Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IPIP

Ignác Pospíšil

26. 8. 2011 22:57
Nebudu se vyjadřovat...

... k Vašemu neserióznímu textu plnému demagogie a pomluv, nicméně na Vaši žádost - komunisté vyznamenali tolik vrahů, že člověk ani neví, kde začít. Můžeme vzít Stalina, který jako mladý revolucionář působil v Gruzii jako gangster obstarávající komunistické straně peníze například bombovým útokem na kočár banky, provedeným uprostřed plného náměstí - s desítkami mrtvých nezúčastněných civilistů... Z Čechů jako obzvláštní výlupek doporučuji masového vraha a válečného zločince Karola Pazúra, který zorganizoval masakr na Švédských šancích, během kterého osobně střílel nemluvňata.

0 0
možnosti
MA

Quintus73

26. 8. 2011 16:19
netřeba chodit pro příklady daleko ......

..... z vraha Gottwalda udělali prezidenta, plukovník Vaš též dostal nejedno vyznamenání, generál Reicin, generál Čepička, plukovník Karafiát, plukovník Stela ......

Pane, buď jste idealista nebo demagog, jedno je omluvitelné, druhé na pár facek.

Mašíni zabili dva lidi, naši komunisté oficiálně 232 a k nim mnoho vězňů umučených v ve věznicích, na nucených pracech v lágrech, umučených při výsleších ....

Pokud odsuzujete Mašíny, souhlasíte se zlem co komunisté spáchali.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

26. 8. 2011 16:40
Re: netřeba chodit pro příklady daleko ......

A koho ten Gottwald zavraždil, a byl za to vyznamenán, než se stal prezidentem?

Tak Mašíni byli také jenom dva, tedy jeden vrah na jednu obět, kdežto komunistů byl milion, na jednoho komunistu tedy připadá kolik obětí. Proti Mašínům byli ti komunisti žabaři a humanisti.

0 0
možnosti
MM

captain cook

26. 8. 2011 11:43
ze si nedovolili?

ha-ha!:-/

Komousi kradli a vrazdili ve velkem a vyznamenavali se navzajem. Dokonce pojmenovovali sve metaly po tech nejvetsich vrazich a platilo, ze cim vetsi zlocinec, tim dulezitejsi metal byl po nem pojmenovan a tim vetsi zlocinec jim byl dekorovan "za zasluhy".

4 0
možnosti
JP

JaromírP.

26. 8. 2011 11:50
Re: ze si nedovolili?

Konkrétně třeba Klement Gottwald zdaleka nemá na svědomí tolik lidí co třeba G. Bush ml., Tony Blair či Madeleine Allbrightová (její podíl na bombardování Srbska).

A kdybyste se dostal Mašínům do rukou, tak byste zde takové plky nepsal.

0 0
možnosti
ML

meyla

26. 8. 2011 10:06
Staci Rad Bilëho lva?

1972 Fidel Castro, 1973 Leo Breznev, 1978 Muammar Kaddafi, 1989 Yasif Arafat, to jsou mezinarodni loupeznici a vrazi par excellence. Vic casu s vami ztracet je zbytecne.

4 0
možnosti
JP

JaromírP.

26. 8. 2011 11:36
Re: Staci Rad Bilëho lva?

Zapomněl jste na G. Bushe ml. T. Blaira, Sarkozyho, Camerona, Clintona, Allbrightovou...

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

26. 8. 2011 8:11
no ...

on takovy che guevara se s nejakym tim revolucionarenim take dvakrat naparal ... mozna nebyl vrahem loupeznym, ale vrahem byl zcela jiste, a to osobne a vlastnorucne. opravdu je takovy rozdil mezi tim, ze zastrelim par "zaprodancu imperialismu a vrahu z volstrytu" jenom proto, ze "brani lidovedemokratickemu zrizeni", a mezi tim, ze cestou pryc z "tabora miru a socialismu" podrezu par lidi jenom proto, ze me z toho bordelu na koleckach nechteji pustit ?

0 0
možnosti
FH

Bouše

25. 8. 2011 22:12
Nebuďte trapný ...

A co terorista Minařík?  Nevím sice, jestli dostal vyznamenání, ale publicitu měl náramnou. :-P Rv

2 0
možnosti
K

kaktusak

25. 8. 2011 22:53
Re: Nebuďte trapný ...

Kolik lidí podřezal a oloupil?

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

25. 8. 2011 22:11
A co takhle

Tuchačevskuj, nositel Řádu Lenina a Rudého praporu který používal na pacifikaci kulaků i plynové granáty!;-€

4 0
možnosti

rezjir rezjir

26. 8. 2011 7:18
Re: A co takhle

Zůstaňme raději v Česku. Kolik anglických pilotů dostalo vyznamení za nálet na Drážďany?

0 0
možnosti
FV

fouly

25. 8. 2011 21:58
Proč by to dělali?

0 0
možnosti
FV

fouly

25. 8. 2011 22:05
Re: Proč by to dělali?

Žádní takoví nebyli ,  vše bylo jakoby zahaleno do legálnosti nejdříve dekrety prezidenta pak vládou parlamentem, kradlo se legálně podle tehdejšího práva! Rodinu tzv. kulaka vyhnali do nějakého vyplundrovaného baráku rudými gardami do pohraničí a o majetek se rozdělili členové MNV v obci! Všechno bylo v poho, jacípak loupežíví vrahové! Vše legálně podle práva!

0 0
možnosti

troublemaker cz

25. 8. 2011 20:14
Blábol,

RvRvRv.

3 0
možnosti
LB

julie k.

25. 8. 2011 19:52
Plácáte nesmysly!

Autore, evidentně neznáte historii ani fakta, protože jinak byste nemohl plácat takové nesmysly.  Ti loupežní vrahové, jak je nazýváte, projevili odvahu i statečnost už v době války - kdy zachránili pár ruských zajatců a riskovali smrt. Komunistický režim, který vyhlásil válku vlastním občanům třídním bojem,  pochoval všechny na děje na slušný a svobodný život v demokracii. Mašínové a statisíce dalších lidí mohli v poklidu ze země odejít a neriskovat život přechodem přes železnou oponu. Slyšel jste někdy o hrůzách, které se děly v smutně proslulém hradčanském Domečku? Vysvětlete, jakým právem komunistický režim lidi věznil, popravoval,  zavíral do táborů nucených prací? To se podle vás měli Mašínové nechat popravit nebo se vrátit zpátky na uran?    Přečtě si někdy svědectví politických vězňů 50. let, s nimiž se obraceli na rehabilitační soudy, možná, že pak něco pochopíte.

A taky si přečtěte poslední větu svého blogu, nemá hlavu ani patu, ostatně jako celý ten blábol. .

5 0
možnosti
K

kaktusak

25. 8. 2011 22:50
Re: Plácáte nesmysly!

Copak zachránce zajatců nemůže být loupežným vrahem?

Třídní boj existuje za kapitalismu bez ohledu na to, co komunisti vyhlašují nebo nevyhlašují.

KSČ nebojovala proti vlastním občanům, měla podporu většiny občanů a měla od nich mandát k prosazování socialistických reforem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik