Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovoluji si zveřejnit jeden z ohlasů na můj článek, který mi přišel na e-mail:

"Díky za výborný článek.

Zaorálek a Sobotka prostě jednali a jednají ze strachu. Být proti USA A EU rovná se konci vlády a účasti ČSSD v ní. Novináři, herci, zpěváci, “kavárníci”...by spustili neuvěřitelný křik, že jsme opustili západ a že jdeme s “totalitním” Ruskem. Bylo by hlasování o důvěře vládě, potom by KDU-ČSL a ANO vládu opustily. A nové volby...a zase postaru...v čele by byli Schwarzenberg s Kalouskem. A “regulační” poplatky a další nesmysly by se vrátily. Takhle to musíte brát, ti v čele ČSSD jsou slabí a bezmocní...to je to samé jako v roce 1999 při přepadení Jugoslávie. Jinak, co znám pražské sociální demokraty, nikdo s tím majdanským pučem nesouhlasil. Co řekl Křeček, to bylo mínění téměř všech.

S pozdravem

I.H."

0 1
možnosti

Dobře jste to shrnul. Četlo nás to více, kteří nejsme a nikdy jsme nebyli členy žádné politické strany, žádné církve, žádného vlivného úřadu apod. (čili méně ovlivnitelní a méně zaujatí pro to či ono) a všichni jsme s článkem souhlasili. Přeji pěkný den.

2 3
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše vyjádření.

Odeslal jsem tento svůj článek i vedení ČSSD.

Ale počítám, že na něj reagovat nebudou.

0 1
možnosti
FV

Dnes to není to pravé ořechové, pane Petříku. Trochu jste to přesolil umanutostí, začínáte se (asi tak poslední čtyři roky) dosti opakovat.

14 1
možnosti
MK

On také poslední čtyři roky nevypotil vlastní myšlenku.Pokud tedy za svoje myšlenky nepovažuje opakování jím řečeného, bez ohledu na skutečnost.

11 2
možnosti
MK

Tolik demagogie a lží se jen tak v jednom blogu nevidí Petříku. Teď jsi udělal kompilát všech svých myšlenek v minulých blozích, kde ti vše bylo vysvětleno v diskusi, ale ty demagogicky budeš pořád mlet ty svoje smyšlenky. Vy komunisté se nikdy nezměníte. Nikdy. Pořád budete mlet svoje bez ohledu na skutečnost.

16 2
možnosti
RJ

R81a16d33e66k 60J67a54r31o80š

16. 5. 2016 15:56

Bohoušek hlavně vůbec za nic nebojuje. On to bude asi celkem hodnej a slušnej člověk, ale do dnešní těžké doby se jako vládní lídr prostě nehodí.

4 1
možnosti
Foto

Zřejmě máte pravdu.

S těmi církevními restitucemi jsem zíral. Pořád, že dojde k nějakým ústupkům, nakonec mu to církve postavily jako hotovou věc, že v ničem neustoupí a ustoupil ve všem Sobotka.

1 1
možnosti

inu, politika volá, pane Autore. Stačí vyplnit přihlášku, vstoupit do ČSSD a na příštím sjezdu si získat delegáty a být zvolen. A potom vše co hlásáte realizovat. Ale jak Vás tak čtu, Váš první bod po zvolení předsedou ČSSD by byl slučovací sjezd s Vaší rodnou (názorově) stranou.

15 1
možnosti
MK

Však po sjezdu KSČM musí být na vrcholu blaha. Všude byl blahobyt jen chybičky se vloudily. Byly prosperující družstva a statky, jen komouši zapomněli říci, že neprosperovaly a půda byla ukradena sedlákům

12 1
možnosti
MM

Vy jste špičkový politický analytik, znalec mezinárodního a českého práva, bystrý pozorovatel, vždy správně hodnotící jakékoli situace. Vás je tady škoda, ale zase se člověk pobaví. ;-D

14 1
možnosti
VR

Tuhle hloupou a lživou ruskou mantru máte pověšenou nad postelí, že ji pokaždé a všude tapetujete?

"Poté, co kyjevští nelegitimní pučisté s podporou Západu svrhli legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče a poslali ukrajinská vojska vyvraždit obyvatele Luhanska a Donbasu, kteří odmítli uznat nelegitimní pučisty za svoje nové vládce"

18 1
možnosti
Foto

To není žádná lživá mantra, ale naprosto doložitelný pravdivý fakt.

Není můj problém, že politika zemí NATO je lživou mantrou, kterou se ČR musí řídit.

2 11
možnosti