal myslím si že je právě dnes ta svoboda a lze zastávat rozílné názory, jen to musí byt ty "správné názory" jinak je člověk hned nazýván komunistou a "estébákem". Tak nějak mi to něčím zavání.

0 0
možnosti
H

hele77

11. 8. 2010 19:06
Jinak bych soudruhovi blogerovi řekl jedno

společnost je  rozdělena ale nikoliv jak se nám to snaží namluvit nějaká hrstka fanatiků, že na dva fanatické fankluby,  to rozdělení je dost nerovnoměrné, jednak je  tady velmi hlučná, naprosto iracionální,  celá žlučí zahlcená bolševicko - pahumanistická klaka ječící vraždááá, k těmhle evidentně patří autor i se soudruhem esenbé Humlem, tihle lidé jsou evidentně zralí pro Chocholouška, takto se iritovat 60 let starou záležitostí, z hlediskla historie zcela bezvýznamnou, tohle zdravý člověk dělat nemůže, potom je tady nějaká část těch kteří Mašíny odsuzují ale nedusí se přitom tou žlučí, ti Chocholouška nepotřebují, prostě mají takový názor a potom je tady ten zbytek který ty Mašíny a Paumera a tu dobu se snaží trochu pochopit a uvědomuje si kdo to zlo tehdá rozpoutal, kdo vraždil, loupil a  ničil lidské životy ve velkém.

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 8. 2010 22:02
Re: Jinak bych soudruhovi blogerovi řekl jedno

Tak se snažte pochopit, že dávno před 50. lety tady bylo třeba střílení do demonstrantů za první republiky. Kdo to zlo rozpoutal je tedy jasné.

0 0
možnosti
H

hele77

11. 8. 2010 18:54
No to je kabaret

......a jeho schvalování je též trestným činem. ;-DTak tady nám zřejmě vstal z hrobu nějaký bolševický dinosaurus z 50 tých let  a chtěl by nechat zavřít všechny co mají na Paumera a Mašíny jiný názor než soudruh Huml příslušník esenbé od normalizace a bývalý  komunista.

A tož ty rudé hochy co dodnes sedí v parlamentu pod ochrannou známkou  těch skutečných zločinců z 50 tých let co takových vražd spáchali stovky a loupeží tisíce tyhle by neměli zavřít za schvalování trestných činů když jim ta značka té tehdejší vraždící mašinérie vůbec nevadí. 8-o?

0 0
možnosti
DM

Aretta

11. 8. 2010 18:41
V téhle kauze

nemám jasno. V bláhové naději si čtu články a "diskuse" (tohle fakt tedy diskuse nejsou), že mi pomohou.... a musím přiznat, že mě překvapuje, kolik zloby a ironie ty některé výkřiky pode mnou obsahují...

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

11. 8. 2010 17:06
u orgána SNB

a člena KSČ, "experta" Humla, toto nepřekvapuje

0 0
možnosti
C

chodovar

11. 8. 2010 14:33
!!

Zajímavé je, že nikdo se nezmiňuje o pravé a původní příčině útěku Mašínů a z toho plynoucí (nezbytné) násilnosti.

Původní příčina je přece v tom, že komunisté nenechali Mašíny (a další občany) svobodně a po dobrém odejít ze státu, kde se jim nelíbilo.

Kolik nevinných lidí na hranicích zavraždili komunisté?

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 8. 2010 22:00
Re: !!

Samozřejmě že komunisté nemohli zločince nechat utéct před spravedlností.

0 0
možnosti
JM

jirka3m

11. 8. 2010 11:33
soudruhu Humle

neděkuji Vám , pane Petříku, pokud Vás téměř šedesátileté činy bří Mašínů natolik prudí, že musíte vyplodit několik článků za den, tak zkuste nějaký bližší ústav - oni Vám již s tou idée fixe pomůžou. Je vidět, jak té komunistické lži všichni stále věříte

0 0
možnosti
M

Mába

11. 8. 2010 10:47
Můj názor

S celým článkem na sto procent souhlasím. Pan premiér se svou účastí a projevem na pohřbu bohužel zařadil do zástupu pochybných politiků typu pana Topolánka. Škoda ...

0 0
možnosti
BR

Stobka

11. 8. 2010 10:35
Jak mohl podepsat

tak vyděračskou smlouvu? Nejspíš věděl, že vydělá tím korytem mnohem víc než 7 melounů

0 0
možnosti
VJ

baribal

11. 8. 2010 10:46
Re: Jak mohl podepsat

A jak to souvisí s článkem o Mašínech, soudruhu? Nijak, že. Ale hlavně, že si plivnete, že?

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

11. 8. 2010 10:27
Víte

naše "demokratická" společnost dospěla do stavu, kdy se lidé bojí projevit svůj levicový názor nebo nazvat vraždu vraždou.

0 0
možnosti
LP

Levicový populista

11. 8. 2010 10:42
Re: Víte

a ceho se bojis, posero? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik