Diskuse

zase mi lžou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skoro 20 % maturantů nesplnilo požadavky státní maturity. Nejhorší to bylo u matematiky. A teď se ještě počtáři tady předhánějí, aby dokázali, že to vlastně nebyl tak strašný výsledek.

1 0
možnosti
MK

Ten populistický výčet z účetnictví p. Babiše  Vás prozrazuje, dál číst nemusím. 4 miliardy zisku jsou i ze zahraničních firem? Splátky a náklady z 25-ti miliard úvěrů jsou již započítány? A hlavně to podstatné; dotace dostávají všichni zemědělci a jejich existenci a ani jejich výši p. Babiš neovlivnil a nestanovil. Rozdávat nemusel ani korunu a dělal to dávno před sebemenší politické angažovanosti.

1 0
možnosti
Foto

My takhle nepodnikáme, protože to asi neumíme.  Kromě Babiše, ale ten se zase nelíbí. Starej Baťa dávno umřel, a ten mladý někde na začátku devadesátých zase zmizel v cizině, když jsme mu nedopřáli sluchu, přece nebudeme poslouchat cizáka, když to umíme líp.

Pak tu máme superpodnikatele typu Koženého a pod., kterého nám Unvisible Market Hand (pro neangličtináře VK) vychválil do nebe, etc, etc, etc ....

Zase mi lžou? Je vidět, že jste mlád a ještě jste si nezvykl.

Zkuste na to jít z pozice solipsismu (tedy existuji jen já, vše ostatní se děje jen v mých představách), čímž zjistíte, že ty lži si vymýšlíte sám a ještě o nich pomyslně píšete blog do vymyšleného iDNESu. Také tento můj komentář existuje jen ve Vaší představě.

Zdravím! ;-D

4 1
možnosti
Foto

Co je na Babišovi k líbení? Já neshledávám nic. Kožený nebyl nikdy ponikatelem. . Rozdíl mezi ní a Babišem byl ten, že Babiš byljenom šikovnější.  Pokud vím V. K.jej nikdy nechválil. Naopak v televizi vystoupil a říkal, že lidi mají používat mozek a nedávát kupony do fondů.  Byl chválen herci a zpěváky, kteří mu kteří mu pomáhali nahánět ovečky

0 1
možnosti
JL

180 000 000 miliónů, tak to máme bratru:

180 000 000 x 1 000 000 = 180 000 000 000 000,- Kč, takže aby se to dalo pochopit - jedná se o 180 biliónů. To jsem fakt zvědav, kde na to stát vezme. Nebo je to tak, že lžete Vy nám?

1 0
možnosti
MP

ČSSD skutečně slibuje 200 000 za jedno pracovní místo. Ale CIZÍM a BOHATÝM firmám!! Našim podnikatelům nedají ani kačku! A jak to dopadlo za Zemana? Sto tisíc na hlavu, a Flextronic do tří let odešel. Každý měsíc propouštěli a nabírali nové lidi. Dělali to tak celou dobu. Tak si spočtěte, když stále nabírali nové lidi, kolik na tom vydělali. A stále propouštěli, takže nezaměstnanosti to moc nepomohlo.!!Pokud jde o pravdomluvnost medií, jen naiva věří všemu, co zveřejní!

1 0
možnosti
BD

Nějak mi pane lžete.Dvakrát jsem počítal a vyšlo mi 180 000 000. A to má stát na daních,SP a ZP zpátky za rok doma. Nebo lžu já ?

2 0
možnosti
JH

J57a44n 40H34a87n61á83k

25. 6. 2014 16:56

Vážený pane Nováku, nějak tomu nerozumím.

za 1. "Takhle podnikat/rozdávat umí každý." - proč tak každý nepodniká?

za 2. No a Česká vláda jim chce platit 200 000 Kč za každé obsazené místo. Oni hodlají zaměstnat 900 lidí, to je 18 miliard. Jak jste k těm 18 miliardám došel?

Standardní "přímá" investice státu do nového investora se pohybuje kolem 5% maximálně, další "bonusy" jsou např. v rámci daňových úlev.

Na můj vkus trochu populistické, zbrklé, povrchní...

2 0
možnosti
Foto

Pane Hanáku, vy takový bojovník proti korupci a nevíte, že konkrétně v tomto případě prodal Ústecký kraj dané firmě pozemky v ceně 1 koruna za metr čtvereční?

0 1
možnosti