Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

10. 4. 2012 15:52
Gratuluji, paní Beránková !

Kdyby zněly všechy postřehy a názory od plotny tak jako Vaše, vedlo by se obyvatelům české kotliny mnohem lépe. Váš styl a analytický pohled na současnou politicko-hospodářskou situaci v ČR svědčí o tom, že krom plotny máte i jiné hobby, sledujete kriticky dění a nepotřebujete červené, modré či zelené brýle k tomu, aby jste dobře viděla. Nenechte se nikým odradit a pište nadále své názory a postřehy, které Vás možná napadají u plotny, ale které mají úroveň dobrého fejetonu v seriozních novinách. Jsou vtipné, dobře se čtou a mají pointu. Jen prosím pokračujte v psaní, bloggerů jako jste Vy je poskrovnu. R^R^R^

0 0
možnosti
J

jarno3

9. 4. 2012 20:07
Volit? Má to jednu slabinu, dámo.

Není koho.RvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti

čistotné čuně

9. 4. 2012 18:55
Bysem řeklo,

že už v životě něco dokázal a bylo to ve výsledku prospěšné všem, Paroubek.;-D

0 0
možnosti
JP

sedivak

9. 4. 2012 18:40
Článek se mi hrozně nelíbí.

Než ty plytkosti o naší současné politické scéně by bylo MNOHEM podnětnější, kdyby autorka kriticky zhodnotila ty kauzy za první republiky. Kdyby poučila ty, kteří zmiňovaný pořad neviděli, co to vlastně byla ta "lihová aféra" a kdyby zmínila například to, že budoucí president Edvard Beneš křivě obvinil Jiřího Stříbrného z nákazy syfilidou. Proti té Benešově špinavosti se Stříbrný obhájil, ale Beneš se mu ani neomluvil. TOTO by bylo IMHO mnohem cennější, než brekot nad naší současnou politickou scénou.

0 0
možnosti
JV

jafava

10. 4. 2012 6:44
Re: Článek se mi hrozně nelíbí.

Není nad to, pustit si záznam z archivu ČT. Je na internetu volně přístupný a jakákoliv interpretace by obsah mohla zkreslit. Zkuste si zadat do vyhledávače Historie.cs z 3.4.2012.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Starobní důchodkyně z malého města v Čechách.

Seznam rubrik