Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Člověče autore vy jste absolutní demagogický pošuk,  který žije mimo realitu

Cituji z Vašeho elaborátu "skvost"

"Každý trochu soudný člověk ví, že Kyjevský režim, který se pučem dostal na Ukrajině k moci by nerozpoutal občanskou válku proti vlastním občanům bez nátlaku USA"

Autore uvědomte si jedno, to co se dělo na Ukrajině to byla jen a jen ukrajinská vnitřní záležitost, nebyl to žádný vojenský převrat, byla to malá revoluce, kdy uprchnul autoritářský president který mimo jiné nechal pendrekáři zmydlit pokojně demonstrující studenty, čímž ten odpor proti němu začal. A mlátit studenty - děti to se neodpouští ani u nás. Jinak parlament na Ukrajině zůstal, zvolili si nového presidenta budou i nové parlamentní volby, tedy se nestalo nic co by nějak hrubě vybočilo z demokratických pravidel.

Nebýt ovšem nacistického ksindla Putina který si tohle vzal za záminku k loupežné výpravě na Krym a následnému rozpoutání občanské války na východě Ukrajiny. Tam je soudruhu dneska ta nefalšovaná fašistická junta, kde nerozhoduje president a parlament ale nějací polní velitelé. Tam je situace že Ukrajina je de fakto napadená z Ruska ruským šovinistickým ksindle.

Ale fakta podle Putinových pošuků neplatí, válku nerozpoutalo Rusko svým vpádem na Krym, válku nekrmí Rusko vojáky a zbraněmi, prý je to president Obama který tu  válku rozpoutal a podporuje. K tomu opravdu nelze co dodat, snad jen mešuge bzzz, bzzz 8-o ;-D

5 5
možnosti
Foto

Jen jste zapomněl dodat, proč v případě Kosova bylo zasypáno bombami ze strany NATO Srbsko, když se snažilo udržet svoje území pohromadě a proč není zasypán bombami ze strany NATO Kyjev, když o to samé se snaží v případě východní Ukrajiny.

4 3
možnosti
PB

..... přijde zima, přijde mráz, - tak ešivá si zatopí sapíkama nebo transportérama tak proti těm dodávkám vůůůbec nic nemám. Nakonec místo chleba můžou křoupat nábojnice a kevral z neprůstřelnejch vest můžou žvejchat místo masa ...... nóóó, a my evropští unionisti jim pak možeme v rámci humanitarni pomoci poslat pár metráků kremžský, aby jim to v tem volátku pěkně klouzalo ! R^

2 0
možnosti
ZK

Z40d46e48n73a 74K21o89č11í

28. 7. 2014 19:51

Jaceňuk se chystal zavést vojenský rozpočet a strana Svoboda s tím nesouhlasila.

Byly to hlavně finanční záležitosti, protože zavedení tohoto rozpočtu je výdajově náročné. 

Ukrajina v tuto chvíli platí poměrně velké sumy na  vojenské akce a některým stranám se zdálo, že vojenský rozpočet  tak nutný není.  Konec konců řada Ukrajinců dívá jasně najevo, že nesouhlasí s vojenskými akcemi na Východě Ukrajiny. !!!!!! 

Zdroj:http://www.lidovky.cz/jacenukova-rezignace-situace-na-ukrajine-je-tragikomicka-rika-analytik-13e-/zpravy-svet.aspx?c=A140727_170012_ln_zahranici_hm

6 0
možnosti
VH

Nejspíš někdo financuje Kyjevskou vládu a její armádu.

 Jenže i největší blb pochopí, že nejméně ve stejné výši (neb nemá vlastní zdroje) musí financovat východní separatisty.

   Trochu rozumný člověk by napsal: Budou velmoci i nadále financovat bratrovražedný boj na Ukrajině?

2 1
možnosti
LJ

To by, ale člověk musel vědět rozdíl mezi neplacením a krácením daní...

2 0
možnosti
Foto

Budou USA dále financovat občanskou válku na Ukrajině?

No, pokud to zatím stále Rusové financují také, tak asi ano.

4 1
možnosti
ZK

Z15d40e31n37a 59K79o40č35í

28. 7. 2014 19:23

Nastává trochu problém. Ukrajina je už před vyhlášením státního bankrotu. 

Po devalvaci měny už nejsou peníze ani na důchody a platy státních zaměstnanců, natož na válečná dobrodružství.

EU si to už uvědomila, že by měla na krku další balvan. USA si to brzy uvědomí také. ;-)

4 0
možnosti
JK

Minulý týždeň slovenský noviny Sme (prozápadne naladené) napísali, že Ukrajinu stojí občianska vojna 130 miliónov dolárov mesačne. Takže tých pár miliárd, čo sa jej podarilo nedávno požičať, sa o chvíľu minie...

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za doplnění informací.

1 0
možnosti
JH

Duch Vašeho blogu odpovídá Vašemu přiznání, že jste "častým diskutujícím na Novinkách Seznamu". Tím je pro mně řečeno hodně, možná budete mít na Novinkách více sympatií, u mně ale ne.

4 2
možnosti
LV

L15e28o 86V34a39n75ě60k

28. 7. 2014 12:31

"Při svém emotivním projevu před poslanci uvedl, že Ukrajina na srpen nemá již žádné peníze pro vojáky zabíjející svoje spoluobčany na východě Ukrajiny"

Od tohoto propagandistického výmyslu jsem přestal číst.

6 1
možnosti
LJ

Tomu se říká práce se slovy aneb napíšu jen co se mi hodí do krámu

4 0
možnosti
Foto

Ne, děkuji, rád si tento článek přečtu.

1 0
možnosti
LJ

S tím co jste napsal, že řekl Jaceňuk, jste si to hezky udělal k obrazu svému aneb jak se pracuje se slovy.

4 1
možnosti

Otázka. Kdopak asi financuje ty "hrdinné bojovníky za sebeurčení"?? Určitě nejde jen o drobné na jejich žold a živobytí, že?. Tady jde o tuny a tuny vojenského materiálu a výstroje.

6 0
možnosti
Foto

oni tomu říkají humanitární pomoc z Ruska

6 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik