Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P41a70v79e19l 91K12r67á91l

2. 10. 2015 10:43

Bombarduje ty nesprávné teroristy,ten nejhorší se jmenuje Bašár Asad,a tomu pomáhají páchat jeho zvěrstva

http://zpravy.idnes.cz/dukaz-ze-rezim-basara-asada-vezne-muci-d8w-/zahranicni.aspx?c=A140121_115142_zahranicni_ehu

4 2
možnosti
Foto

Zajímavé, proč se tento článek objevil v médiích právě nyní a ne dříve...

4 1
možnosti
Foto

Děkuji čtenářům za rozsáhlou diskusi.

Jen mne mrzí, že žádný příspěvek nenapsal můj snad nejvěrnější čtenář Sidney Siska, jen moje příspěvky označkoval, dokonce dal mínus i na příspěvek, kde jsem napsal pouhé slovo "DÍKY".

0 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, váš blog je vynikající práce. Nemusí vás nic mrzet, čtenář se někdy v euforii i uťukne a ono se to pak nedá opravit.. Mě osobně třeba mrzí, že se alespoň těmi +/- nemohou vyjadřovat neregistrovaní - nechápu (tedy chápu ;) ) - proč.. ono by totiž hned bylo vidět, kde je skutečné mínění veřejnosti...  Takto je to jen o preferencích některých podporovaných nickname bez skutečné identity..

Úžasný blog.. děkuji.

1 4
možnosti
JR

J87a51r43a 23R61a60n51k

2. 10. 2015 6:04

Po 4 letem vetovani veskerych rezoluci v OSN - tam Putin vlitnul....

Veto im Uno-Sicherheitsrat: Russland und China blockieren ...

http://www.spiegel.de › ... › Bürgerkrieg in Syrien

http://www.faz.net/.../un-sic...

UN-Sicherheitsrat: Russland und China blockieren erneut ...

http://www.zeit.de › Start › Politik

1 2
možnosti
PB

..... ááále chuja, žádný správný či nesprávný terorista neexistuje,- Rusko bombarduje teroristy a básta,- jak prosté ! Amíci se svojí "koalicí" na to měli 4 roky aby to dali do richtiku,- výsledek známe,- totální bordel a chaos. Ivani to tam liskají dva dny a naši stratégové a vojevůdci s modrejma knížkama se z teho možou pominout,- .... a proč ?? V jednoduchosti je krása,- strejda Sam si hrál na to, že nemůže, nehce a neumí s tou zběří zatočit, zatímco "hloupej" mužik mu názorně v průběhu 48 hodin předvedl že může, chce a umí !,- čímž ty hvězdy a pruhy na mezinárodní scéně totálně znemožnil ! 

(.... a na veta a jiný bláboly už neskáče ani Dežo s Eržikou na speciálce !)

9 1
možnosti
TN

Celkem chápu, že je dost lidí, kteří upřímně a z hloubi duše nenávidí USA. Ale že je to tak hluboké, že je vůbec nezaráží ten zvrat a rozpor v argumentaci ...

Furt dokola hromady protiamerických blogů a diskuzích příspěvků, ve kterých se pisatelé rozčilují, jak po staletí američani válčí po celém světe. A že Rusové nic takového nedělali, nedělají a dělat nebudou. Doplněno zamlčováním sovětského podílu na tom, co se děje v někdejších rozvojových zemích.

A najednou bum ho, argumentační otočka. Tolik let měli američani na to, aby to tam vystříleli, ale to ti neschopové nedokázali. To ruská armáda, to jsou jiní kabrňáci.

5 2
možnosti
JV

J11i13ř65í 94V43o57l35e17k

1. 10. 2015 23:48

ruský ambasádě došly rubly, či co ? Kde jsou ty desítky bojovníků za jedinou pravdu ? Ti tři poslední zoufalci nejsou zdaleka tak zábavní, jako celé hejno

2 0
možnosti
Foto

Tato dáma, co zde perlí napsala, že Asad je na svém místě, že v Sýrii zavede pořádek.

