Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vidím, že Petřík pořád nechápe, že stížnost , byť neoprávněná, neznamená automaticky obvinění z křivého obvinění. 

Každá stížnost je prošetřována a může být shledána oprávněnou, přestože nadřízený úřad dojde k tomu, že policie, nemocnice apod. nepochybily Což se stává nejčastěji, kdy podavatel vychází se svého subjektivního dojmu. Což se myslím stalo nedávno ohledně stížnosti rodičů na jednu nemocnici. Může se stát, že si někdo stěžuje na postup dopravní policie, jeho stížnost je uznána a přesto je řečeno, že dopravní policie postupovala v rámci legislativy. V tomto případě platí, že neznalost zákona sice neomlouvá, neznalost také neznamená neoprávněnost stížnosti z hlediska stěžovatele. 

Pak je zde stížnost, kdy se v procesním řízení zjistí, že stěžovatel uvádí jiné skutečnosti než byly řízením zjištěni a začnou se vyšetřovat rozpory. 

Navíc a to ještě nikdo v diskusi nezmínil. Existují Hassanem podepsané protokoly na policii, existují záznamy o výjezdu lékařské služby zavolané policii, existují protokoly od revizorů, existují protokoly o výslechu dotyčných během procesního řízení, protokoly o výslechu svědků a Hassana u soudu, protokoly od odvolacího soudu a všechny tyto protokoly mají svoje jednací čísla. Příliš mnoho lidí a papírů, aby se to dalo zmanipulovat v neprospěch Hassana. 

A když vezmu, kolik policistů bylo vyhozeno ze služby díky stížnostem, které byly uznány jako oprávněné a bylo zjištěno, že policisté porušovali svoje povinnosti, tak prostě musím říci, že Petřík a Hassan lžou.

4 0
možnosti
Foto

Pane Kavko šiřitelem lží jste tady jedině Vy.

Znovu Vás žádám abyste doložil, že Vít Hassan kohokoliv pobodal.

Naopak, pobodán byl on sám a Vy lžete stejně jako jste lhal o mně, že na mne byla vydáná exekuce a neplatím zdravotní a sociální pojištění za zaměstnance.

Toto všechno jsou křivá obvinění z Vaší strany a dají se velmi snadno doložit!

1 4
možnosti
Foto

Podívejme se na to ještě trošku jinak ..... za komunistů by autor podobného elaborátu šel sedět (nejspíše by dostal podvracení republiky, to byl v těchto případech "oblíbený" paragraf). Dnes nikoli. A je to tak dobře, že se dnes za projevení vlastního, třebaže směšného a zcestného, názoru nejde sedět ....

5 0
možnosti
MK

Ono je směšné jak Petřík uvádí že je jedno jestli Hassan lhal. Zapomíná, že jestliže si na někoho budu stěžovat a ukáže se, že jsem si tu stížnost vymyslel, tak ten dotyčný na mě může podat žalobu pro křivé obvinění. A nemusí se jednat pouze o policii. Toto se může stát v jakémkoliv sektoru.

2 0
možnosti
MK

Petříku, pořád meleš, že Hassan jde sedět, že si stěžoval na jednání policie. Jenže je tady jedna věc. Když Hassan požádal policisty, aby zavolali doktora, tak ti to učinili. Již toto tak nějak vyvrací tvůj pohled zlí policisté - hodný Hassan

4 0
možnosti
JG

Pane Petříku, komunisté by mu dali před rokem 89 (zvláště v letech padesátých) jako nepohodlné osobě klidně provaz, takže tady to Vaše zvolání vážně hodně nechápu. Co se týká pana Hassana, musím přiznat, že jsem se dosud snad nesetkala(naštěstí pouze virtuálně) s více arogantním prolhaným, neférovým, zákeřným a útočným člověkem. Šíření lží, pomluv a provokací je u něj na denním pořádku, takže je potom přirozeně velmi ošemetné člověku s tak otřesným morálním kreditem cokoli uvěřit. Ne nadarmo se říká, že je každý svého štěstí strůjcem. Nicméně i přesto mu přeji spravedlivý soudní proces.

11 0
možnosti
JG

A nedá mi to si nerýpnout - ačkoli jsem ještě nenapsala žádnou pohádku (natož legendární, jak ve svém nechutném článku http://www.hrebenar.eu/2014/05/vaclav-kral-multifuncni-nula-na-mnoho-pouziti/ pan Hassan uvádí), ráda speciáně pro pana Hassana nějakou pohádku napíšu pro případ, že by měl potřebu zase nad nějakými kvalitními texty ......(rozjímat):-/

4 0
možnosti
JR

J23a18r67a 28R96a22n14k

4. 8. 2015 22:57

Treba by ho poslali i na uran, dost nesmyslne dohadovani, ruce meli zakrvacene a minulost posramocenou, myslim, ze ty dohady jsou dost vedle, vetsina z nas  s nimi nemela dobre zkusenosti....vsude!!

4 0
možnosti
SS

Petrik se za nich mel vyborne a styska se mu

3 0
možnosti
JV

Pane Petříku, odsouzený Hassan NEDOSTAL 2 roky vězení za stížnost na policisty.

Je to vcelku prosté, on učinil podání na GIBS ve kterém obvinil policisty ze spáchání trestného činu. Budiž. K tomu musel být vyslechnut v procesním postavení svědka. Jako svědek je každý povinnen (krom jiného) vypovídat pravdu a nic nezamlčet, zejména nikoho nesmí křivě obvinit. V rámci vyšetřování ale vyšlo najevo, že pan Hassan lhal jako když tiskne a z toho důvodu byl zcela logicky za křivé obvinění (nikoliv za stížnost, jak zde vytrvale tvrdíte), i odsouzen. S přihlédnutím k jeho pestré trestní minulosti se nepodmíněný trest odnětí svobody jeví jako naprosto přiměřený.

Závěrem bych si dovolil poznamenat, že samozřejmě můžete kdykoliv podat stížnost na policisty a neriskovat přitom vězení. Chce to jenom maličkost - nesmíte lhát.

10 0
možnosti
SS

To je marny- to rudy Petrik nepobere

6 0
možnosti
FA

Pane Petříku, mohu-li se zeptat: Vy trpíte nějakým zvláštním druhem masochismu? Nehněvejte se, ale po přečtení článku i diskuse mám pocit, že ze sebe záměrně děláte mentálně nedostatečného. Nebo je to myšleno doopravdy? 8-o

10 0
možnosti
JR

J67a25r58a 94R27a61n95k

4. 8. 2015 22:58

Mily Frantisku Andeli, pan Petrik musi mit posledni slovo, naskakuje tim cteni:-)

2 0
možnosti
JO

Jestli by dostal dva roky nevím, ale nejspíš by dostal nářez vumlem, že by měl fialový záda.

4 0
možnosti
Foto

obávám se, že by dostal ještě víc

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, v tomto státě se rozmohly různé mafie !

1 7
možnosti
VV

A vite, ze jo. V posledni dobe nejvic ta bukvovska.

5 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik