Diskuse

"Lázně"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

21. 9. 2011 0:36
Nereptejte proti věznicím.

Vždyť pro mnohého padesátníka to bude jediná záchrana před smrtí hladem. Podívejte se na "reformy"  a budete mít jasno. Od padesátky bez práce a duchod v sedmdesáti, to je dlouhá doba. A zadarmo vám dají najíst jen v té věznici.

0 0
možnosti
C

carolusI

21. 9. 2011 0:30
Nereptejte proti věznicím.

0 0
možnosti
IB

isabell

20. 9. 2011 14:31
....

Naše tresty jsou odnětím svobody- tedy zamezení svobodného pohybu odsouzeného. Jakýkoliv jiný trest je tedy nemyslitelný. Samozřejmě, že já bych byla pro třeba thajský model- tedy bambusový přístřešek, deka, když mu ji někdo neukradne a miska rýže na den- ušetřilo by se i za ostrahu, ovšem u nás je to prostě tak, jak jsem napsala.

Dále má vězeň právo na nerušený spánek cca 8 hod., nějaký ten pohyb, určité obytné metry, teplou sprchu minimálně dvakrát týdně atd.

 Tak to nastavili politici a i vámi zmíněná ministryně s tím mohla něco dělat a né si až zpětně tahat triko.

Také do všeho toho hodně kafrá ombudsman, nebo amnesty int., tudíž se vězni mají opravdu jako v bavlnce, protože kdyby ne, ihned píší těm, co jsem zmínila a ti rádi "zakročí" :-/

Německým "cenám" bych klidně věřila, mají totiž zvýšené náklady kvůli různým stravovacím nárokům svých vězňů ohledně jejich víry.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

20. 9. 2011 13:53
věřím, že náklady

na stravu pro jednoho vězně jsou 15 EUR, ovšem vězeň z toho projí nanejvýš za EURa 4 a i to je moc.  A jestli v Německu si vězni dávají do nosu v kriminále za 150 EUR, pak se divím, že tam v lochu není většina z těch, co se rádi dobře najedí. Protože za 150 EUR denně je možné stolovat ve velmi dobrých restauracích.  Takže buďto se v německu krade ještě víc než u nás / což je skoro nemožé / nebo si z nás někdo dělá srandu. Zvlášť když občas v televizi probleskne zpráva, jak je v německu jídlo kolikrát i levnější než v Česku a kterak ti, co bydlí blízko hranic jezdí raděj nakuponvat do německa.

0 0
možnosti
K

klapzubova

20. 9. 2011 13:17
Kdybychom tak věděli

kolik se těch peněz poztrácí mezi "bachaři"a spol.;-)

0 0
možnosti
IB

isabell

20. 9. 2011 14:21
Re: Kdybychom tak věděli

Zkuste nastínit, jak si myslíte, že se dají prachy poztrácet mezi bachaři, to by mě celkem zajímalo.

0 0
možnosti
E

evon

20. 9. 2011 13:16
Máte stoprocentní pravdu,

ale všichni máme bohužel ty zatracené politiky, kteří kdovíproč lezou do (_!_)  EU a kdoví komu... a tak holt místo věznic máme lázně... Je to o to smutnější, že na "normálních" lidech se dnes šetří, jak se dá, ale k různým nemakačenkům, kriminálníkům a jiným pochybným existencím se bůhvíproč přistupuje jinak, ohleduplně, velkoryse... Být dnes pilně pracující, zdravý, heterosexuální ženatý běloch s dětmi je prostě průser RvRvRv Jakékoli menšiny jsou dnes bohužel bezprecedentně zvýhodňovány - no, není to opravdu jednoduché... ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Starobní důchodkyně z malého města v Čechách.

Seznam rubrik