Ten jeho pořádek podle komise RB OSN stál od března 2011 více než 300 000 nevinných lidí, včetně vícenež 40 000 dětí a žen, 16 000 podmučením, a to kromě 90 000 pohřešovaných, 1 000 000 tělesněpostižených a 260 000 politických vězňů. Raketami Scud ( Ruská výroba)  zničil 2, 5 milionů bytů, vyhnal z domovů 7 milionů lidí v rámci Sýrie a 5 000 000 uprchlíků mimo Sýrii. Představte si dámo, že by v Českérepublice za poslední čtyři roky násilnou smrtí zemřelo tolik lidí, jako mácelá Ostrava a tělesně postižených by bylo tolik, jako má Brno, Ostrava, Ústínad Labem, Liberec a Olomouc dohromady. Každý druhý Čech by byl závislý nahumanitární pomoci a každý třetí obyvatel České republiky by musel opustitdomov a žít ve vlastní zemi v provizorních podmínkách jako uprchlík. V Sýrii jeto realita. Nad tím drží ochrannou ruku Rusko

8 5
možnosti
Foto

Pokud by USA nepodporovaly teroristy, ale Asada, tak již byl v Sýrii klid a ne 300.000 nevinných obětí.

Pokud by byl Asad svržený, tak těch mrtvých by byl možná již milion jako v Iráku, Sýrie zcela rozvrácená jako Irák či Libye a další miliony uprchlíků by se hrnuly do Evropy.

Ale vždyť to máte napsané v mém blogu, tak si jej přečtěte.

8 8
možnosti
ZM

"Americký senátor John McCain řekl, že při prvních náletech Rusové zasáhli brance Syrské svobodné armády (FSA), tedy umírněné opozice, kterou Američané podporují. "Mohu s jistotou potvrdit, že to byly útoky proti brancům FSA vycvičeným Ústřední zpravodajskou službou (CIA). Máme s těmi lidmi spojení," sdělil McCain v rozhovoru s televizí CNN.

Tuto informaci potvrdil agentuře Reuters velitel syrských povstalců. Zasažen byl prý tábor skupiny, kterou cvičila CIA."

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/mccain-rusove-bombardovali-bojovniky-vycvicene-americany_357601.html

A protože z dílen CIA mnoho dobrého nevzešlo, domnívám se, že to ze strany Rusů chyba nebyla.

7 5
možnosti
Foto

Pane Mašku, když jste tuto zprávu napsal, tak by slušelo, kdby jste ji napsal celou a neudělal jenom výcuc, který se vám hodil. Takže Americký senátor John McCain řekl,že výcvik syrských rebelů spustili Američané loni v květnu. Počítali s tím, že každý rok vytrénují 5 400 povstalců, kteří po návratu do Sýrie povedou jednotky Svobodné syrské armády do boje proti teroristům. Útoky proti jednotkám syrského prezidenta Bašára Asada měli zakázané, někteří z vycvičených rekrutů však tuto podmínku odmítali.

5 3
možnosti

...a začíná to..."temné síly americké Ústřední zpravodajské služby";-D;-D A pak odkud bere Kubalík ty své šílenosti :-P!R^

8 1
možnosti
TP

V HOMSU ISLÁMSKÝ STÁT PODLE ZÁPADU NEPŮSOBÍ, ZPRÁVA Z NEDÁVNÉ DOBY ALE DOKAZUJE OPAK!

http://wertyzreport.com/clanek/homs-isis-zprava-poprava-homosexualu

Článek agentury AFP z 21. září zmiňuje popravu deseti homosexuálů Islámským státem v Homsu...A to tvrdila ta samá organizace, která nálet zpochybňuje...

Mezinárodní média spouští obrovskou propagandu, která ohledně Sýrie probíhala první tři roky války. Dokonalým příkladem je i tento článek ze serveru Novinky.cz. Těžko říct, zda i samotný autor se po jeho napsání necítí blbě...

RUSKO PŘIZNALO, ŽE NEÚTOČÍ JEN NA ISLÁMSKÝ STÁT

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/382157-rusko-priznalo-ze-neutoci-jen-na-islamsky-stat.html

0 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik