Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Víte, i za komárů se zpívalo:

Pryč s tyrany a zrádci všemi,

ať žije nový krásný svět...

a všichni víme, jak to dopadlo.

0 0
možnosti
MK

Za Islámský stát opravdu nemohou Assad, Husajn, Kadáfí, ale naopak Bushové, Blair, Albright, Sarkozy, Obama, Clinton a další.

1 3
možnosti
RF

R61o76m96a62n 66F82i37š75e79r

24. 9. 2014 21:35

ciwe a čím jsi to s těmi zástupci ISIL mluvil? Tou hatmatilkou, kterou vydáváš za češtinu?

1 3
možnosti
JK

Proč bojovali sověti v Avganistánu?Všeobecně jsme nadopováni propagandou o zlém úmylu tehdejšího SSSR ale s odstupem času si každý komu to myslí udělat názor z nynějších bojů...už tenkráte se tam bojovalo proti rozpínavosti Islámu/ stačí si prohlédnout tehdejší mapu se zeleným označením problémových států ,nyní začíná být ta barva černá/ a hlavně,že USA podporoval Talibán ve slepé víře,že porazí SSSR a ono se to nyní vše obrátilo proti USA.Ať už konečně to uznají a nenutí pod záštitou NATO za ně tahat horké kaštany ostatní státy,že jedině oni jsou neomylní a jediní spravedliví policajti ve světě!!!!

1 5
možnosti
Foto

V době útoku SSSR na Afganistán, tam nevládli žádní islamisté, ale vláda pod vedením prezidenta Hafizulláha Amína. Sověti se nejspíše obávali, že ten člověk, který studoval v USA se přikloní na stranu USA. První akcí sovětů byl útok a zavraždění právě jeho osoby.

8 0
možnosti
Foto

Byla to CIA, kdo podporovala Muslimské bratrstvo proti egyptské vládě na přelomu 70.a 80, let 20, stol, nehodlám to dokazovat, ale čirou náhodou o tom vím své.

3 6
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik