Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

_-1-_

10. 8. 2011 18:35
Klídek ..........

...s největší pravděpodobností to byl někdo, kdo vykoukl z okna a viděl vás. ...... Pak si šel uvařit oběd, snědl ho, udělal si kafíčko, vypil ho, umyl nádobí, utřel ho, odskočil si a opět vykoukl z okna ....... Vy jste tam postávaly v nezměněné poloze, tak mu to nedalo a vyfotil vás ;-)

0 0
možnosti

corydoras

10. 8. 2011 18:10
A dál?

Někdo Vám poslal fotku s věnováním, to je milé ne? Proč za tím hned vidět Velkýho Bratra. Třeba to byl Velký Strýc. Nebo Velký Ďed. Nebo Velký Mao. Nebo Vočko. Zeptejte se Homera, ten určitě ví víc. Taky bych si dal pozor na tajemného cizince s modrou aktovkou. Bude ho provázet starší žena se žlutými vlasy která ponese igelitku obchodního řetězce. Přinesou Vám zprávy které nebudou milé Vašemu strýci, možná bratrovi nebo také některému mužskému ve vaší rodině. Možná se nebudou líbit ani Vašemu psovi, nebo taky možná Vaší kočce, nebo kanárovi.

0 0
možnosti

hph

10. 8. 2011 18:10
Jak víte,

že dotyčný šel půl kilometru ke schránce, když na dopisu nebyla adresa, to mi vrtá hlavou. Dopis bez adresy by snad hodil osobně do schránky vaší známé, a k té to mohl mít dál/blíž. Nebo to mělo být bez ZPÁTEČNÍ adresy?

0 0
možnosti

jafava

10. 8. 2011 19:16
Re: Jak víte,

Já si to myslím, podle místa kde jsme byly vyfoceny. Podle úhlu, ze kterého byl snímek pořízen, usuzuji, že fotografující mohl sedět u okna v kuchyni u invalidní paní, která se pohybuje pouze na kolečkovém křesle. Ale ta ani nefotí, ani nemá PC a veškeré věci jí zajišťuje pečovatelka. Dál jsou tam už je garáže a nejbližší bydlící jsou odtud cca 300 m.

Moje první reakce, než jsem si vzala brýle a přečetla text, byla lítost, že jsem tu velmi zdařilou fotku nedostala i já. Ale ten text, ten tu paní poněkud vyděsil. Ona má totiž nějaké ošklivé zážitky z mládí, když její rodiče byli z jihomoravské vesnice vykulačeni někam ke Košicím a tak je na takové vtípky víc citlivá.

0 0
možnosti

zzzdenek13

10. 8. 2011 17:52
Ha ha

No asi se někdo (mladý) zřejmě hodně nudil. A co? Můžete si to nakonec společně zarámovat, ne? Takových legrácek se dnes a denně děje spousta. Ale chápu, že pro dvě postarší dámy to může vypadat jako příjezd Marťanů....

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Starobní důchodkyně z malého města v Čechách.

Seznam rubrik