Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R78a94d57e41k 55J81a62r96o66š

31. 5. 2016 16:20

iDnes je soukromé médium a má tedy jednoznačně právo na určitý vlastní redakční styl respektive klidně i politické zaměření. Když vám něco škrtnou, není to cenzorský zásah, ale zásah v duchu vytýčeného redakčního zaměření. Nepleťte si soukromá média s těmi veřejnoprávními. Nejste-li s iDnes spokojen, založte si vlastní médium. Nikdo vám nebude bránit. Mám vlastní zkušenost - vlastnil jsem koncem 90tých let velmi kritický časopis, který tvrdě útočil na tehdejší politické (Miloš Zeman) a mediální špičky (Vladimír Železný), ale nikdo mě za to neomezoval, natož perzekuoval.

Á propos, už mi tady na iDnesu smázli nejeden diskuzní příspěvek, ale ctím jejich právo to v rámci zvoleného redakčního stylu a zaměření udělat. Nikdy by mě nenapadlo tady veřejně škemrat, že mi něco smázli...

1 0
možnosti
VS

To on bude pořád pobrekávat, místo toho, aby se sbalil a odešel hrdě středem.

1 0
možnosti

Nevím, kam to spějeme, když jsem dostala strach něco konkrétního napsat. Asi se v budoucnu budeme muset nechat "dobrovolně" zardousit.

0 0
možnosti
PU

P24e82t47r 16U82h29e75r

30. 5. 2016 10:56

Trošku paranoia, ne?

1 0
možnosti
MV

Redakce idnesu prostě patří do pražské kavárny, proto sluníčkářům zjevně nadržují. Na idnesu je novinařina ve stylu Rudého práva, s objektivní žurnalistikou to nemá nic společného. Je to mix oficiální probruselské propagandy, plus sport a černá kronika.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vystihl naprosto přesně R^

0 0
možnosti
FV

Něco mi říká, Jaromíre, že už tady dlouho nebudete. Škoda, byla s vámi švanda.

4 0
možnosti
Foto

Něco mi říká, že máte pravdu.

0 0
možnosti
PU

P46e72t85r 29U75h82e83r

29. 5. 2016 22:21

Pokud mluvíš o nějaké zprávě OSN, měl bys citovat OSN a ne nějaká pochybná média, petříku. Ale to ty asi nepochopíš...

4 0
možnosti
LN

...chudinko...pošlapali vám bábovičky...???

4 1
možnosti
Foto

Jenze pan Ziegler na rozdil od vas napsal pravdu tak co se rozcilujete?

3 1
možnosti
Foto

Tak sem dejte odkaz, kde se projevuji jako antisemita a hlásám vraždění židů.

1 1
možnosti
Foto

Mně zase admin (řekl bych tedy, že je to asi s největší pravděpodobností cenzor) občas maže diskusní příspěvky kvůli tomu, že nejsou v souladu s kultivovanou diskusí. Podle Slovníku cizích slov z roku 2006 výraz "kultivovanost" znamená - vyšlechtěnost, vytříbenost, uhlazenost či vytříbené způsoby....

1 0
možnosti
Foto

Proto, jsem ten článek napsal, aby admini na všechny blogery a diskutující uplatňovali stejný metr.

Podívejte se na diskusní příspěvek od Jana Zieglera hned nahoře zde: http://wiltsch.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A160520_522195_blogidnes

Takový příspěvek je zřejmě kultivovaný.

1 0
možnosti

Pane kolego blogere Petříku,

berte to vše s nadhledem. Cenzura byla, je a bude, takže na tom nic nezměníme a Admini si musí dělat svoji práci, protože na rozdíl od naší blogerské zábavné vášně, se tím živí a proto se nemá cenu na ně zlobit.

Naopak buďte rád, že se vám věnují více času, což je doklad toho, že si váš váží a pečlivě čtou vaše články, protože vás považují za politického kritika, který se nedá napravit v duchu vládní propagandy.

Víte stejně, jako já a další blogeři, že pan president ČR Miloš Zeman není fašista a že to vědí i admini, a že ten výrok nebyl určitě myšlen vážně.

Co se týka osobních urážek v diskuzi od různých hlupáků, tak je ignorujte, nebo smažte s vědomím, že pitomost není mezi těmi, co neumí na iDnes diskutovat k tématu článku, nic neobvyklého.

Přeji vám mnoho dalších článků a pro dobrou náladu vám dávám karmu!:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za karmu a Váš názor, pane Čumpelíku.

0 0
možnosti
JL

Vzpomněl jsem si na Švandrlíkovy Černé barony, kde jakýsi politruk vysvětloval princip demokracie v ČSR padesátých let: Před válkou nikdo nesměl chválit SSSR, zatímco teď to může dělat každy

Tak vidíte a jsou období, kdy určité země/lidi chválit nesmíte a jindy "můžete". Jde jen o to poznat kdy a co :-)

1 0
možnosti