Podle hnutí ANO je regulace hazardu deratizací

Na svých facebookových stránkách hnutí ANO pěje ódy na svého předsedu, spasitele a dobroděje. Nejen z obsahu, ale i z formy poněkud mrazí. Silně připomíná fašistické projevy.

Citace:
"Zákony Andreje Babiše proti hazardu schválila vláda. Po neuvěřitelných 25 letech se našel někdo ochotný hájit dobro občanů proti jedné z nejsilnějších zájmových skupin.
Stovky tisíc závislých hráčů, desítky tisíc trestných činů a rozvrácených rodin – tahle rakovina stojí českou ekonomiku desítky miliard ročně. Teď prosadil Andrej Babiš lék ve formě balíku zákonů, které:
- deratizují všechny hospody, benzínky a další podniky od automatů, které budou moci být pouze v určených hernách a kasinech
- deratizují celé oblasti od hazardu jako takového, nebude se smět provozovat na vlakových a autobusových nádražích, blízko školských zařízení, nemocnic..." atd.

Nabízí se otázka, koho představitelé hnutí považují za krysy a potkany?
Legální provozovatele hracích zařízení (poctivě platících daně) a jejich zaměstnance?
A zákazníci těchto podniků budou nejspíš myšičky, ale ty budou jen zahnány na internet a tam budou mít pré - klidně třeba přímo ve školách, nemocnicích, na nádražích...

Sympatické ovšem je, že konečně veřejně odhalili, oč jim skutečně jde. Není to regulace hazardu, ale úplná likvidace jednoho segmentu loterií.
Tedy vlastně deratizace!

Autor: Jarmila Novotná | pátek 31.7.2015 14:03 | karma článku: 14,12 | přečteno: 404x