Diskuse

Kritik

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dobrý začátek, jen tak dál, konečně někdo začíná myslet. Konečněněkdo napsal nějaký textový příspěvek ( tzv.blog) na základě svého zážitku a tone,že si uvařil kafe, ale že si přečetl kritiku svého příspěvku, drsný zážitek,asi zůstane dlouho v paměti.  Jsou tosice zase jenom takové bla bla, protože mohl by sice obhajovat kvalitu azajímavost svých a podobných příspěvků, ale protože na to nemá, píše svojepředstavy a sny o kritikovi, jak je hloupý, osamělý, chybí mu jedna noha-protoje vzteklý,jizlivý a nespokojený, neví co by a ostatní nesmysly. Ale tak to mábýt, poslání umělce je, že umí sdělit ostatním nějakou formou svoje prožitky,zážitky a myšlenky.  Ale psát o  tom, že si uvařila kafe, vyžehlila prádlo,nebo zda-li to blogování má nějaký smysl.….to bych bral tak od našehokocoura

0 0
možnosti
JH

Pane Hummele, teď jste mě dostal. Já celý den myslím na Vás,jestli jsem se Vás nějak nedotkla... vážně,  ono totiž, i když  Vašemu vyjadřování moc nerozumím, přeci jen se nechci chovat k Vám nějak necitlivě. Stále sice nevím jak má podle Vás vypadat blog a ani nevím, jestli na to mám. Tím slovem "umělec"  jste mě  zaskočil.  Děkuji.

j

0 0
možnosti
JH

To je o pochopení... ne o odsouzení.  

Já právě nechtěla odsoudit kritiky...  každý má důvod ke svému jednání a někdy jé hluboce skryté. Navíc, toto je jedna potencionální příčina proč jsou lidé nepříjemní... týká se to i např. některých učitelů z mého života. Kritik, který jen ponižuje, ve skutečnosti na sebe upozorňuje.

I když je to na motivy diskuze, je to obecněji myšlené.

I ve mně je kritik.

0 0
možnosti
JH

Ale máte pravdu... bylo to zbytečné.. mohla jsem si to nechat pro sebe. Ale přece je to takové smíření se.... neumím to asi dobře podat.

2 0
možnosti
Foto

Jsou i tací, kteří se i tím dokáží živit:-/;-)

0 0
možnosti
Foto

Tohle bylo zbytečné imho :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 414x
mám ráda staré stromy, jabloně, višně, ptačí klábosení,

mám ráda květiny, čerstvé i uschlé, stolistou růži, ladoňky, třezalku, mateřídoušku, louku plnou bodláků a rdesna,

všechny čtyři období, proměny,

mám ráda les a potoky v něm...

Ale také jsem vystudovala teologii, baví mě kromě výtvarničení, fotografování a zahradničení, filosofie, psychologie, religionistika...

 

https://www.sdb.cz/podporte-nas/#financne