Uvnitř se blahem tetelící

lhal lítost v přímém přenosu. Kdo? Brněnský muslim  Muníb Hasan Alravi. Kde? Včera v rozhovoru na ČT 24.

Proč jsem o tom přesvědčena? Prozradily ho jeho oči! Nebo se mýlím a je to u Arabů muslimské víry tak naprosto opačně? To takový pražský muslim Vladimír Sáňka, ten byl při svém komentáři pro televizi naprosto čistě česky pokrytecký: pravda, odsoudil terorismus, oči měl "ve spodním pohledu" a "lezlo to z něj jak z chlupatý deky". I arabista Bronislav Ostřanský byl zjevně nervózní, když seděl s dalšími dvěma v televizní debatě.

Kolik lidí na zeměkouli bude ještě muset zemřít, než se evropští politici vzpamatují a začnou místo planých keců o lidských právech a demokracii pro všechny, plnit své závazky vůči původnímu evropskému obyvatelstvu, svým voličům?

Novináři nás přestali informovat o hitu posledních dní, hladovce nelegálních imigrantů v detenčním zařízení v Drahoňovicích, a začali se s  chutí "brodit krví" nevinných obětí pařížského masakru. Spoušť, kterou způsobilo v Paříži, za hlasitého velebení Alláha, pouhých osm lidských zmetků, otřásla Evropou. Že se ve světě každý den, ve jménu stejného "boha", dějí spousty krutých a nesmyslných skutků, jako by nebylo. Pravda, Paříž, to už je hodně blízko!

Zuřiví slunkoholici se možná na chvíli odmlčí, někteří vlažnější možná přehodnotí své životní priority, ale to ještě neznamená vzkříšení jejich pudu sebezáchovy. Pravda, zdejší blogeři, pan P. a paní M. už své názory prezentovali, ostatní vyčkávají, jejich kůže ještě nenabyla kvalit té hroší.

Děkuji České televizi, že v rámci multikulturní korektnosti pozvala k vyjádření, mimo jiných, i ony tři výše jmenované a tím poskytla divákům možnost vlastního vyhodnocení jimi, v přímém přenosu, vyslovených vět.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jarmila Vavrochová | neděle 15.11.2015 8:30 | karma článku: 27,95 | přečteno: 711x
  • Další články autora

Jarmila Vavrochová

A je to!

10.1.2016 v 12:00 | Karma: 29,33

Jarmila Vavrochová

Jestli je to tak, jsme v řiti

25.9.2015 v 14:10 | Karma: 16,09

Jarmila Vavrochová

Asi mi něco uniká

23.9.2015 v 12:28 | Karma: 31,49

Jarmila Vavrochová

Solidarita ve všech pádech

20.9.2015 v 9:49 | Karma: 33,13